AlexSalonikios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα κινητά και δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο για να διαλέξω. Το κινητό το θέλω με σειρά προτεραιότητας: 1) WIFI - εφαρμογές 2) Προβολή βίντεο/ταινιών 3) Φωτογραφίες από κάμερα - Μουσική 4) Μηνύματα - Κλήσεις Ποιο μου ταιριάζει πιο πολύ; Ποιο είναι το καλύτερο σε ποιον τομέα και ποιο είναι γενικά καλύτερο; Εντυπώσεις από το καθένα; Ελπίζω να μην σας κούρασα
Vasilisxd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ανάμεσα στα 2 WP7 θα έπαιρνα το HTC λόγω σχεδίου και μόνο. Νομίζω σε κάποια συγκριτικά το LG Optimus βγαίνει λίγο γρηγορότερο αλλά δεν έχει τόσο σημασία. Καλύτερα να μείνεις σε WP7 παρά να πας σε Ideos X5 γιατί εάν είσαι νέος στο Android θα φας ζόρι και πρέπει να το ψάξεις. Σαν Λειτουργικά τα Windows είναι σαφώς πιο εύκολα αλλά πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι δεν έχουν ακόμα Ελληνικά... σε κανά 2 μήνες (ίσως και παραπάνω) όταν βγει το Update... Εγώ είχα το Omnia7 το οποίο έχει φτάσει στην εξευτελιστική τιμή των 280 ευρώ. Είναι μακράν καλύτερο από αυτά που αναφέρεις με πολύ καλή κατασκευή και οθόνη.
AlexSalonikios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Και μένα το HTC μου αρέσει πολύ εμφανισιακά αλλά από άποψη hardware το LG είναι καλύτερο από ότι έχω ψάξει (16 GB μνήμη, ταχύτητα, ποιότητα ήχου). Όσον αφορά το Omnia 7 έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό αλλά στην τιμή του υπάρχει καλύτερο; Τα αξίζει πραγματικά;
privateer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 το θεμα με το Omnia 7 είναι ότι δεν το υποστηριζει η Samsung Hellas οποτε αν παθει κατι πρεπει να το στειλεις στο eshop που το αγορασες με δικα σου μεταφορικα. Πάντως ειναι το καλυτερο Wp7 κινητο. vasilisxd αν επιτρέπεται γιατί το έδωσες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.