Προς το περιεχόμενο

laptop για net-office

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θελω για την γυναικα μου, ειναι εκπαιδευτικος και το θελει για περιηγηση στο ιντερνετ και office.

δε θελω να δώσω πολλά λεφτα, οσο το δυνατο λιγοτερα.

Εχω δει 2 λαπτοπ το hp http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7534/NOTEBOOK-COMPAQ-N610C-P4-1-8-512-40-14 exei 14" οθονη αλλα 512μΜΒ ραμ αυτο βέβαια μπορείτε να μου πείτε οτι εξισώνετε κάπως με τα windows xp που εχει τα οποια δεν εχουν μεγάλες απαιτήσεις.Αυτο εxei μόνο κατω απο 280 ευρω με 14αρα οθονη.

Το αλλο ειναι το lenovo apo electroworld http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10098610&cmicc=skroutz τo οποιο υπερεχει (ποιο δυνατο επεξ/στη ποιο μεγαλη ραμ ποιο μεγάλο σκληρο δισκο) στα κατά του πιστευω οτι ειναι (ποιο μικρη οθονη απ το hp καιto λειτουργικο windows 7) μήπως το 1ciga ram του lenovo ειναι λιγο για τα windows7?

2) Δεν εχω δει οθονη laptop 10", με την απλη πραξη πολ/σμου βλέπω οτι ειναι 25cm η μία (του lenovo) και 35cm (tou hp) σε διαγωνιο.

Θα παω σε ενα μαγαζι να δω την διαφορα σε μεγεθος, θα κατεβω αθηνα επειδη ειμαι απο επαρχια.

Αξιζει να θυσιάσω τις 4" παραπανω του hp για το lenovo? φοβαμαι μηπως κουραζει η 10" οθονη τα ματια της γυναικας μου

Δημοσ.

Είμαι εκπαιδευτικός και επιμορφωτής ΤΠΕ για εκπαιδευτικούς και σε ρωτάω: η γυναίκα σου θα χρησιμοποιεί και εκπαιδευτικά λογισμικά για τη δουλειά της? Αργά ή γρήγορα θα το κάνει. Και κάτι ακόμα: παρακολούθησε κανένα επιμορφωτικό σεμινάριο Α ή Β επιπέδου στις ΤΠΕ ώστε να χρειάζεται και κατάλληλο υπολογιστή??

Και το τελευταίο: δώσε μας ένα πιο συγκεκριμένο ποσό που μπορείς να διαθέσεις, γιατί θεωρώ ότι θα χρειαστεί κάτι καλύτερο από αυτά που είδες για να το αξιοποιήσει κατάλληλα και στην εκπαιδευτική διαδικασία. (θεωρώ ότι η οθόνη 10,1 δεν της κάνει)

Δημοσ.

Είμαι εκπαιδευτικός και επιμορφωτής ΤΠΕ για εκπαιδευτικούς και σε ρωτάω: η γυναίκα σου θα χρησιμοποιεί και εκπαιδευτικά λογισμικά για τη δουλειά της? Αργά ή γρήγορα θα το κάνει. Και κάτι ακόμα: παρακολούθησε κανένα επιμορφωτικό σεμινάριο Α ή Β επιπέδου στις ΤΠΕ ώστε να χρειάζεται και κατάλληλο υπολογιστή??

Και το τελευταίο: δώσε μας ένα πιο συγκεκριμένο ποσό που μπορείς να διαθέσεις, γιατί θεωρώ ότι θα χρειαστεί κάτι καλύτερο από αυτά που είδες για να το αξιοποιήσει κατάλληλα και στην εκπαιδευτική διαδικασία. (θεωρώ ότι η οθόνη 10,1 δεν της κάνει)

παραθετω τους υπολογιστες σε link ποιο πάνω, οι οποιοι εχουν και τιμες 220ευρω... αντε εγω δινω 250ευρω..., αν δε κανει το 10" ιντσων τότε παω στο αλλο που εχει 14".

Για πές μου τι προγραμματα θα χρειαστει που δεν θα τα σηκωνει αυτο εδω http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7534/NOTEBOOK-COMPAQ-N610C-P4-1-8-512-40-14

thanks

Δημοσ.

Νομίζω ότι μια πολύ καλή λύση είναι αυτό. Και είναι άμεσα διαθέσιμο εν αντιθέσει με τον ΗΡ στο ίδιο κατάστημα. Το κατάστημα έχει και σημεία πώλησης ανά την επικράτεια, δες αν έχει στην πόλη σου για να γλιτώσεις και τα μεταφορικά απ΄όσο φαντάζομαι.... Επιπρόσθετα είναι κομψό εργαλείο, οικονομικό και ανώτερο ενός απλού netbook. Η οθόνη 11,6 είναι βολική. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

εχει ακουσει κανεις αλλος καμια καλη προσφορα για 14" ή 15" laptopaki, αυριο πρεπει να το πάρω γιατι φευγω για διακοπες, μεχρι 300ευρω δινω.

