hero_in Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σε όλους σας!Θέλω να κάνω εγκατάσταση των windows xp με sp3 σε σκληρό δίσκο ide και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Αφού φορτώσει drivers από το cd εγκατάστασης κολλάει στο σημείο που λέει Windows is starting up.Μπορεί να βοηθήσει κανείς?
VasKag Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ποση ωρα κολλαει? εχεις να δοκιμασεις αλλο δισκακι μηπως δεν ειναι καλα γραμμενη αυτη η εκδοση?
hero_in Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Το έχω αφήσει και μισή ώρα...Έχω δοκιμάσει και με άλλο δισκάκι και πάλι τα ίδια.Έχω κάνει πολλές φορές εγκατάσταση και πρώτη φορά βλέπω αυτό το πρόβλημα...
Speedy Gonzales Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Πόσο παλιός είναι ο δίσκος σου, δηλαδή πόσα χρόνια τον έχεις? Είχα και εγώ έναν δίσκο που έκανε μια εβδομάδα φορμάτ τον είχα αφήσει έτσι απο περιέργεια και πιο πολύ για πλάκα να δώ μέχρι πόσο θα με ταλαιπωρεί. Δοκίμασα αρκετές εκδόσεις χρ αλλά τίποτα. Μετά έβαλα linux και έκτοτε όλα τέλεια. Σκέψου να δοκιμάσεις το live cd των linux να δείς αρχικά να δείς ότι ολα οκ με τον δίσκο και δοκίμασε να του κανεις ένα φορματ με linux, μετά τρέξε ένα διαγνωστικό πρόγραμμα για τον δίσκο από την εταιρεία του, να δείς τι αποτελέσματα θα σου βγάλει και αν θές μετά ξαναδοκίμασε με μια καλή έκδοση των xp ή πολύ απλά ψάξε αν κάποιος φίλος σου έχει αυθεντικά xp και ξεκίνα την εγκατάσταση, ίσως και να μην χρειαστεις καν linux τότε. Ψάξε, Δοκίμασε πειραματίσου, αυτό είναι το ενδιαφέρον με τους υπολογιστές. Ελπίζω να σε βοήθησα
hawkpilot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τί χωρητικότητα έχει ο δίσκος (αν μπορείς δώσε ακριβώς το μοντέλο) και ποιάς χρονολογίας είναι η μητρική (δες την ημ/νία του BIOS)? Καλησπέρα σε όλους σας!Θέλω να κάνω εγκατάσταση των windows xp με sp3 σε σκληρό δίσκο ide και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Αφού φορτώσει drivers από το cd εγκατάστασης κολλάει στο σημείο που λέει Windows is starting up.Μπορεί να βοηθήσει κανείς?
hero_in Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Σκληρος Western digital 250 GB.Μητρικη ASUS P5KPL-VM.Εχω κάνει και αναβάθμιση στο BIOS.
Speedy Gonzales Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Σκληρος Western digital 250 GB.Μητρικη ASUS P5KPL-VM.Εχω κάνει και αναβάθμιση στο BIOS. Παίζει να έχει κολλήσει και κάτι στην αναβάθμιση των bios και γι'αυτό να έχεις πρόβλημα. Κοίταξέ το....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.