parispau Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 http://www.getitnow.gr/prod/tech-gadgets/usb-and-fun-gadgets/basic-bxl-usb-gad-6-psygeio-/prod1110032pp/ Ναι, ξέρω είναι Daily Deal, αλλά ψήνομαι να το πάρω και θέλω να μάθω τη γνώμη σας. Σαν ιδέα, ένα ψυγειάκι είναι ότι πρέπει!
phanispal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πώς ψύχει/θερμαίνει αυτό το πράγμα; Παράγει θόρυβο;
moredread Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 επειδή έχω αντίστοιχο του που είχε το e-shop, μην το πάρεις....είναι μούφα. έχει μια ψύκτρα αρκετα μεγάλη στην βάση και έναν ανεμιστήρα απο κάτω....αυτό!!! δεν ψύχει για κανένα λόγο...απλά είναι ένας καλός θερμός!
parispau Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 επειδή έχω αντίστοιχο του που είχε το e-shop, μην το πάρεις....είναι μούφα. έχει μια ψύκτρα αρκετα μεγάλη στην βάση και έναν ανεμιστήρα απο κάτω....αυτό!!! δεν ψύχει για κανένα λόγο...απλά είναι ένας καλός θερμός! Ναι ε; Ok, ευχαριστώ για την συμβουλή!
phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ε εντάξει, δε νομίζω να περίμενες κάτι καλύτερο με USB τροφοδοσία :Ρ
SpirtouLisS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 δεν εχει σχεση οτι ειναι usb αλλα το συγκεκριμενο οντως δε ψυχει απλα γιατι ειναι μια βλακεια και μιση.στη συγκεκριμενη κατηγορια υπαρχουν 2 ειδη τα μουφα που εχουν εναν ανεμιστηρα (εντελως βλακωδες γιατι αν βαλεις κατι κρυο ή ζεστο μεσα θα ερθει σε θερμοκρασια περιβαλλοντος πιο γρηγορα)οπως περιγραφεται και ειναι απλα θερμος. το καταλαβαινεις απο την περιγραφη γιατι δεν δινουν θερμοκρασια ψυξης θερμανσης και απο τα χαρακτηριστικο ''κρατηστε παγωμενα'' ή ''keep cool'' και οχι ''παγωστε''. κυκλοφορουν ομως και usb κανονικα ψυγεια που ψυχουν εκμεταλλευομενα το φαινομενο peltier. αν εχετε δει τετοια πλακα ψυξης χρησιμοποιουν και στο overclocking κατι τρελοι στο utube. δε κανουν ομως 12€ γιατι η συσκευη ψυξης ειναι ακριβη. επισης εχουν μια χαρακτηριστικη μετταλικη πλακα κατω που δεν εχουν τα μουφα. με το ιδιο φαινομενο ψυχουν τα μεγαλα ψυγεια που μπαινουν στον αναπτηρα του αυτοκινητου. συνηθως αν δεν ειναι τα μουφα που εχουν μονο τον ανεμιστηρα δινουν θερμοκρασια ψυξης και συνηθως 7-8 oC δειτε το εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Thermoelectric_cooling
phanispal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Φτάνει το μισό Α για peltier, έστω και σε τέτοιες περιπτώσεις;
SpirtouLisS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Φτάνει το μισό Α για peltier, έστω και σε τέτοιες περιπτώσεις; εδω δε ξερω να απαντησω ας απαντησει καποιος φυσικος. παντως πιστευω οτι μια ελαχιστη ψυξη την δινουν μετα απο ευλογο χρονικο διαστημα. παντως ενα ψυγειο μεγαλο που εμπαινε στη μπαταρια αυτοκινητου που ειχε πεσει στα χερια μου μια χαρα παγωνε τα μπυρονια. βεβαια αλλα τα αμπερ εκει νομιζω ειναι παραπανω και τα volt 12
ipal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 εδω δε ξερω να απαντησω ας απαντησει καποιος φυσικος. παντως πιστευω οτι μια ελαχιστη ψυξη την δινουν μετα απο ευλογο χρονικο διαστημα. παντως ενα ψυγειο μεγαλο που εμπαινε στη μπαταρια αυτοκινητου που ειχε πεσει στα χερια μου μια χαρα παγωνε τα μπυρονια. βεβαια αλλα τα αμπερ εκει νομιζω ειναι παραπανω και τα volt 12 καμμια σχεση. για πανω απο 5-10ε δεν αξιζει, δε ξερω ποσο το ειχαν στο deal. ΟΡ, παρε κανα τετοιο http://www.skroutz.gr/s/66667/Schaub-Lorenz-SLF-050.html να κανεις δουλεια!
