haris013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 καλησπέρα έκανα πρόσφατα αναβάθμιση στο tg585v7 αλλα όταν έφτιαξα τις ρυθμίσεις για το wireless και έβαλα pass και ssid,το κουμπί του router(wireless) άρχισε να αναβοσβήνει πορτοκαλι και μετά έγινε κόκκινο! πρέπει να έκανα βλακεία εε?τώρα είμαι συνδεμένος με καλώδιο και surfarw κανονικά αλλα με wireless δεν μπορώ να συνδεθώ.ακόμα όταν πάω να συνδεθώ μέσω wireless κολλάει το router και δεν έχω internet access ούτε και με καλώδιο στο σταθερό pc(να τονίσω ότι τώρα δεν ανάβει το λαμπάκι αφού έκλεισα και άνοιξα ξανά το router αλλα συμβαίνει όλο το παραπάνω σκηνικό) plz help έτσι είναι το interface μετά το νέο firmware
haris013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ρε παιδιά κανεις δεν μπορεί να βοηθήσει?βάζω μερικές φωτό μπας και σας διευκολύνω... μετά από κάποια ώρα σταματάει το κόκκινο φως και όπως είπα αρχικά αναβοσβήνει πορτοκαλι και έπειτα γίνετε κόκκινο firmware: 8.2.7.7 επίσης στον τίτλο έγραψα λάθος v7 είναι και όχι 8 απλά άλλαξα το firmware του
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 το λαμπακι μπροστα αναβει οταν ενεργοποιεις το wps.μονο τοτε οσο ξερω αναβειτο λαμπακι.κατα τα αλλα οταν βαλεις κωδικο στο ρουτερ το πανω λαμπακι του wireless θα ειναι κοκκινο οταν το εχεις ξεκλειδωτο θα ειναι πρασινο οταν ειναι με κλειδωμα wpa και πορτοκαλι wep. το μπροστα ειναι wps το πατας για wireless με καρτες που συνεργαζονται με wps
haris013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 και γιατί φρεεζαρει το ρουτερ όταν πάω να συνδεθω από το λαπτοπ;(φτιαχνει με ρεσταρτ). να ξαναπερασω το firmware ξανα;προτεινειϛ κάποιο άλλο firmware(αυτο π είχα ήταν μια χαρά αλλα είπα να το αναβθμισω για καλύτερα και εγιναν χειρότερα τα πραγματα) να πω επίσης ότι δεν είναι καθόλου σταθερό καθώς έχω συνεχώς αποσυνδέσεις!
poulinos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 δοκιμασε αλλο καναλι/κλειδωμα.αν θες δοκιμασε και αλλο firmware Κοντινο σε αυτο που δοκιμασες.πριν κανεις οτιδηποτε παντως δοκιμασε να το κανεις ενα Reset default και να το ξανασεταρεις.αποσυνδεσεις εχεις με αυτο το firmware ενω με το προηγουμενο δεν ειχες?ποιο ηταν το προηγουμενο?το 7.4.4.7 ειχες?σου εφτιαξα και τον τιτλο να ξερουμε οτι ειναι το v7
haris013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ολα οκ!μετα απο 2-3 μερες εστρωσε το πραμα και πανε ολα ρολοι.!κατι που με προβληματισε ειναι οτι οταν αρχικα εμπενα στο ροοτερ το gui ηταν ομοιο με το προηγουμενο firmware ενω οταν μπηκα σημερα ειναι τελιως διαφορετικο με λογοτυπα της forthnet!! πως γινεται αυτο?υπαρχει κανα site που να εχει το τελευταιο σταθερο φιρμγουερ του ροοτερ μου που να ειναι unbranded?
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 πολυ απλα σου φορτωνε καποια κομματια του Interface απο την cache του explorer η του καθε browser.το 8.2.6.5 θυμαμαι ηταν το τελευταιο unbranded.οχι οτι της forthnet εχει καποιο μειονεκτημα η κλειδωνει κατι.free τελειως ειναι.κοιτα εδω να δεις τι εχει http://leoforeia.gr/thomson/
haris013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 πολυ απλα σου φορτωνε καποια κομματια του Interface απο την cache του explorer η του καθε browser.το 8.2.6.5 θυμαμαι ηταν το τελευταιο unbranded.οχι οτι της forthnet εχει καποιο μειονεκτημα η κλειδωνει κατι.free τελειως ειναι.κοιτα εδω να δεις τι εχει http://leoforeia.gr/thomson/ ok!να σε ρωτησω κατι? το vigor 2700 ειναι καλυτερο απο το thomson οσο αφορα την σταθεροτητα και τα χαρακτηριστικα?
