Προς το περιεχόμενο

Μεταφορικη

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να αποσταλω μια μπλουζα απο ξανθη κρητη..να την βαλω σε φακελο η να τν παω ετσι?να την παω ει σί ές η ελτα?με αντικαταβολη θα στειλω..

Δημοσ.

εννοειται οτι θα την βαλεις σε εναν μεγαλο φακελο η ενα μικρο πακετακι θα γραψεις πανω αριστερα τα στοιχεια σου και κατω δεξια τα στοιχεια του παραληπτη...

Δημοσ.

Ότι προτιμάς εσύ. Με courier θα δηλώσεις το IBAN του τραπεζικού σου λογαριασμού και μόλις πληρώσει ο άλλος, σε 2-3 μέρες τα λεφτά είναι σε σένα. Και φτάνει πολύ πιο γρήγορα. Με ΕΛΤΑ από την άλλη, θέλει καμιά εβδομάδα να φτάσει, συν άλλο τόσο να έρθει σε σένα το χαρτάκι να πάρεις τα λεφτά, συν ότι θα τρέχεις ξανά στο ταχυδρομείο να εισπράξεις.

Βέβαια με ΕΛΤΑ χρεώνεσαι 3-4 € ενώ με courier περίπου 10€.

Δημοσ.

Οχι παιδιά απλα να την στειλω και θα παραλαβει με αντικαταβολη ενα φιλαρακι,τιποτα παραπανω! Απλα ρωτησα αν ειναι να την βαλω σε φακελο..με ει σι ες θα παει πιο γρήγωρα η με ελτα? Και ποσο θα μου κοστισει τ καθένα? Ευχαριστω!

android.png

Δημοσ.

Φιλε αντικαταβολη σημαινει στελνεις κατι και πληρωνει την αξια του αντικειμενου που εχεις ορισει εσυ για να το παρει, αν δεν πληρωσει δεν το παιρνει πολυ απλα! αν θες να πεις οτι θελεις να στειλεις κατι και να πληρωσει απλως τα εξοδα αποστολης αυτος πηγαινε στα ελτα και πες οτι τα εξοδα αποστολης ειναι του παραληπτη πολυ απλα...

Δημοσ.

Ει σι ες για κανένα λόγο!!!!!!!!!!!

Οι τύποι είναι για τα μπάζα, τους πλήρωσα πριν από 2 ή 3 εβδομάδες να στείλουν ένα φάκελο εντός Ελλάδας, όχι τόσο μεγάλη απόσταση σε καμία περίπτωση ήταν Παρασκευή πρωί και μου είπαν ότι Σάββατο απόγευμα ο φάκελος θα έφτανε στον παραλήπτη(όχι στο παράρτημα).Σάββατο μεσημέρι παίρνω τηλ, στην εταιρία και ο φάκελος δεν είχε φτάσει ούτε καν στο παράρτημα της εταιρίας, και τελικά τον έστειλαν Δευτέρα μεσημέρι και τους πλήρωση 14 ευρώ για να είναι το Σάββατο εκεί υποτίθεται και μου επέστρεψαν 2 ευρώ και 24 λεπτά για την καθυστέρηση :mad:

Μακρυά από την ει σι ες........

Δημοσ.

Οι τύποι είναι για τα μπάζα, τους πλήρωσα πριν από 2 ή 3 εβδομάδες να στείλουν ένα φάκελο εντός Ελλάδας, όχι τόσο μεγάλη απόσταση σε καμία περίπτωση ήταν Παρασκευή πρωί και μου είπαν ότι Σάββατο απόγευμα ο φάκελος θα έφτανε στον παραλήπτη(όχι στο παράρτημα).Σάββατο μεσημέρι παίρνω τηλ, στην εταιρία και ο φάκελος δεν είχε φτάσει ούτε καν στο παράρτημα της εταιρίας, και τελικά τον έστειλαν Δευτέρα μεσημέρι και τους πλήρωση 14 ευρώ για να είναι το Σάββατο εκεί υποτίθεται και μου επέστρεψαν 2 ευρώ και 24 λεπτά για την καθυστέρηση :mad:

Ρε, τελείες ρε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...