Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά "όλως παραδόξως" το πρόβλημα με το εν λόγω MKV λύνεται 100% με το XBMC V10.1 (με ενεργοποιημένο το DXVA2). To PowerDVD11 τραβάει κολλήματα (χωρίς ήχο) ενώ στο VLC υπάρχει επίσης πρόβλημα. To windows media player x64 το τρέχει αλλά χωρίς τους "εφετικούς υπότιτλους".

Επιπλέον η χρήση επιτάχυνσης GPU στο VLC v1.1.10 δουλεύει άψογα σε mp4 720p & 1080p!

Δημοσ.

Τελικά "όλως παραδόξως" το πρόβλημα με το εν λόγω MKV λύνεται 100% με το XBMC V10.1 (με ενεργοποιημένο το DXVA2). To PowerDVD11 τραβάει κολλήματα (χωρίς ήχο) ενώ στο VLC υπάρχει επίσης πρόβλημα. To windows media player x64 το τρέχει αλλά χωρίς τους "εφετικούς υπότιτλους".

Επιπλέον η χρήση επιτάχυνσης GPU στο VLC v1.1.10 δουλεύει άψογα σε mp4 720p & 1080p!

μονο στο εν λογω mkv εχεις θεμα? σε ολα τα αλλα δουλευει?

Δημοσ.

μονο στο εν λογω mkv εχεις θεμα? σε ολα τα αλλα δουλευει?

Ναι -μέχρι στιγμής-, αλλά θα συνεχίσω να τεστάρω και άλλα παράξενα Γιαπωνέζικα MKV video να δω πως τα πάει ο MPC και θα επανέλθω.

Δημοσ.

@gaig: Παρε βρε γκρινιάρη http://www.insomnia....iew__getnewpost κοιτα να διαβασεις και τις 36 σελίδες όμως!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ δεν λειτουργει!!!!

τελικα ξαναλεω η το review ειναι καπως ...ή ο brazo ειναι μπαζο διοτι η διαφορα με το σαντυ ειναι ελαχιστη σε καταναλωση ενω αν αυτα που γράφονται ειναι ετσι, τοτε ο ι3 ειναι πολυ καλυτερος

Δημοσ.

δειτε και τα υπολοιπα μου σχολια για να δειτε πιο αναλυτικά τι εννοω.αν εχει καποιος τι καλοσυνη να μου απαντησει στο ερωτημα μου

Δημοσ.

Έλα τώρα μην είσαι υπερβολικός για τα χρήματά του μια χαρά είναι ο Brazo, μένουν και χρήματα στην τσέπη για μια extra καρτούλα γραφικών μετά από λίγο καιρό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

προσωπικα το μονο που θα αλλαζα στο τεστ ειναι ο επεξεργαστης.. δεν εχει νοημα να συγκριθει με τον 2500Κ, μακάρι να γινόταν να γινει συγκριση Ε350(100€) VS ΦΤΗΝΗ ΜΗΤΡΙΚΗ+Intel Pentium Dual Core G840 = 150€

επίσης μερικά bench με την 4850 ειναι πολυ καλή ιδέα.

Δημοσ.

Επειδή κι εγώ ενδοιαφέρομαι να στείσω ένα HTPC με Ε350 ήθελα να μου πει κάποιος αν μέσα από το media center των windows 7 θα έχω κάποιο κόλλημα αν ήθελα να δω Τv με ψηφιακό σήμα (mpg2 και H264)αλλά και τι γίνεται με την ΕΡΤ HD που έχει μεγαλύτερης ανάλυσης σήμα.

Αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει παρακαλώ.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...