lambroukos13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 καλησπερα φιλοι μου! πριν λιγες ωρες εμαθα οτι με εκαναν δεκτο για δουλεια σαν Network analyst σε μεγαλη πολυεθνικη στο Brno της Τσεχιας, η προταση ειναι αρκετα δελεαστικη (τοσο χρηματικα οσο και σαν εμπειρια) και θα παω τρεχοντας εννοειται! ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανεις ελληνας απο το forum που να δουλευει ηδη εκει ωστε να με καθοδηγησει και να μου πει εντυπωσεις-χρησιμες συμβουλες για το τι παιζει εκει γενικα!καθε αλλη πληροφορια ευπροσδεκτη εννοειται!
-nick- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Σπουδαζει ο αδερφος μου τσεχια, αλλα στην πραγα. Εγω θα παω το φθινοπωρο για πρωτη φορα. Το φαι ειναι καλο και οι μπυρες φτηνες
bluesattack Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το κοινοβουλιο τους εννοουσα αλλα wtf , τι ειναι και τουτο παλι?
kage Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 για την πραγα ολα οκ +σεξοτουρισμο. brno μονο για τα motogp ξερω
lambroukos13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 δεν ξενερωνω γιατι ειναι η νοοτροπια των τσεχων γυναικων ετσι ειτε λεγεται praga ειτε brno! χαχαχα
The_Judas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πρόσεχε μόνο μην σε παρασύρουν να παίξεις σε τίποτα πορνό. Είναι μόδα στην Τσεχία... φέρνουν αθώα παιδιά από την Ελλάδα, για να δουλέψουν "και καλά" ως analyst και programmers και μετά τους παρασύρουν στην ακολασία
kuzko21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πρόσεχε μόνο μην σε παρασύρουν να παίξεις σε τίποτα πορνό. Είναι μόδα στην Τσεχία... φέρνουν αθώα παιδιά από την Ελλάδα, για να δουλέψουν "και καλά" ως analyst και programmers και μετά τους παρασύρουν στην ακολασία φτου , γαμωτο! Μαλακια επιλογη για σπουδες εκανα... Να θες να παραυρθεις και να μην μπορεις λογω ειδικοτητας?! τς τς τς απολιτιστοι!
lambroukos13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 σημερα τελειωσα και με την γραφειοκρατεια! μετα απο διαβατηριο,ευρωπαικο διπλωμα και λευκο ποινικο μητρωο μενει η ανευρεση σπιτιου! κανεις που να εχει ζησει εκει για να μου προτεινει μια μικρη γκαρσονιερα (35-40 m2) σε καλη περιοχη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.