panos_chem Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καλημέρα, παίδες! Έχω την εξής απορία, πριν έναν χρόνο αγόρασα την μητρική της υπογραφής μου (σας παραθέτω και link για να καταλάβετε για ποια αναφέρομαι http://www.msi.com/product/mb/NF750-G55.html) όσοι έχετε χρησιμοποιήσει MSI θα γνωρίζετε ότι οι μητρικές της MSI όταν απενεργοποιήσεις τα windows η μητρική δεν δίνει ρεύμα σε ποντίκια πληκτρολόγια, εφόσον είναι στην μπριζα ο υπολογιστής, δεν είναι όπως οι ASUS, ASROCK, GIGABYTE, που όταν απενεργοποιήσεις τα windows η μητρική δίνει ρεύμα στο ποντίκι, στις μητρικές της MSI όταν είναι απενεργοποιημένα τα windows και είναι στην μπριζα ο υπολογιστής το ποντίκι δεν τραβάει ρεύμα, δεν φωτίζει. Η απορία μου είναι η εξής, όταν βγάζω τον υπολογιστή από την μπριζα και τον ξανά βάζω η μητρική δίνει ρεύμα στο ποντίκι! Μετά αφού τον ανοίξω, μπω στα windows και τερματίσω την λειτουργία τους, παραμένει ο υπολογιστής στο ρεύμα, το ποντίκι δεν τραβάει ρεύμα, πράμα φυσιολογικό για MSI MB, αλλά γιατί κάθε φορά που βγάζω βάζω στην μπριζα τον υπολογιστή η μητρική δίνει ρεύμα στο ποντίκι? Με μια προηγούμενη MSI που είχα όποτε ήταν στο ρεύμα ο υπολογιστής η μητρική δεν έδινε ρεύμα στο ποντίκι, ούτε και όταν έβγαζα έβαζα την μπριζα έδινε. Ελπίζω να καταλάβατε και να διατύπωσα σωστά την απορία μου! Ευχαριστώ για την υπομονή σας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.