poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 αρα ειμαι καταδικασμενος? με πηραν απο την cyta και μου ειπαν για 8 mbps και τους ειπα οτι εχω πολυ μεγαλο line attenuation και οτι ειναι εχω προβλημα και μου ειπε οτι θα τα ποιανω και οτι ταχυτητα λενε ισχυει.τωρα πως μπορει να το ξερει οτι θα ποιανω 8 ή σχεδον 8 mbps?μου φαινεται αδυνατον για την γραμμη που εχω...επισης με πηρε και η wind για μια φοβερη προσφορα μαζι με κινητα αλλα παλι φοβαμαι το ιντερνετ καθως τωρα με την forthnet περα απο την ταχυτητα ειμαι μια χαρα(με απειρο ελαχιστα disconnects) τι λετε να κανω?να αλλαξω εταιρια μπας και εχω καλυτερη ταχυτα ή θα εχω προβλημα και συνεχως disconnects? να το πω χυμα πεστους οτι ειναι μαλακε...ελεος εφοσον εχεις adsl γραμμη και εχεις 53 attenuation τι νομιζουν αυτοι οτι θα πεσει το attenuation και θα πιασεις 8mbps?ειναι να τους πεις οκ θα βαλω και αμα δνε εχω 8 θα μου δωσετε 100.000 ευρω να δουμε αν θα το κανουν.αν δεν ειχες καν γραμμη adsl θα ελεγα οκ μπορει να εχεις Onu μπορεις mini dslam μπορει να πεφτεις σε αλλο ακ απο αυτο που φανταζεσαι και αλλα χιλια δυο.αλλα εφοσον εχεις ηδη adsl γραμμη θα παιξεις το ιδιο και λιγοτερο γιατι δεν δινουν 6 margin.το καλωδιο που εχεις τωρα ακριβως το ιδιο καλωδιο θα παρεις και μετα.οπως σου ειπα με 53 attenuation οτι παιζεις ειναι και θαυμα.τετοιες βλακιες λενε στους πελατες και μετα γιατι γκρινιαζουν οι πελατες.μου θυμιζει τα λαμογια της Hol οι πωλητες που λενε βλακειες.αυτη θα μπηκε σε κανα site της εεττ θα ειδε οτι μαλλονε κει πιανει οχτω και θα το ειπε.που τα μισα ειναι λαθος εκει.η σιγουρια θα τους φαει και τα ψεμματα για να πιανουν πελατες.
haris013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 να το πω χυμα πεστους οτι ειναι μαλακε...ελεος εφοσον εχεις adsl γραμμη και εχεις 53 attenuation τι νομιζουν αυτοι οτι θα πεσει το attenuation και θα πιασεις 8mbps?ειναι να τους πεις οκ θα βαλω και αμα δνε εχω 8 θα μου δωσετε 100.000 ευρω να δουμε αν θα το κανουν.αν δεν ειχες καν γραμμη adsl θα ελεγα οκ μπορει να εχεις Onu μπορεις mini dslam μπορει να πεφτεις σε αλλο ακ απο αυτο που φανταζεσαι και αλλα χιλια δυο.αλλα εφοσον εχεις ηδη adsl γραμμη θα παιξεις το ιδιο και λιγοτερο γιατι δεν δινουν 6 margin.το καλωδιο που εχεις τωρα ακριβως το ιδιο καλωδιο θα παρεις και μετα.οπως σου ειπα με 53 attenuation οτι παιζεις ειναι και θαυμα.τετοιες βλακιες λενε στους πελατες και μετα γιατι γκρινιαζουν οι πελατες.μου θυμιζει τα λαμογια της Hol οι πωλητες που λενε βλακειες.αυτη θα μπηκε σε κανα site της εεττ θα ειδε οτι μαλλονε κει πιανει οχτω και θα το ειπε.που τα μισα ειναι λαθος εκει.η σιγουρια θα τους φαει και τα ψεμματα για να πιανουν πελατες. αστα να πανε με τους βλακες που εχουμε μπλεξει... μονο που δεν με παρακαλουσαν να κανω το συμβολαιο..να φανταστεις οτι ηταν τοσο σιγουρη που μου ελεγε οτι ειναι αλλο δικτυο το δικο τους και εχουν γραμμες και γι'αυτο λεει και με πηραν τηλεφωνο αλλιως δεν θα επερναν καθολου... λενε ενα καρο μ@#% για να παρουν πελατες.. φαντασου να τους πιστευε καποιος που εχει κακη γραμμη σαν και εμενα και να μην εχει ιντερνετ μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο..
