Προς το περιεχόμενο

iMAC 27" μπορεί να γίνει monitor για pc?

Witcher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέω και στον τίτλο μπορώ να χρησιμοποιήσω τον imac 27άρι(i5 τέλος 2010) σαν monitor για pc με κάρτα γραφικών την ati5770 τις gigabyte, αξιοποιώντας την μέγιστη ανάλυση του 27άρι imac?

Και αν μπορώ με ποιό τρόπο θα το επιτύχω. :rolleyes:

Αν θυμάμαι καλά η κάρτα έχει displayport αλλά όχι το mini.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όπως λέω και στον τίτλο μπορώ να χρησιμοποιήσω τον imac 27άρι(i5 τέλος 2010) σαν monitor για pc με κάρτα γραφικών την ati5770 τις gigabyte, αξιοποιώντας την μέγιστη ανάλυση του 27άρι imac?

Και αν μπορώ με ποιό τρόπο θα το επιτύχω. :rolleyes:

Αν θυμάμαι καλά η κάρτα έχει displayport αλλά όχι το mini.

Ευχαριστώ.

εαν εχεις 27αρι μακ , βαλε το μποοτκαμπ.....μονο με καρτα εισοδου ΤΕΕ ΒΕΕ γινεται και ΕΑΝ!!! πολλα λεφτα για το τιποτα

χρειάζεσαι αυτό

http://store.apple.com/us/product/MB570Z/A

το οποίο φυσικά το βρίσκεις στο ebay με λιγότερο απο τα μισά λεφτά

δεν καταλαβες τι θελει φιλος....

Δημοσ.

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει καλή επιτυχία http://support.apple.com/kb/HT3924

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Για bootcamp το γνωρίζω αλλά το θέμα είναι να διώξω το ένα monitor απο το γραφείο πάνω και όχι το pc που το χρειάζομαι οπωσδήποτε. :mrgreen:

Η λύση στο support τις Apple λέει για "Connect a male-to-male Mini DisplayPort cable to the Mini DisplayPort on each computer" όμως η κάρτα του pc όπως είπα και πρίν δεν έχει mini display port αλλά σκέτο display port.

Άραγε μπορεί να γίνει, άν υπάρχει βέβαια, με mini displayport cable σε displayport cable?

Αλλά θέλω να εκμεταλλευτώ και την μέγιστη ανάλυση τις οθόνης του imac η οποία είναι 2560χ1440.

Μια άλλη λύση που έχω σκεφτεί είναι η αλλαγή τις κάρτας στο pc σε κάποια που να έχει mini displayport αλλά αυτό είναι η τελευταία λύση λόγω κόστους. :fear:

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Για bootcamp το γνωρίζω αλλά το θέμα είναι να διώξω το ένα monitor απο το γραφείο πάνω και όχι το pc που το χρειάζομαι οπωσδήποτε. :mrgreen:

Η λύση στο support τις Apple λέει για "Connect a male-to-male Mini DisplayPort cable to the Mini DisplayPort on each computer" όμως η κάρτα του pc όπως είπα και πρίν δεν έχει mini display port αλλά σκέτο display port.

Άραγε μπορεί να γίνει, άν υπάρχει βέβαια, με mini displayport cable σε displayport cable?

Αλλά θέλω να εκμεταλλευτώ και την μέγιστη ανάλυση τις οθόνης του imac η οποία είναι 2560χ1440.

Μια άλλη λύση που έχω σκεφτεί είναι η αλλαγή τις κάρτας στο pc σε κάποια που να έχει mini displayport αλλά αυτό είναι η τελευταία λύση λόγω κόστους. :fear:

φιλε το 27αρι εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ αναλυση. θες καλυτερη καρτα γραφικων+++

Δημοσ.

δεν έχεις ένα pc και θες να το συνδέσεις με το imac σαν οθόνη; τι δεν κατάλαβα; αυτό γίνεται με το καλωδιάκι που πόσταρα

παίζει να χω χάσει κάτι, αλλά νόμιζα αυτό θέλεις, όσο για την ανάλυση ναι, επειδή είναι μεγάλη θες κάπως δυνατή κάρτα γραφικώνε

Δημοσ.

δεν έχεις ένα pc και θες να το συνδέσεις με το imac σαν οθόνη; τι δεν κατάλαβα; αυτό γίνεται με το καλωδιάκι που πόσταρα

παίζει να χω χάσει κάτι, αλλά νόμιζα αυτό θέλεις, όσο για την ανάλυση ναι, επειδή είναι μεγάλη θες κάπως δυνατή κάρτα γραφικώνε

Θέλω να βλέπω τα "Windows του PC, στην οθόνη του iMac".

Αυτό το adapter απλά με αφήνει να συνδέσω και 2ο monitor στο iMac είτε σαν extend είτε σαν mirror τις επιφάνειας εργασίας του iMac.

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα γιατί μόλις ξύπνησα και δεν λειτουργώ ακόμα καλά. :mrgreen:

Δες και το ποστ του atheatos που έχει link από το support τις Apple απλά η δικιά μου περίπτωση διαφέρει γιατί η GPU του PC δεν έχει mini displayport.

Δημοσ.

Θέλω να βλέπω τα "Windows του PC, στην οθόνη του iMac".

Αυτό το adapter απλά με αφήνει να συνδέσω και 2ο monitor στο iMac είτε σαν extend είτε σαν mirror τις επιφάνειας εργασίας του iMac.

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα γιατί μόλις ξύπνησα και δεν λειτουργώ ακόμα καλά. :mrgreen:

Δες και το ποστ του atheatos που έχει link από το support τις Apple απλά η δικιά μου περίπτωση διαφέρει γιατί η GPU του PC δεν έχει mini displayport.

δίκιο έχεις τα μπέρδεψα

αυτό θέλεις τότε αλλά δεν είναι και τόσο φτηνό απ'ότι βλέπω

http://www.atlona.com/Atlona-DVI-to-Mini-DisplayPort-Converter-p-17859.html

Δημοσ.

αυτο ακριβώς θέλει. στο αμαζον το ειχα πετυχει γυρω στο 100αρι. δεν υπαρχει πιο φτυνή λυση δυστηχώς. υπάρει νομίζω αντάπτορας και απο belkin;

http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=508267

καπου ειχα διαβασει οτι τα καινουργια iMac δεν μπορουν να παιξουν με αυτη τη καινουργια μαγκια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...