moredread Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 δεν ψύχει λέμε παίδες, το χω πάρει, σκεφτείτε το απλά σαν θερμό ( ένας καλός θερμός είναι καλύτερος απο αυτό!!)!!
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Παίδες μιας και μιλάμε για ψυγειάκια, εδώ και καιρό έχω σταμπάρει αυτό. Για μπύρες το χρειάζομαι περισσότερο και όχι για κρασιά. Έχει κανείς άποψη;
moredread Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Παίδες μιας και μιλάμε για ψυγειάκια, εδώ και καιρό έχω σταμπάρει αυτό. Για μπύρες το χρειάζομαι περισσότερο και όχι για κρασιά. Έχει κανείς άποψη; αυτό που δείχνεις είναι κανονικό ψυγείο, μια χαρά φαίνεται! Το αρχικό με το usb , δεν είναι ψυγείο...ουτε κατα φαντασία!
antgen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Παντος σχετικα με το συστημα peltier , για οποιον ενδιαφερεται να πειραματιστει το πλακάκι ειναι αυτο : http://www.buyincoins.com/12v-60w-tec1-12706-thermoelectric-cooler-peltier-product-1165.html Εχω παραγγείλει 2 και περιμενω. Απο το συγκεκριμένο μαγαζι δεν ειχα κανενα προβλημα απο προηγουμενες παραγγελιες.
instinct21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 παιδες μολις παρελαβα το ψυγειακι απο το getitnow και ειναι πολυ καλυτερο απ'οτι περιμενα... εχει μια μεταλλικη επιφανεια στο κατω μερος η οποια στη κρυα λειτουργια παγωνει κυριολεκτικα ενω στη ζεστη καει, οποτε διατηρει αξιοπρεπως τη θερμοκρασια στα ροφηματα - αναψυκτικα!!! τα αναφερω αυτα γιατι καποιοι συμφορουμιτες εγραψαν οτι απλα εχει ενα ανεμιστηρακι και δεν κανει τιποτα ουσιαστικο!!! λαθος μεγαλο - παραπληροφορηση...
moredread Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 παιδες μολις παρελαβα το ψυγειακι απο το getitnow και ειναι πολυ καλυτερο απ'οτι περιμενα... εχει μια μεταλλικη επιφανεια στο κατω μερος η οποια στη κρυα λειτουργια παγωνει κυριολεκτικα ενω στη ζεστη καει, οποτε διατηρει αξιοπρεπως τη θερμοκρασια στα ροφηματα - αναψυκτικα!!! τα αναφερω αυτα γιατι καποιοι συμφορουμιτες εγραψαν οτι απλα εχει ενα ανεμιστηρακι και δεν κανει τιποτα ουσιαστικο!!! λαθος μεγαλο - παραπληροφορηση... επειδή έχω αντίστοιχο του που είχε το e-shop, μην το πάρεις....είναι μούφα. έχει μια ψύκτρα αρκετα μεγάλη στην βάση και έναν ανεμιστήρα απο κάτω....αυτό!!! δεν ψύχει για κανένα λόγο...απλά είναι ένας καλός θερμός! το χα γράψει ότι έχει ψύκτρα.... ίσως αυτό του getitnow να'ναι καλύτερο απο αυτο που χε το e-shop. εμένα δεν ζεσταίνει π.χ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.