rafail1994 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Το να κωλαει το σύστημα στην επιφάνια εργασίας δεν έφταιγε 100% η κάρτα γραφικών άλλα κάτι άλλο (έκτος και αν ήταν χαλασμένη) .Τους drivers τους είχες βγάλει π.χ ;. Μέχρι 300Ε πας στην 6950 που είναι στα 240Ε και με τα υπόλοιπα παίρνεις και ένα ποιοτικό τροφοδοτικό
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αρχισαμεεεεεε.οκ εγω σταματαω εδω.κριμα παντως. :devil: να αρχισω και εγω; τελικα για gaming το θελει το pc; αλλιως quadro (μιας και που οι "και καλα" professional καρτες της ATI βγηκαν μαπα... )
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 :devil: να αρχισω και εγω; τελικα για gaming το θελει το pc; αλλιως quadro (μιας και που οι "και καλα" professional καρτες της ATI βγηκαν μαπα... ) Αντε αγορι μου,ξεκινα,δωστα ολα λεμε..... Ναι για gaming την θελει.τι σχεση εχουν οι professional καρτες μπορεις να μου εξηγησεις?
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ναι για gaming την θελει.τι σχεση εχουν οι professional καρτες μπορεις να μου εξηγησεις? διοτι μπορει να μην το ηθελε μονο για gaming οποτε θα του προτεινα quadro! Αντε αγορι μου,ξεκινα,δωστα ολα λεμε..... αληθεια; τι ήπιες; αλλα αν ισχυει αυτο που ειπες λεω να ανοιξομε αλλο θεμα διοτι εχω να πω πολλα! http://www.insomnia.gr/topic/412751-ati-vs-nvidia/
qsis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 απο προσωπικη εμπειρια δεν εμπιστευομαι.. ετσι? οχι απο διαβασμα reviews Και ραδιο αρβυλλα αλλων.. Γιατι για τα οσα ακουγα για ΑΤΙ τοτε εκλεινα τα αυτια μου μεχρι που το ειδα εγω ο ιδιος. Ισως τωρα να ειναι διαφορετικα αλλα αν δεν βγει καλη στο παιδι εγω θα την πληρωσω οποτε.. απο προσωπικη εμπειρια κι εγω δε θα πρεπε να εμπιστευομαι τις nvidia γιατι η μια καρτα που μου χει καει ολη κι ολη ηταν nvidia παρολα αυτα εμπιστευομαι και τις 2 το ιδιο και κοιταζω καθε φορα τι με συμφερει
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καλύτερα να αποφύγεις Multi GPU λύσεις. Χρειάζονται αρκετό σετάρισμα τα Games πάνω σε τέτοιες συνθέσεις και γενικότερα είναι σπαζοκεφαλιά. Με μία 6870 ή ακόμα καλύτερα με μία GTX570, Θα είσαι άρχοντας παίζοντας όλα τα παιχνίδια στο Max.
SPANK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Με μια GTX570 θα είσαι απόλυτα καλυμμένος ,και το crysis 2 να πάιξεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεις πως στο μέλλον δεν σε καλλύπτει που σου λέω δεν θα έχεις πρόβλημα βάζεις αλλη μια. Εγώ που έχω την 570 τα παίζω όλα νερό
Sapounos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513340. ηθελα να αντικαταστησω την Nvidia Ge-Force FX6800 GT που ειχα και υποτιθεται ηταν καλυτερη. Ναι για gaming το θελει.
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Προχώρα η στην 6950 από amd μεριά η στην GTX570 από nvidia μεριά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.