Προς το περιεχόμενο

αγορά κάρτας γραφικών

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! θελω να αγορασω καινουρια καρτα γραφικων και δεν ξερω ποια χαρακτηριστικα κοιτας πλεον στις καρτες και με τι κριτηρια τις αγοραζεις.. μπορει να με βοηθησει καποιος?

ευχαριστω

Δημοσ.

Πες μας ακριβως πιο ειναι το υπολοιπο συστημα σου,τι τροφοδοτικο εχεις,τι οθονη,ποιαν καρτα εχεις τωρα και πια θα ειναι χρηση του Pc.

α,και ποσα δινεις.....

Edit:για την απαντηση σου,πρωτα κοιτας να συμβαδιζει ο υπολοιπος υπολογιστης με την καινουργια καρτα(εαν υποθεσουμε οτι ειναι για παιχνιδια) μετα κοιτας και το τροφοδοτικο σου εαν ειναι κανενα της προκοπης οχι μονο στα ονομαστικα watt που λεει αλλα κυριως τι μαρκα ειναι γιατι αλλα watt δινει μια ποιοτικη μαρκα και αλλα μια μαρκα που ειναι χαλια.

Δεν θα κοιταξεις τοσο την μνημη οσο τον πυρηνα που φοραει (μιας και ολες σχεδον οι συγχρονες καρτες εχουν τουλαχιστον 512mb - 1 gb μνημη ddr5.

Μην αγορασεις βαση ονοματος γιατι τα εχουν κανει μπαχαλο και οι 2 εταιρείες τα τελευταια χρονια με τα ονομα και ενω ας πουμε μια καρτα εχει πιο μεγαλο αριθμο ονοματος απο μια παλαιτερη πολλες φορες τυχαινει η παλαιοτερη να ειναι καλύτερη.

Και μετα θα κοιταξεις και το συστημα ψυξης που εχει.

Δημοσ.

γυρω στα τρακοσια ευρω δινω και οχι εγω ενας φιλος μου θελει. του εχω βαλει εναν επεξεργαστη i7 Και λεω κανενα τροφοδοτικο 600 - 800 watt και καμια LG 24" με 2ms αποκριση μαλλον και κλασικα 60hz θα του βαλω ακομα. Αυτη η καρτα που ειδα και μου εκανε κλικ ηταν αυτη..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513518 τι λετε? ειναι καλη?

Edit: Τagan ειναι καλη για τροφοδοτικα? η Thermaltake.. για τον πηρηνα ενοεις το clock? engine και memmory?

Δημοσ.

γυρω στα τρακοσια ευρω δινω και οχι εγω ενας φιλος μου θελει. του εχω βαλει εναν επεξεργαστη i7 Και λεω κανενα τροφοδοτικο 600 - 800 watt και καμια LG 24" με 2ms αποκριση μαλλον και κλασικα 60hz θα του βαλω ακομα. Αυτη η καρτα που ειδα και μου εκανε κλικ ηταν αυτη..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513518 τι λετε? ειναι καλη?

300 euros Μονο για την καρτα???οκ τοτε.

αυτη που εβαλες ειναι μεν ακλη αλλα εχεις και καλυτερες επιλογες.

εαν σηκωνει η μητρικη σου crossfire Μπορεις να πας σε 2 τετοιες εαν θελεις να εχεις αριστες επιδοσεις.

ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (XFX) ΤΙΜΗ 150.72 € Χ 2

Αλλιως απο nvidia πας εδω nVidia GeForce GTX 570 1.28GB DDR5 ΤΙΜΗ 297.75 €

και απο ΑΤΙ πας εδω ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (PowerColor) ΤΙΜΗ 266.10 €

η εαν βρεις καμια 6950 που να ξεκλειδωνει.

Δημοσ.

ATI δεν εμπιστευομαι οποτε παω στη λυση της nvidia! Πιστευω οι nvidia ειναι πιο αξιοπιστες!

Δημοσ.

ATI δεν εμπιστευομαι οποτε παω στη λυση της nvidia! Πιστευω οι nvidia ειναι πιο αξιοπιστες!

Εχεις χρησημοποιήσει ποτέ ΑΤΙ;

Δημοσ.

ναι ειχα παρει πριν απο 3 χρονια και κολαγε ολος ο υπολογιστης.. και υποτιθεται οτι ηταν καλυτερη της nvidia που ειχα πρωτα. και την δοκιμασα και αλλου για να δω αν οντως εχει αυτη το προβλημα η ο υπολογιστης μου.

Δημοσ.

Εντάξει αυτό που λές μπορεί να οφείλεται και σε άλλα πράγματα..πχ τροφοδοτικό!

Αυτό που είπες πάντως ξέχασε το!!!

Αρχισαμεεεεεε.οκ εγω σταματαω εδω.κριμα παντως.

χαχαχαχαχα

Δημοσ.

απο προσωπικη εμπειρια δεν εμπιστευομαι.. ετσι? οχι απο διαβασμα reviews Και ραδιο αρβυλλα αλλων.. Γιατι για τα οσα ακουγα για ΑΤΙ τοτε εκλεινα τα αυτια μου μεχρι που το ειδα εγω ο ιδιος. Ισως τωρα να ειναι διαφορετικα αλλα αν δεν βγει καλη στο παιδι εγω θα την πληρωσω οποτε.. :P

Δημοσ.

απο προσωπικη εμπειρια δεν εμπιστευομαι.. ετσι? οχι απο διαβασμα reviews Και ραδιο αρβυλλα αλλων.. Γιατι για τα οσα ακουγα για ΑΤΙ τοτε εκλεινα τα αυτια μου μεχρι που το ειδα εγω ο ιδιος. Ισως τωρα να ειναι διαφορετικα αλλα αν δεν βγει καλη στο παιδι εγω θα την πληρωσω οποτε.. :P

Θα την πληρώσω εγώ αν δέν βγεί καλή :P

Δημοσ.

Απο περιέργεια και μονο,ποιαν ΑΤΙ ειχες παρει πριν 3 χρονιακαι κολλουσε ολο το Pc?και επισης πιο τροφοδοτικο ειχες επανω τοτε,θυμασαι.

απο περιέργεια και μονο το ξαναλεω.

Δημοσ.

Απο περιέργεια και μονο,ποιαν ΑΤΙ ειχες παρει πριν 3 χρονιακαι κολλουσε ολο το Pc?και επισης πιο τροφοδοτικο ειχες επανω τοτε,θυμασαι.

απο περιέργεια και μονο το ξαναλεω.

Σε προλάβαμε...μικρέ! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...