Οι 11" που λεει το παιδι ποιο πάνω δεν με εξυπηρετουν

Δημοσ.

τελικά μάγκες σήμερα από πλαίσιο μεταμόρφωσης πήρα αυτό http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C660D-102-PSC0UE-00Q017GE.htm

toshiba c-660d-101, το πηρα απο το καταστημα αλλα τους ειπα οτι δεν ειχα δει οτι η τιμη ηταν web :whistle: :mrgreen: και οτι την δευτερα φευγω για διακοπες, και ζητησα να το πάρω κ το πηρα απο το καταστημα στην τιμη web.. δλδ 377€.

Καλο μηχανημα τι λέτε?

Το παλικαρι μου ειπε οτι η toshiba εχει πολυ καλο servise.

Πήγαινα για το ιδιο μοντελο αλλα με intel επεξεργαστη, το οποιο διναν με 465ευρω, http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C660-14W-PSC0QE-00801WGE.htm το εδιναν ποιο φθηνα απ οτι γραφει η σελιδα, αλλα μπροστά μου ηταν ενα ζευγαρι και το επελεξε αυτο... ηταν το τελευταιο κομματι και ηταν εκθεσιακο, ειχε ενα κιλο σκόνη πάνΩ ΤΟΥ :shock: .Στην αρχη εβρισα απο μεσα μου που δε προλαβα για λιγα δευτερα να πάρω εστω και το εκθεσιακο, αλλα μετα σκεφτηκα την σκονη που ειχε πάνω και οτι περνουσαν ολοι και πατουσαν πληκτρα, και ετσι ειπα δε πειραζει καλητερα που το πηραν τα παιδια.

Αυτο που πηρα με τον amd επεξεργαστη καλο πιστευω θα ειναι, παντος εγω δε θα δεχομουν εκθεσιακο κοματι πανω απο 350ευρω να το παρω.

Για το επεξεργαστη που εχει το δικο μου τωρα, ο amd v140 sta 2,3ghz αξιζει ειναι καλός? και με ποιον απ τους ιντελ για desctop θα τον συγκρινατε? (για να καταλαβω την δυναμικοτητα του, επειδη απο επεξεργαστες laptop δε σκαμπαζω)

thanks και sory εγραψα πολα :confused:

post-106565-0-34628300-1309556175_thumb.jpg

Δημοσ.

τελικα καποιος μια γνωμη για το c-660D-101 toshiba και για τον amd v140 sta 2,3ghz επεξεργαστη του?

αξιζουν για τα 400ευρω που εδωσα, για τα αλλα χαρακτηριστικα δε λέω τιποτα γιατι οι περισσοτεροι σε αυτα τα λεφτα τα ιδια χαρακτιριστικα εχουν περιπου

Δημοσ.

τελικα καποιος μια γνωμη για το c-660D-101 toshiba και για τον amd v140 sta 2,3ghz επεξεργαστη του?

αξιζουν για τα 400ευρω που εδωσα, για τα αλλα χαρακτηριστικα δε λέω τιποτα γιατι οι περισσοτεροι σε αυτα τα λεφτα τα ιδια χαρακτιριστικα εχουν περιπου

Καταρχας οντως το service της toshiba ειναι εξαιρετικο...

επισης εφοσον τον εχεις ήδη παρει και ξερεις τι περιπου μπορει να κανει γιατι καιγεσαι το τι θα σου πουμε??

Αλλα αν θες διαβασε που περιπου βρισκεται ο cpu...

http://www.notebookcheck.net/AMD-V-Series-V140-Notebook-Processor.37887.0.html

Δημοσ.

Καταρχας οντως το service της toshiba ειναι εξαιρετικο...

επισης εφοσον τον εχεις ήδη παρει και ξερεις τι περιπου μπορει να κανει γιατι καιγεσαι το τι θα σου πουμε??

Αλλα αν θες διαβασε που περιπου βρισκεται ο cpu...

http://www.notebookcheck.net/AMD-V-Series-V140-Notebook-Processor.37887.0.html

ρωτάω για να ξέρω, τον πηρα βιαστηκα γιατι δεν εχω την πολυτελεια να κατεβαινω συνέχεια αθηνα, απ οτι βλεπω

στο link που γράφεις ειναι λιγο ποιο κάτω απ τον athlon k ton core duo su7300, άρα δεν ειναι και αδεξιος.

