darknemus01 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Γνωρίζει κανείς πόσο αξιόπιστα είναι τα αυτοκίνητα απο εδώ; Link Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 [email protected] και μονο αυτο θα με εκανε να υποψιαστω...... αν εχεις γνωστο μηχανικο ή και φαναρτζη και χρονο να πας εκει, πηγαινε παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ειναι εξουσιοδοτημενη αντ/πεια vw group! οχι πως σημαινει κατι αυτο, οσον αφορα οτι ολα θα ειναι σωστα (αφορα ολες τις αντ-πειες/μαντρες και ας εχω προηγουμενα με αυτη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darknemus01 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 [email protected] και μονο αυτο θα με εκανε να υποψιαστω...... αν εχεις γνωστο μηχανικο ή και φαναρτζη και χρονο να πας εκει, πηγαινε παντως... hahahaha ναι επρεπε να εχω δωσει βαση ειναι εξουσιοδοτημενη αντ/πεια vw group! οχι πως σημαινει κατι αυτο, οσον αφορα οτι ολα θα ειναι σωστα (αφορα ολες τις αντ-πειες/μαντρες και ας εχω προηγουμενα με αυτη) ενα vw συγκεκριμενο που ψαχνω, ξερω οτι παντου γυρνανε τα χλμ σχεδον, απλα χρησιμες θα ηταν γνωμες απο οσους ειχαν παρε δωσε με την συγκεκριμένη αντ/πεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.