Προς το περιεχόμενο

Samsung spinpoint F1 160GB

getwinner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο low budget θα είναι αυτός ο Η/Υ; γνώμη μου είναι να δώσεις 5€ παραπάνω και να πάρεις έναν 500GB δεν θα πάει χαμένος ο χώρος πιστεύω. :rolleyes:

Δημοσ.

Ότι λέει το προηγούμενο μέλος,αν σε βολεύει ο περισσότερος χώρος και θέλεις την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Αν τα +5-7,5 ευρώ δεν είναι πρόβλημα,γιατί να μην πας εδώ;

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16265&cat=6&sub=12&pmanuf=0&sort=undefined&step=undefined

Σε τι θα πείραζε έναν low budget Η/Υ ένας νεώτερος με περισσότερο χώρο και καλύτερος HDD ?

Δημοσ.

οκ παίδες ευχαριστώ.σύντομα θα ενημερώσω το topic με το πρωτυπο αγορας για τον low budjet υπολογιστη που θελω.αν θελετε με συμβουλευετε.οσο για τον σκληρο επειδη το pc ειναι για εναν φιλο μου τον ρωτησα πρωτα και οπως μου ειπε δν χρειαζεται τον χωρο καθολου.γ αυτο προτιμησα να γλιτωσω εστω και 5-7 ευρω απο εκει.τα υπολοιπα στο topic.thnx και παλι.

Δημοσ.

επειδη το pc ειναι για εναν φιλο μου τον ρωτησα πρωτα και οπως μου ειπε δν χρειαζεται τον χωρο καθολου.γ αυτο προτιμησα να γλιτωσω εστω και 5-7 ευρω απο εκει.τα υπολοιπα στο topic.thnx και παλι.

To να γλυτώσεις 5-7 ευρώ δεν λέει κάτι όταν στην ουσία χάνεις 240GB και μπορεί τώρα ο φίλος σου να μην θέλει χώρο αλλά στο μέλλον ? Καλύτερα λοιπόν να έχει 500GB και να είναι αχρείαστα παρά να βρεθεί μετά από κάποιο διάστημα με έναν 160αρη που να μην του φτάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...