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 α τις ιδες μαλακιες που λενε και της Hol.αν ειχαν δικο τους δικτυο δεν θα μιλαγαμε για adsl.και για του λογου του αληθες το σαπιδι το dslam τους ειναι οπως ειναι με ολους τους providers μεσα στην αιθουσα παροχων στο εκαστοτε αστικο κεντρο.και τα καλωδια ηταν ειναι και θα ειναι του οτε.μου την δινει οταν λενε μαμακιες.
haris013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 α τις ιδες μαλακιες που λενε και της Hol.αν ειχαν δικο τους δικτυο δεν θα μιλαγαμε για adsl.και για του λογου του αληθες το σαπιδι το dslam τους ειναι οπως ειναι με ολους τους providers μεσα στην αιθουσα παροχων στο εκαστοτε αστικο κεντρο.και τα καλωδια ηταν ειναι και θα ειναι του οτε.μου την δινει οταν λενε μαμακιες. και να φανταστεις οτι το προβλημα ειναι σε ολοκληρη την περιοχη τοσα χρονια και δεν κανουν τιποτα!μηλαμε για πανω απο 600 σπιτια που εχουν το ιδιο και χειροτερο δικτυο απο εμενα.δεν μπορουμε να απευθυνθουμε καπου να μας βαλλουν ενα dslam στην περιοχη να τελειωνει η υποθεση?
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 χλωμο να το κανουν εν οψει vdsl.θα επρεπε να γινει κατι μαζικο στον οτε σαν παραπονο.
haris013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 χλωμο να το κανουν εν οψει vdsl.θα επρεπε να γινει κατι μαζικο στον οτε σαν παραπονο. τι ειναι το vdsl? θα λυσει τα προβληματα στις απομακρισμενες περιοχες?
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 εκει που ειναι το καφαο θα ειναι πλεον το dslam να στο πω πολυ απλα.οποτε εκει θα αλλαξουν πολλα.αρκει και το καφαο να ειναι κοντα και να μην ειναι στο χιλιομετρο.ειναι οπτικη ινα μεχρι το καφαο και το dslam μπαινει εκειμεσα να το πω με απλα λογια.τωρα το ποτε θα γινει ειναι αλλη ιστορια.υποτιθεται οτι θα τελειωνε τελος του χρονου αλλα επειδη ειμαστε ελλαδα καντο κατα το 2015 να εισαι μεσα.τα υπολοιπα εδω. http://en.wikipedia.org/wiki/VDSL2
haris013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 εκει που ειναι το καφαο θα ειναι πλεον το dslam να στο πω πολυ απλα.οποτε εκει θα αλλαξουν πολλα.αρκει και το καφαο να ειναι κοντα και να μην ειναι στο χιλιομετρο.ειναι οπτικη ινα μεχρι το καφαο και το dslam μπαινει εκειμεσα να το πω με απλα λογια.τωρα το ποτε θα γινει ειναι αλλη ιστορια.υποτιθεται οτι θα τελειωνε τελος του χρονου αλλα επειδη ειμαστε ελλαδα καντο κατα το 2015 να εισαι μεσα.τα υπολοιπα εδω. http://en.wikipedia.org/wiki/VDSL2 χαχαχα αστα να πανε.. welcome to greece...
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ακριβως.ελλας το μεγαλειο σου.τωρα ειδικα με ολα αυτα που γινονται παιζει το κρατος να μας γυρισει και στο isdn για να πληρωνουμε παραπανω γισ να βγαλουν λεφτα. :P :P :P για μινι dslam που λες σε μια δυο περιπτωσεις που εχω δει ηταν για τεραστια ξενοδοχεια που εφεραν απειρο τουρισμο απο το εξωτερικο οποτε ηταν λιγο Must.
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μωρέ το vdsl θα λύσει το πρόβλημα σε ενα βαθμό αλλα δεν φαίνεται ουτε καν στον ορίζοντα απο 2015 όπως ειπε και ο poulinos και βλέπουμε. Και δεν πιστεύω οτι φταίει η οικονομική κρίση για αυτο γιατι και τίποτα να μην είχαμε αντε να το βλέπαμε το 2014 να κερδίζαμε κανα χρόνο
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 καλα ναι για ολα φταιει η γενικοτερη κατασταση της ελλαδος απλα τωρα με την κριση εχουν και μια δικαιολογια παραπανω.οποτε βολευτειτε με τα ωραια τα ρουτερακια σας για το adsl για την ωρα.γιατι καποτε ακουγα μην παρω ακριβο ρουτερ και αργοτερα παει για πεταμα οταν βγει το vdsl.ειναι αυτο που λενε.αν η γιαγια μου ειχε ροδες θα ηταν πατινι.αν το vdsl ηταν για την ελλαδα θα ειμασταν dubai.αντε καντε κανα παιδι μηπως δει αυτο μια αλλη ελλαδα με vdsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.