Igognito Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Οποιος παιζει Super Street Fighter IV η Arcade Edition σε Xbox360 αν θελει ας μου δωσει gamertag να τον κανω add να κανονισουμε μαχη.Προς το παρων εχω μονο Super Street Fighter IV μεχρι να βγει σε DLC στο ελληνικο Live η ΑΕ. Gamertag=Igognito Super Street Fighter IV Main Char=Cammy
darksoho33 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 αν παιζεις street fighter Μπες στο greek dojo ολοι οι καμμενοι εκει ειναι μαζεμενοι
Igognito Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 αν παιζεις street fighter Μπες στο greek dojo ολοι οι καμμενοι εκει ειναι μαζεμενοι Eυχαριστω για την παροτρυνση ομως το μερος αυτο δεν προσφερεται για μενα
Chaos3X Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Eυχαριστω για την παροτρυνση ομως το μερος αυτο δεν προσφερεται για μενα Τι εννοείς?
Igognito Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Τι εννοείς? Δεν θα μακρυγορησω,ημουν μελος παλια και με αυτα που ειδα εφυγα. Για να μεινουμε on topic αν παιζει SSF4 κανεις σε 360 ας μου πει να τον προσθεσω για κανα matchακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.