panosflow Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Παιδια γεια σας ..Θα ηθελα την βοηθεια σας στο πω μπορω να ενδυναμώσω το σημα στο modem.. Λοιπον το modem το εχω στην σοφίτα για τον σταθερο που το χρησιμοποιει κυριος ο αδερφος συνδεδεμενο με ethernet.. Στον δευτερο οροφο το σημα στο laptop που εχω ειναι αρκετα ασ8ενες και στον πρωτο μηδαμινο..Ειδικα αν κλεισουν και οι πορτες.. Υπαρχει καποιο modem που να χρησιμοποιειτε σαν bridge? Δεν εχω προβλημα να συνδεσω το laptop και μεσω ethernet αλλα δυο modem δεν γίνετε να συνυπάρχουν στην ιδια γραμμη.. Εχετε καμια λυση? Σκεφτηκα να περασω καλωδιο ethernet απο το μπαλκονι..Αλλα δεν ξερω.. EDIT Καποιος mod ας το μεταφερει στο ΑDSL routers μιας και μπερδεψα τα Topics
looneygeorge Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Υπαρχουν routers που κανουν repeat αλλα υπαρχουν και wireless repeaters η αλλιως range extenders (εχω χρησημοποιησει της linksys εναν πολυ καλο) τα οποια κανουν πολυ καλη δουλεια και ειναι και πολυ πιο απλα στην εγκατασταση. Αυτο που επισης μπορεις να δοκιμασεις αμεσως ειναι διαφορες αλλαγες στην κατευθυνση της κεραιας και περιορισμο του σηματος με διαφορες εφευρεσεις που μπορεις να βρεις πανευκολα στο youtube.
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 λυσεις διαφορες. α λυση.καρτα της alfa 500 mw. β.powerlines. γ.κατευθυντικη κεραια και access point 300mw. δ.repeaters που πιανουν το σημα ασυρματα και αναμεταδιδουν ε.καλωδιο δικτυου μεσα σε ενα καναλι που ειναι και το καλυτερο.και για να μην το φτασεις μεχρι το Pc Μπορεις να το κατεβασεις στον οροφο που θες και μετα να βαλεις ενα access point εκει.
SPANK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έγω προτείνω την κουρτίνα α που λέει ο poulinos με την alfa εκτος οτι δεν θα έχεις πρόβλημα γιατι ειναι αρκετά δυνατή ειναι και φθηνή σχετικα.
panosflow Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Aυτο εδω εννοείτε? Αυτη την συνδέω στο laptop ή στο modem?
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 απλα στον πρωτο δεν μπορει να σου εγγυηθει κανεις οτι θα παιζει εφοσον λες οτι ειναι μηδαμινο το σημα.τωρα στον απο πανω οροφο ναι θα παιζει καλυτερα απο οτι η Onboard καρτα.για μενα παντως αν μπορεις να βαλεις το ρουτερ στον ενδιαμεσο οροφο και να παιζουν και οι 2 υπολογιστες wireless ισως δεν χρειαστεις καν καρτα.απο την αλλη ειναι μια καλη λυση αν βαριεσαι να ριξεις καλωδιο που για μενα ειναι η καλυτερη και πιο φτηνη λυση και η πιο σιγουρη επισης,.repeater ειναι επισης μια καλη λυση αλλα μπλεκεις με ρυθμισεις συν οτι πολλες φορες χανεις και σε ταχυτητα.το καλωδιο μπαλκονι ειναι τελεια λυση.επισης περα απο την καρτα θα μπορουσες να εβαζες και ενα πιο δυνατο access point αλλα εξτρα λεφτα εξτρα ρυθμισεις.powerlines ειναι λιγο ακριβα και δεν ξερω ποσο καλα θα παιξουν δεν εχω δοκιμασει.και πρεπει να ειναι ιδια φαση καποιες φορες κτλ κτλ. εξαρτατε αν παιζουν με γειωση η φαση.
panosflow Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Παιδια ποιο απο τα δυο ( konig Equip )να παρω ? Τα ιδια ειναι? Tο ΚΟΝΙg βλεπω οτι λεει θωρακισμενο αλλα μαλλον ειναι λαθος του Site..
mpasketpro Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Παιδια γεια σας ..Θα ηθελα την βοηθεια σας στο πω μπορω να ενδυναμώσω το σημα στο modem.. Λοιπον το modem το εχω στην σοφίτα για τον σταθερο που το χρησιμοποιει κυριος ο αδερφος συνδεδεμενο με ethernet.. Στον δευτερο οροφο το σημα στο laptop που εχω ειναι αρκετα ασ8ενες και στον πρωτο μηδαμινο..Ειδικα αν κλεισουν και οι πορτες.. Υπαρχει καποιο modem που να χρησιμοποιειτε σαν bridge? Δεν εχω προβλημα να συνδεσω το laptop και μεσω ethernet αλλα δυο modem δεν γίνετε να συνυπάρχουν στην ιδια γραμμη.. Εχετε καμια λυση? Σκεφτηκα να περασω καλωδιο ethernet απο το μπαλκονι..Αλλα δεν ξερω.. EDIT Καποιος mod ας το μεταφερει στο ΑDSL routers μιας και μπερδεψα τα Topics Δεν ξερω παντος εγω που εχω εναν οροφο εχουμε το μοντεμ διπλα απο την εισοδο..Το δωματιο μου δεν επιανε καλο ιντερνετ και αγορασα καλωδιο κ περασα γυρω γυρω..Δεν ξερω αν αυτο θα σε βοηθησει παντος εγω σωθηκα απο τα νετ καφε
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Παιδια ποιο απο τα δυο ( konig Equip )να παρω ? Τα ιδια ειναι? Tο ΚΟΝΙg βλεπω οτι λεει θωρακισμενο αλλα μαλλον ειναι λαθος του Site.. οποιο να ναι.αν εχεις και κανα φιλο να στο φτιαξει αυτος να μην το πληρωσεις ακομα καλυτερα. Δεν ξερω παντος εγω που εχω εναν οροφο εχουμε το μοντεμ διπλα απο την εισοδο..Το δωματιο μου δεν επιανε καλο ιντερνετ και αγορασα καλωδιο κ περασα γυρω γυρω..Δεν ξερω αν αυτο θα σε βοηθησει παντος εγω σωθηκα απο τα νετ καφε εσυ πηγαινες ιντερνετ καφε επειδη δεν επιανε καλο ιντερνετ με το ασυρματο?
hunter2000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 τα powelines κανουν καλή δουλειά, αλλά για μετάδοση HD ταινίες κτλ πρέπει να είναι κοντά στα 500ΜΒ ταχύτητα και να είναι ενιαία η καλωδίωση του σπιτιού
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 τα powelines κανουν καλή δουλειά, αλλά για μετάδοση HD ταινίες κτλ πρέπει να είναι κοντά στα 500ΜΒ ταχύτητα και να είναι ενιαία η καλωδίωση του σπιτιού μηπως 50mbit και οχι 500ΜΒ???μηπως ξεφυγε κατι ορθογραφικο? Και τι εννοεις ενιαια η καλωδιωση του σπιτιου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.