norone13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα. Γενικά δεν έχω πολλές γνώσεις σε ό,τι αφορά το hardware του υπολογιστή. Δηλαδή μόνο να τον στήνω... Μέχρι εκεί. Έχω ψάξει για το OC αλλά και πάλι μένω με την απορία. Στο παρακάτω σύστημα θα χρειαζόταν και θα προσέφερε καλύτερες επιδόσεις; Αν ναι, με τί settings; MoBo: Asrock 870 Extreme3 CPU: AMD Phenom II Χ4 955 (3,2 GHz) CPU Cooler: Coolermaster Hyper 212 Plus RAM: 4GB (δε θυμάμαι περισσότερες πληροφορίες) Τροφοδοτικό: Chieftac A135 350-550W GPU: Gainward GTX 460 OS: Windows XP 32bit Επίσης, το case διαθέτει 2 ανεμιστήρες ενσωματωμένους και έχω προσθέσει κι εγώ έναν. Το σύστημα το έχω κυρίως για gaming, internet και downloading και το σβήνω σπάνια. Του δίνω να καταλάβει με λίγα λόγια Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Λοιπον ξεκινα πηγαινοντας στο bios και λεγοντας μας τι ρευμα του δινει η μητρικη στο auto.λογικα ο πολλαπλασιαστης του ειναι στο 16 και το fsb 200 σωστα? πες μας μια και τι θερμοκρασιες εχει τωρα ετσι οπως ειναι σε idle και full load. Βασικα αυτο με το bios αστο προς το παρων.κατεβασε το cpuz και βαλε μια φωτο απο την πρωτη καρτελα εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
norone13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ορίστε. Οι θερμοκρασίες: Αν χρειαστεί τίποτα από το bios, μπορώ να τσεκάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δεν μου λες οι θερμοκρασιες αυτες ειναι σε idle???τις βλεπω λιγο ανεβασμενες γιατι εχεις και την Hyper και οχι την μαμα επανω.και δεν δινει πολυ ρευμα η μητρικη. οποτε καλο ειναι αυτο. Λοιπον μπες στο Βios και βαλε το ρευμα απο auto που ειναι 1.35 οπως το δινει τωρα αλλα manual. και βαλε τον πολλαπλασιαστη απο 16 που ειναι τωρα στο 17 και ξαναδες θερμοκρασιες. και εαν ειναι οκ με τοσο ρευμα. Δεν μου λες,την hyper της εχεις στο idle 800 στροφες????βαλτην Manual να ξεκιναει απο τις 1400 και δες εαν εισαι οκ με τον θορυβο. εμενα δεν με ενοχλει στις 1400 παντως. Edit:μπα οχι στις 2000 την εχεις απο οτι βλεπω.οι θερμοκρασιες σου για να τρεχει στις 2000 ο ανεμιστηρας δεν μου αρεσαν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
norone13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Εκείνη τη στιγμή το μόνο που είχα ανοιχτό ήταν ένα torrent που κατέβαινε. Η αλήθεια είναι πως εδώ και ένα χρόνο δεν τον έχω συντηρήσει καθόλου και πρέπει να έχει μαζέψει πολλή σκόνη μέσα, μήπως παίζει και αυτό το ρόλο του. Οπότε να αλλάξω αυτά που είπες στο ρεύμα και στον πολλαπλασιαστή (εκτός από ενδεχόμενο σκούπισμα ); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 κοιτα το σκουπισμα επιβάλλεται.ισως και γιαυτο δουλευει στο φουλ ο ανεμιστηρας της hyper σε idle.κανε το μια και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.