Komorias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Να παω τον γαμπρο σε στριπτιτζάδικο η κανα μπαρακι σε παραλια η τι αλλο?
EstellePr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αναλόγως, το πόσο θέλεις να τον αποπλανήσεις. Και τα 3 είναι κλισέ. Γτ δεν τον πάτε οι φίλοι μια μονοήμερη?
Komorias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Γτ δεν τον πάτε οι φίλοι μια μονοήμερη? καλη ιδεα αλλα δεν προλαβαινουμε.δουλειες κ τετοια...
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Τί να κάνετε σε παραλία; Κάντε κανα πάρτυ
Pantelwolf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 πολυ κλισε και χαζο με τα γκομενακια. προτεινω να τον πας μια βολτα εξωτερικο σαν one day trip.
Komorias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 παιδια θα ειμαστε μια παρεα 10 ατομων περιπου κ δεν προλαβαινουμε για trip.
EstellePr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Απ' όσο φαντάζεται το φτωχό μου μυαλουδάκι, τα μπατσελορ γίνονται ένα σ/κ πριν το γάμο, κι όχι μια μέρα πρίν, λόγω του χανγκοβερ. Και σ/κ δουλεύετε? Κλείστε μια σουίτα και πιείτε και μέχρι να ξερνάτε κουφέτα.
Mika Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 εγω προσωπικα θα θελα μια νυχτα με τους φιλους μου στο μπαλκονι με φουντα και αλκοολ. να ναι ολοι σε διαθεση ομως να μιλαμε και να γελαμε μεχρι το ξημερωμα.
Komorias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Κλείστε μια σουίτα και πιείτε και μέχρι να ξερνάτε κουφέτα. αυτο καλη ιδεα κ να φωναξουμε μια callgirl(ετσι λεγονται?)
kanesaxo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ο -nick- τα είπε όλα σε δυό μόλις φωτό... Κλισέ, ξε-κλισέ, οι 9/10 εκεί καταλήγουν! :-D
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 εγω προσωπικα θα θελα μια νυχτα με τους φιλους μου στο μπαλκονι με φουντα και αλκοολ. να ναι ολοι σε διαθεση ομως να μιλαμε και να γελαμε μεχρι το ξημερωμα. ετσι την περασαμε την βραδια στον γαμο ενος φιλου. ο -nick- τα είπε όλα σε δυό μόλις φωτό... Κλισέ, ξε-κλισέ, οι 9/10 εκεί καταλήγουν! :-D ναι οντως οι 9 στους 10 ελληνες καταληγουν να σνιφαρουν κοκα μια μερα πριν τον γαμο.
bluesattack Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ναι οντως οι 9 στους 10 ελληνες καταληγουν να σνιφαρουν κοκα μια μερα πριν τον γαμο. Στριπτηζου .Οχι μονο δεν ειναι κλισε αλλα ειναι και υπερβολικο για τα ελληνικα δεδομενα. Αντε μην την βγαλετε στο τελος με τιποτα πεθερικοσογια
Vintage Jewel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Στριπτηζου .Οχι μονο δεν ειναι κλισε αλλα ειναι και υπερβολικο για τα ελληνικα δεδομενα. Αντε μην την βγαλετε στο τελος με τιποτα πεθερικοσογια Σοβαρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα