Προς το περιεχόμενο

ελληνας στην τσεχια!

lambroukos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα φιλοι μου! πριν λιγες ωρες εμαθα οτι με εκαναν δεκτο για δουλεια σαν Network analyst σε μεγαλη πολυεθνικη στο Brno της Τσεχιας, η προταση ειναι αρκετα δελεαστικη (τοσο χρηματικα οσο και σαν εμπειρια) και θα παω τρεχοντας εννοειται! ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει κανεις ελληνας απο το forum που να δουλευει ηδη εκει ωστε να με καθοδηγησει και να μου πει εντυπωσεις-χρησιμες συμβουλες για το τι παιζει εκει γενικα!καθε αλλη πληροφορια ευπροσδεκτη εννοειται!

Δημοσ.

Σπουδαζει ο αδερφος μου τσεχια, αλλα στην πραγα. Εγω θα παω το φθινοπωρο για πρωτη φορα. Το φαι ειναι καλο και οι μπυρες φτηνες :P

Δημοσ.

Πρόσεχε μόνο μην σε παρασύρουν να παίξεις σε τίποτα πορνό.

Είναι μόδα στην Τσεχία... φέρνουν αθώα παιδιά από την Ελλάδα, για να δουλέψουν "και καλά" ως analyst και programmers και μετά τους παρασύρουν στην ακολασία :devil:

Δημοσ.

Πρόσεχε μόνο μην σε παρασύρουν να παίξεις σε τίποτα πορνό.

Είναι μόδα στην Τσεχία... φέρνουν αθώα παιδιά από την Ελλάδα, για να δουλέψουν "και καλά" ως analyst και programmers και μετά τους παρασύρουν στην ακολασία :devil:

φτου , γαμωτο!

Μαλακια επιλογη για σπουδες εκανα...

Να θες να παραυρθεις και να μην μπορεις λογω ειδικοτητας?! τς τς τς απολιτιστοι!

Δημοσ.

σημερα τελειωσα και με την γραφειοκρατεια! μετα απο διαβατηριο,ευρωπαικο διπλωμα και λευκο ποινικο μητρωο μενει η ανευρεση σπιτιου! κανεις που να εχει ζησει εκει για να μου προτεινει μια μικρη γκαρσονιερα (35-40 m2) σε καλη περιοχη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...