Πέρα απο αυτο εχω αλλο προβλημα τωρα, μου κανει αποσυνδεσεις το wifi, εχω ενα netfaster 2 iad ruter, ti να φταιει λέτε?

Δημοσ.

Κάνε όλα τα απαραίτητα updates και κοίταξε στην ενότητα των προαιρετικών αν έχει νεότερο driver για την ασύρματη κάρτα δικτύου. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει mac filter στο router?

ρωτάω για να ξέρω, τον πηρα βιαστηκα γιατι δεν εχω την πολυτελεια να κατεβαινω συνέχεια αθηνα, απ οτι βλεπω

στο link που γράφεις ειναι λιγο ποιο κάτω απ τον athlon k ton core duo su7300, άρα δεν ειναι και αδεξιος.

Πέρα απο αυτο εχω αλλο προβλημα τωρα, μου κανει αποσυνδεσεις το wifi, εχω ενα netfaster 2 iad ruter, ti να φταιει λέτε?

Δημοσ.

τελικα έφταιγε το ρουτερ, εβαλα ενα thomson και ολα οκ, το wifi δουλεύει ρολοϊ :) .

θα κοιταξω αυριο να κανω reset στο netfaster να δω τι γινετε με το wifi, μπορει να εχω ενεργοποιησει κανα φιλτρο οπως ειπε ο φιλος ποιο πανω, γιατι δειχνει οτι εχω σημα φουλ στο λαπτοπ αλλα δε μπορω να συνδεθω, αρα στελνει κανονικα το netfaster σημα στο λαπτοπ.

oσο για το λαπτοπ μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, γρηγορο.. θα μου πειτε ειναι αδειο ακομη δεν προλαβα να το φορτωσω, πιστευω τα 2γιγα ραμ και τα 64μπιτα win7 το ξεκουραζουν αρκετα, ο amd μωλις φορτώνω κανα 2 σελιδες νετ και τρεχω κανα μικρο προγραμματακι σα να ψιλοζοριζετε, θα δειξει ποιο κατω τι ψαρια πιανει, να δουμε θα μπορω να παίξω κανα ελαφρυ game με την 4250 vga και τον v140 sta 2,3ghz AMD

Δημοσ.

Καλη αγορα είναι, βεβαια στα ιδια λεφτα υπηρχε και αυτο

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0545741&catid=010200

με 2 πυρηνο σαφως καλύτερο απο αυτο που πηρες. επισης εχει και την g310 καρτα γραφικων

που είναι επίσης αρκετα καλή. Απλα θα αντεχε περισσοτερο στον χρονο. Υστερει ομως σε οθονη σε σχεση με το toshiba.

Δημοσ.

Καλη αγορα είναι, βεβαια στα ιδια λεφτα υπηρχε και αυτο

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0545741&catid=010200

με 2 πυρηνο σαφως καλύτερο απο αυτο που πηρες. επισης εχει και την g310 καρτα γραφικων

που είναι επίσης αρκετα καλή. Απλα θα αντεχε περισσοτερο στον χρονο. Υστερει ομως σε οθονη σε σχεση με το toshiba.

προτιμώ το toshiba ap to lenovo απο θεμα ποιοτητας κατασκευης, ετσι και αλιως δε το θελω για πολλά το toshiba, και πιστευω αν του προσθεσω αλλα 2 γιγα ραμ στο μέλλον την 5-7 ετια θα την βγάλω ανετα.Τωρα δεν ξέρω αν παιρνει αυτονομη καρτα γραφικων... αν μπορω να αλαξω καρτα και επεξεργαστη στο μελον (μετα απο 3 χρονια)τοτε κανενα προβλημα.

Δημοσ.

προτιμώ το toshiba ap to lenovo απο θεμα ποιοτητας κατασκευης, ετσι και αλιως δε το θελω για πολλά το toshiba, και πιστευω αν του προσθεσω αλλα 2 γιγα ραμ στο μέλλον την 5-7 ετια θα την βγάλω ανετα.Τωρα δεν ξέρω αν παιρνει αυτονομη καρτα γραφικων... αν μπορω να αλαξω καρτα και επεξεργαστη στο μελον (μετα απο 3 χρονια)τοτε κανενα προβλημα.

5-7 χρονια? το πας μακρια! απλα σου θυμιζω οτι οι δυνατοτητες της συγκεκριμενης cpu αντιστοιχουν σε επεξεργαστες που ειναι ήδη 3-4 ετίας.

Τεσπα θα την παλεψει αφου το ζητουμενο ειναι το office/net. Τα lenovo είναι πολύ καλα laptop, ισως τα χεις μπερδεψει με καμια αλλη μαρκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...