Προς το περιεχόμενο

αγορά κάρτας γραφικών

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να κωλαει το σύστημα στην επιφάνια εργασίας δεν έφταιγε 100% η κάρτα γραφικών άλλα κάτι άλλο (έκτος και αν ήταν χαλασμένη) .Τους drivers τους είχες βγάλει π.χ ;.

Μέχρι 300Ε πας στην 6950 που είναι στα 240Ε και με τα υπόλοιπα παίρνεις και ένα ποιοτικό τροφοδοτικό

Δημοσ.

Αρχισαμεεεεεε.οκ εγω σταματαω εδω.κριμα παντως.

:devil: :devil: :devil: να αρχισω και εγω; :lol: :D :P :mrgreen: τελικα για gaming το θελει το pc; αλλιως quadro (μιας και που οι "και καλα" professional καρτες της ATI βγηκαν μαπα... :devil: )

Δημοσ.

:devil: :devil: :devil: να αρχισω και εγω; :lol: :D :P :mrgreen: τελικα για gaming το θελει το pc; αλλιως quadro (μιας και που οι "και καλα" professional καρτες της ATI βγηκαν μαπα... :devil: )

Αντε αγορι μου,ξεκινα,δωστα ολα λεμε.....

Ναι για gaming την θελει.τι σχεση εχουν οι professional καρτες μπορεις να μου εξηγησεις? :whistle:

Δημοσ.

Ναι για gaming την θελει.τι σχεση εχουν οι professional καρτες μπορεις να μου εξηγησεις? :whistle:

διοτι μπορει να μην το ηθελε μονο για gaming οποτε θα του προτεινα quadro!

Αντε αγορι μου,ξεκινα,δωστα ολα λεμε.....

:confused: αληθεια; τι ήπιες; αλλα αν ισχυει αυτο που ειπες λεω να ανοιξομε αλλο θεμα διοτι εχω να πω πολλα! :devil: :mrgreen:

http://www.insomnia.gr/topic/412751-ati-vs-nvidia/

Δημοσ.

απο προσωπικη εμπειρια δεν εμπιστευομαι.. ετσι? οχι απο διαβασμα reviews Και ραδιο αρβυλλα αλλων.. Γιατι για τα οσα ακουγα για ΑΤΙ τοτε εκλεινα τα αυτια μου μεχρι που το ειδα εγω ο ιδιος. Ισως τωρα να ειναι διαφορετικα αλλα αν δεν βγει καλη στο παιδι εγω θα την πληρωσω οποτε.. :P

απο προσωπικη εμπειρια κι εγω δε θα πρεπε να εμπιστευομαι τις nvidia γιατι η μια καρτα που μου χει καει ολη κι ολη ηταν nvidia

παρολα αυτα εμπιστευομαι και τις 2 το ιδιο και κοιταζω καθε φορα τι με συμφερει

Δημοσ.

Καλύτερα να αποφύγεις Multi GPU λύσεις. Χρειάζονται αρκετό σετάρισμα τα Games πάνω σε τέτοιες συνθέσεις και γενικότερα είναι σπαζοκεφαλιά.

Με μία 6870 ή ακόμα καλύτερα με μία GTX570, Θα είσαι άρχοντας παίζοντας όλα τα παιχνίδια στο Max.

Δημοσ.

Με μια GTX570 θα είσαι απόλυτα καλυμμένος ,και το crysis 2 να πάιξεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεις πως στο μέλλον δεν σε καλλύπτει που σου λέω δεν θα έχεις πρόβλημα βάζεις αλλη μια.

Εγώ που έχω την 570 τα παίζω όλα νερό :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...