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εκτιμώ οτι ειναι πολύ καλύτερο αλλα ας μας πεί και ο poulinos για δεν το έχω δουλέψει το thomson
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 σε χαρακτηριστικα εννοειται σε σταθεροτητα αν το εννοεις σαν adsl το thomson ειναι πιο σταθερο σε χαλια γραμμες. το vigor ειναι μια ωραια ferrari που παει με 200 αλλα δεν παει σε λακουβες ενω το Thomson μπορει να ειναι ενα απλο 4χ4 που παει αργα αλλα παει παντου το vigor ειναι απλα τελειο και εχει τα παντα απλα αν η γραμμη σου εχει τρελα σκαμπανεβασματα και εχεις αποσυνδεσεις εκει το thomson δεν πιανεται.
haris013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 ειναι χαλια αυτη ο κολογραμμη!να δω ποτε επιτελους θα την αναβαθμισουνε... να φανταστεις εχω 35 line atenuation αλλα ευτιχως δεν εχω πολλες αποσυνδεσεις(το thomson ειναι υπεθυνο γι'αυτο καθως με αλλα ροοτερ ετρωγα αποσυνδεσεις καθε 5 λεπτα) ουτε ομως και υψηλη ταχυτητα,γυρω στα 2,8 mbps ποιανω
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 με 35 attenuation θα πρεπε να παιζεις κανα 10 αρι.τοτε μην αλλαξεις ρουτερ γιατι και με vigor δεν ξερω ποσο σταθερα θα παιξεις .λογικα θα σου εχουν αλλαξει και Profile για να παιζεις πιο σταθερα για αυτο και θα εχεις 2,8 mbit.στον κατανεμητη εχεις κανει δοκιμη να δεις ποσο συγχρονιζει μηπως ειναι προβλημα εσωτερικης καλωδιωσης?
haris013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 με 35 attenuation θα πρεπε να παιζεις κανα 10 αρι.τοτε μην αλλαξεις ρουτερ γιατι και με vigor δεν ξερω ποσο σταθερα θα παιξεις .λογικα θα σου εχουν αλλαξει και Profile για να παιζεις πιο σταθερα για αυτο και θα εχεις 2,8 mbit.στον κατανεμητη εχεις κανει δοκιμη να δεις ποσο συγχρονιζει μηπως ειναι προβλημα εσωτερικης καλωδιωσης? να δες Link Information Uptime: 1 day, 3:26:13 DSL Type: G.992.5 annex A Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 837 / 3.324 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 841 / 2.961 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 33,5 / 53,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,0 / 5,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 9 / 0 FEC Errors (Up/Down): 185 / 116.183 CRC Errors (Up/Down): 185 / 1.217 HEC Errors (Up/Down): 242.524 / 828 τι ενοεις με την εσωτερικη καλωδιωση? ειμαι ασχετος γενικα και οι γραμμες του σπιτιου ειναι χαλια περα απο τις γραμμες του δικτυου οπου ειναι μακρια το dslam
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 δεν εχεις attenuation 35 Που ειπες αλλα εχεις.35 στο up και 53 sto down.Λες και ευχαριστω που παιζει η γραμμη σου.πρεπει να εισαι στα 4 Km μακρια απο το αστικο κεντρο.καλα που παιζει.και ναι με τετοιο attenuation δεν τις γλυτωνεις τις αποσυνδεσεις.
haris013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 αρα ειμαι καταδικασμενος? με πηραν απο την cyta και μου ειπαν για 8 mbps και τους ειπα οτι εχω πολυ μεγαλο line attenuation και οτι ειναι εχω προβλημα και μου ειπε οτι θα τα ποιανω και οτι ταχυτητα λενε ισχυει.τωρα πως μπορει να το ξερει οτι θα ποιανω 8 ή σχεδον 8 mbps?μου φαινεται αδυνατον για την γραμμη που εχω...επισης με πηρε και η wind για μια φοβερη προσφορα μαζι με κινητα αλλα παλι φοβαμαι το ιντερνετ καθως τωρα με την forthnet περα απο την ταχυτητα ειμαι μια χαρα(με απειρο ελαχιστα disconnects) τι λετε να κανω?να αλλαξω εταιρια μπας και εχω καλυτερη ταχυτα ή θα εχω προβλημα και συνεχως disconnects?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.