Gryzor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καλημέρα άπαντες! Αγόρασα ένα από τα TV tuners του Πλαισίου και, παρ'ότι δεν το ανέφερε, έχει και FM radio. Μια χαρά για €25, αλλά όπως συμβαίνει πάντα με τις κινεζιές, το λογισμικό είναι για τα κλάματα... Βρήκα εναλλακτικές για τηλεόραση, αλλά τίποτα για ραδιόφωνο. Έχει υπ'όψιν του κανείς τίποτα; Ευχαριστώ!
Gryzor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν ξέρω αν ρωτάς γιατί έχει σημασία ή για προσωπικό λόγο, αλλά δεν έχει σημασία http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/TV-Radio-Cards/Turbo-X-DTT-1000-Digital-TV-tuner-HU394-T.htm Αρκετά καλή συσκευούλα, ειδικά για την τιμή της. Μόνο το λογισμικό είναι χάλι, μου θύμησε αυτό που είχε η πρώτη κάρτα TV tuner (PCI) που είχα πάρει κάπου το '96...
SPANK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν ρωτάω για προσωπικό λόγο απλα θέλω να ψάξω τι τσιπάκι φοράει για το radio και αν το έχει χρησιμοποιήσει κάνεις αλλος το ράδιο του.
Gryzor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 A, σωστά... ευχαριστώ. Δεν βρήκα τί φοράει, αλλά το λογισμικό έχει τα ονόματα VivaTV και VivaRadio. Στο Device Manager για κάποιο λόγο δεν βρίσκω κάτι... μόνο ένα USB DVB-T Device κάτω από το Sound, Video and Game Controllers αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί έχει οδηγό από την Realtek (που είναι και η ενσωματωμένη κάρτα ήχου)...
Gryzor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ...$80 Εντάξει, προγράμματα για DVR κτλ κτλ υπάρχουν κάμποσα, έψαχνα κάτι μικρό, ελαφρύ και φτηνό/τζάμπα για το ράδιο. Για TV, παρεμπιπτόντως, κατέληξα στο freeware NextPVR, πολύ καλό!
Gryzor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μπα... το Arcsoft δεν βλέπει καν το ραδιόφωνο (παίζει όμως πολύ καλά με την TV, αν και τα recording settings είναι για κλάμματα)...
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δεν κοιτάς μια αν το windows media player το αναγνωρίζει το ραδιόφωνο;
Gryzor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Huh, ενδιαφέρον. Αλλά δεν βλέπω πουθενά καμμία επιλογή για ραδιόφωνο...
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Listen-to-radio-in-Windows-Media-Center ε,ένα μικρό λαθάκι... το Windows Media Center υποστηρίζει ραδιόφωνο. (Έχω και χρόνια να δουλέψω media player της microsoft )
Gryzor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 E, ναι, με τόσα που έχει χάνεις τη μπάλλα Κοίτα να δεις, συνεργάζεται άψογα με TV και μάλλον είναι ό,τι καλύτερο! Αλλά ραδιόφωνο πάλι δεν βρίσκω... Για την ακρίβεια η MS λέει (http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/Radio-in-Windows-Media-Center-frequently-asked-questions) πως το σετάρισμα γίνεται μέσα από το TV tuner setup, αλλά και πάλι δεν μου βγάζει τίποτα, ενώ τα κανάλια της TV τα βρίσκει τέλεια...
nikomas50 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε μήπως σου δουλέψει με το παλιό Radiator
Gryzor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε μήπως σου δουλέψει με το παλιό Radiator Χμμμ, ευχαριστώ... δυστυχώς δεν τρέχει καν στα Windows 7/64... δεν βρίκσει ένα dll (το οποίο είναι βέβαια, εκεί που πρέπει)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.