Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διάσημη μουσική -πλέον υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Myspace ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την πώλησή της στη διαφημιστική εταιρεία Specific Media, έναντι $35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η τιμή πώλησης είναι αρκετά κατώτερη εκείνης που σκόπευε η News Corporation αρχικά να το πουλήσει, δηλαδή στα $100 εκατομμύρια δολάρια. Πριν μερικά χρόνια όταν η ιστοσελίδα σημείωνε ρεκόρ επισκεψιμότητας, η αξία της ξεπερνούσε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοένα και πλήθαιναν τα σημάδια πώλησης του Myspace από τη στιγμή που απολύθηκε περίπου ο μισός αριθμός των εργαζομένων του και από τις πρώτες εμφανίσεις φημολογίας σχετικά με το πωλητήριο του

Link.png Site: allthingsd.com

Δημοσ.

Για ενα κομματι ψωμι το εδωσαν. Αλλα εστω και τοσα καλα ειναι, σε κανα χρονο (αν δεν αλλαξουν πολλα πραγματα) δεν θα αξιζει ουτε τα μισα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

το myspace πουλήθηκε στα $580 εκ. το 2005.

μέγα FAIL...

(λέτε σε 4-5 χρονάκια να δούμε το valuation του FB να έχει πάει στα ίδια επίπεδα;)

Δημοσ.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες έχουν ένα τέλος, το ίδιο θα συμβεί και στο Facebook, εκτός και αν γίνει χαμαιλέοντας και προσαρμοστεί στους καιρούς (στο μέλλον).

Δημοσ.

ναι ρε παιδια,το fb καταρχας εχει τρομακτικη διεισδυτικότητα απ'οτι το my space στα ντουζενια του..(να μου πειτε κ αλλη διεισδυτικότητα εχει σημερα το ιντερνετ σε σχεση με τοτε) αλλα βγαζει και τα φραγκα του απο το πολυ καλο επισης advertising srvice που εχει..

και δεν θα σταματησει εκει,επενδυει και αλλου(πχ facebook mail),δεν μενει τοσο στασιμο οσο ειχαν το myspace που για να κρατηθει ζωντανο αρχισε να περικοβει κ κατεληξε να ειναι δικτυο μουσικων

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτο FAIL για το myspace. Ψίχουλα πουλήθηκε και πιστεύω ότι αν το συνέχιζαν έτσι θα έπεφτε και άλλο η τιμή του. Το facebook δεν πέφτει... Αν παίσει και το Google μπορεί να παίσει και το facebook :P

Δημοσ.

..και εγώ λέω πέταξαν 35εκ $.

Εχει δυστυχώς παιθάνει το myspace και τα πράγματα νομιζω δεν γυρνάνε πίσω. Να δούμε το google+ πως θα τα πάει. Η αλήθεια ειναι πως παραείναι μονοπώλιο το FB.

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει το myspace πολύ περισσότερο από ότι το facebook που το απεχθάνομαι και ούτε είχα ποτέ account γιατί έχει και τους ποιο άθλιους όρους χρήσης από οποιοδήποτε άλλο site(ΑΝ τους μελέτησε κανείς από εδώ ποτέ πρίν γραφτέι).

Για εμένα hi5-myspace τα καλύτερα, αλλά πλέον με social networks δεν ασχολούμαι.

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει το myspace πολύ περισσότερο από ότι το facebook που το απεχθάνομαι και ούτε είχα ποτέ account γιατί έχει και τους ποιο άθλιους όρους χρήσης από οποιοδήποτε άλλο site(ΑΝ τους μελέτησε κανείς από εδώ ποτέ πρίν γραφτέι).

Για εμένα hi5-myspace τα καλύτερα, αλλά πλέον με social networks δεν ασχολούμαι.

Hi5...? Το εννοείς είναι περισσότερο αντιδραστικη ως προς το facebook η κρίση σου, παρά αντικειμενικη;

Αν εξαιρέσεις τους όρους χρησης, "καλυτερο", τεχνολογικά και αισθητικά, είναι μακράν το facebook.

• Super Moderators
Δημοσ.

..και εγώ λέω πέταξαν 35εκ $.

Εχει δυστυχώς παιθάνει το myspace και τα πράγματα νομιζω δεν γυρνάνε πίσω. Να δούμε το google+ πως θα τα πάει. Η αλήθεια ειναι πως παραείναι μονοπώλιο το FB.

πράγματι κι εγώ πεταμένα τα θεωρώ, παρά ότι το πήραν για ψίχουλα...

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις τους όρους χρησης, "καλυτερο", τεχνολογικά και αισθητικά, είναι μακράν το facebook.

Οι όροι χρήσης σε ένα site είναι το Α και το Ω, είναι σαν να μου λες ότι θα αγοράσω ένα αυτοκίνητο και ας είναι τρακαρισμένο με σκασμένα λάστιχα χωρίς τιμόνι και ράδιο, δεν διάβασα τους όρους χρήσης! :lol:

Για μένα αισθητικά και τεχνολογικά ήταν (όσο ασχολούμουν) το hi5 και το myspace .&-, και από πλευράς χρήσης και σε όρους χρήσης σωστό.

Δεν νομίζω να είναι και τυχαίο που σε ασφαλίτες απαγορεύουν να έχουν facebook.

Δημοσ.

Οι όροι χρήσης σε ένα site είναι το Α και το Ω, είναι σαν να μου λες ότι θα αγοράσω ένα αυτοκίνητο και ας είναι τρακαρισμένο με σκασμένα λάστιχα χωρίς τιμόνι και ράδιο, δεν διάβασα τους όρους χρήσης! :lol:

Για μένα αισθητικά και τεχνολογικά ήταν (όσο ασχολούμουν) το hi5 και το myspace .&-, και από πλευράς χρήσης και σε όρους χρήσης σωστό.

Δεν νομίζω να είναι και τυχαίο που σε ασφαλίτες απαγορεύουν να έχουν facebook.

Στο πρώτο μπορεί να εχεις δίκαιο, αλλα και αυτοι πρέπει να κερδίσουν. Ισως ειναι παράλογο να μην θέλουμε να δίνουμε τιποτα εμείς και να μας προσφέρει άλλο αξιόλογες υπηρεσίες που οπως ξέρεις στοιχίζουν (γραμμές, αναπτυξη σερβερς κτλ). Το ίδιο και για hotmail, gmail κτλ. Και τσαμπα και δεν δίνω τπτ (ουτε στοιχεία ουτε πληροφορίες) πως θα δουλέψει το μαγαζι? Ας πάτε σε επι πληρωμή λύσεις (σε mail υπάρχουν).

Τεχνολογικά το hi5 είναι χρόνια πίσω. Σε σχέση με πολύ παλιές εκδώσεις του fb να συγκρίνονταν.

Εγώ ξε΄ρω ασφαλίτη που έχει FB νομίζω με το κανονικό του όνομα :P (δεν διαφωνώ ότι δεν θα έπρεπε να έχουν, αντίθετα συμφωνώ).

Και δεν λέω ότι δεν υπάρχει θέμα με τα προσωπικά δεδομένα. Υπάρχει!!. Οπως και στην "πραγματική" ζωή πρέπει να είσαι προσεκτικός πόσο εκτίθεσαι (δεν χριάζεται να τα βγάζει ολα στη φόρα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...