Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία ιστοσελίδας ορατής εκτός τοπικού δικτύου

tonybest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που λες γινεται αλλα θετεις σε κινδυνο το pc σου.

Θα πρεπει ομως να εχεις και ενα block με πραγματικες ips ωστε να μπορεις να ρουταριστεις

και στο internet.

Ενα απλο port forward φτανει και περισσευει απλα κατι δεν γινεται σωστα.

Δημοσ.

Ναι, αλλά μάλλον χρειάζεται να κάνω forward και κάποια άλλα ports λόγω του XAMPP (ο apache νομίζω χρησιμοποιεί το port 413).

Ok παιδιά τα κατάφερα. Με τον παλιό τρόπο μου(Assign public ip to a device). Αλλά θέλω να μάθω 2 πράγματα ακόμη. 1ο) Η σελίδα μου είναι κάπως έτσι: mysite.dyndns.org/:5555 Άμα δε βάλω την άνω και κάτω τελεία και το port 5555 δεν εμφανίζεται η σελίδα μου αλλά η αρχική του router. Την προηγούμενη φορά που το είχα κάνει δε χρειαζότανε κανένα port(πάλι καλά που το σκέφτηκα αλλιώς άντε να το βρίσκαμε εδώ πέρα, λόγω χρόνου εννοώ). Έμπαινα απλώς έτσι mysite.dyndns.org 2ο) Επειδή κάτι ειπώθηκε περί ασφάλειας θα ήθελα να μου πείτε πως θα τα κατάφερνα μόνο με port forwarding. Σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω κάτι σοβαρό κι όχι απλώς πειραματικό. Όπως και να 'χει σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

jmil έχεις δίκιο αλλά θέλω να δουλεύει η σελίδα χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογείς και το port στο URL bar. Καμιά βοήθεια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...