GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Καλημέρα . Λέω να πάρω σήμερα την samsung q-10 την videocamera την βγάζει το MediaMarkt στα 199 € http://www.skroutz.gr/s/325118/Samsung-HMX-Q10.html?keyphrase=samsung+q10 Έχω μια SD 4 GB σπίτι . Πόση ώρα video σε Full HD θα μου βγάλει έχει κανείς καμμία ιδέα αν είναι να μην αγοράσω μεγαλύτερη
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 οι μνημες ειναι παμφτηνες καλο θα ηταν να παρεις γρηγορη class 10 γιατι σε HD video παιζει να μη προλαβαινει να γραψει
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 την πηρα τελικα και εχεις ενα δικαιο . Σε Full HD αργει απιστευτα πολυ η εγγραφη με αποτελεσμα να μου κοβει καρε αρκετα και καμμια φορα ο ηχος ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με την εικονα . Για την ιστορια η 4 GB γραφει 30 λεπτα
parsifal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τα Full HD videos κατά κανόνα είναι πολύ απαιτητικά σε bitrate. Αυτό αμέσως-αμέσως σημαίνει δύο πράγματα: 1. Χρειάζεσαι μπόλικο ελεύθερο χώρο στη μονάδα αποθήκευσης που χρησιμοποιείς 2. Η τελευταία πρέπει να μπορεί να λειτουργεί σε ταχύτητες τέτοιες που να εξυπηρετούν το μεγάλο bitrate που αναφέρθηκε Με μία φθηνή κάρτα των 4 GB, έχεις πέσει έξω και στα δύο. Δες στο manual της κάμεράς σου μέχρι τί κάρτες υποστηρίζει και δράσε κατάλληλα. Μία SDHC κάρτα των 16 ή ακόμη και 32 GB μάλλον είναι μονόδρομος αν δε θέλεις να βάζεις-βγάζεις κάρτες συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.