SheldonOnCoffee Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έχω βάλει windows 7 64-bit (γνήσια) στο desktop μου. Όταν φορτώνουν, αμέσως μετα το welcome, ανοίγει και φαίνετια μόνο ενα μπλέ φόντο για κάποια δευτερόλεπτα και μετα απο λίγο εμφανίζεται κανονικά η επιφάνεια εργασίας και παίζει νορμαλ το σύστημα. Το ξέρω δεν είναι και κάτι τρομερό αφου εν τέλει ανοίγει ο υπολογιστής, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το κάνει αυτό. Είχα το nod32 όλη τη σουίτα, το έβγαλα μήπως επιβάρυνε αυτό το startup αλλα πάλι τίποτα. Τώρα εχω μόνο comodo firewall οπότε είναι πιο ελαφρύ αλλα πάλι κάνει το ίδιο πράγμα. Έχω κοιτάξει στο msconfig το startup και επέλεξα να ξεκινάνε μόνο τα πολύ βασικα 4-5 προγράμματα. Δεν ξέρω τι άλλο να κοιτάξω. Εγκατέστησα και το service pack 1 αλλα τα ίδια. Έχει κανείς καμια ιδέα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αρα δεν μιλαμε για την κλασικη μπλε οθονη που παραπεμπει ο τιτλος, οπως λες και ο ιδιος Ουσιαστικα εισαι στο σταδιο του loading windows, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας για τη συμπεριφορα που βλεπεις, το εχω συναντησει σε αρκετα pc χωρις προβλημα.
SheldonOnCoffee Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ναι απλώς είναι αρκετά εκνευριστικό και το pc κάνει περισσότερη ώρα απο το κανονικό για να ξεκινήσει :/ (Δεν ήξερα πως αλλιώς να το γράψω σαν title... είναι όντως μπλέ φόντο το άτιμο και χωρίς εικονίδια και μπάρα για κάποια δευτερόλεπτα )
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Αν σου φαινεται πως καθυστερει αρκετα, μπορεις να δοκιμασεις το autoruns, σκεψου το σαν msconfig στο πολυ πιο λεπτομερες του. Με προσοχη παντα, καθως μια λαθος ρυθμιση μπορει να προκαλεσει αρκετα προβληματα.
SheldonOnCoffee Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Φιλε μου η κάρτα γραφικών είναι MSI με GeForce 7600 GS.. Δυστυχώς δεν έχω account στο adsl οπότε δεν μπορώ να δω το λινκ σου. Επίσης να αναφέρω οτι εδω και εναμιση χρόνο χρησιμοποιώ windows 7 64bita με αυτό το hardware. Απλώς αυτή τη φορά έβαλα αγγλική έκδοση. Τίποτα διαφορετικό. Και πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στο startup.
Sarandis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ενταξει, δε χρειαζεται το link, μια μπλε οθονη χωις γραμματα δειχνει, οχι bsod. στις gtx υπηρχε ενα θεμα με drivers που το προκαλουσε, γι αυτο ρωτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.