mercu Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Θέλω να αγοράσω full membership σε μια σελίδα και πρέπει να πληρώσω μέσω Paypal. Μπορείτε να μου πείτε τι κινήσεις πρέπει να κάνω ακριβώς όσον αφορά την τραπεζική κάρτα; Σε ποια τράπεζα να πάω; Ζητάω χρεωστική ή prepaid; Πληρώνω για να βγάλω την κάρτα; Αν ναι, πόσο περίπου; Για κάθε ποσό που θα θέλω να βάλω κρατάνε προμήθεια, οπότε θα πρέπει να βάζω λίγο παραπάνω απ' την τιμή του αγαθού ή υπηρεσίας που θέλω να αγοράσω;
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Εγώ χρησιμοποιώ την prepaid απο τράπεζα κύπρου χρόνια τώρα και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πας στο κατάστημα της κύπρου με την ταυτότητα σου δίνεις 5 euro και στην βγάζουν εκείνη την στιγμή συνήθως. Για να την φορτίσεις δηλαδή να βάλεις χρήματα ειτε πας στο ταμείο το πρωί και οτι πόσον και να βάλεις σου κρατάνε προμήθεις 1 euro ειτε τα βάζεις απο το ATM. Η διαφορά αυτων των 2 ειναι οτι τα χρήματα που θα βάλεις στο ταμέιο θα ειναι διαθέσιμα στις 7 με 7.30 το απόγευμα ενω απο το ATM την επόμενη μέρα. Edit : Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι μπορείς να παρακολουθέις τις κινήσεις τις κάρτας σου όπως και να παίρνεις τον μηνιαίο λογαριασμό σε ηλεκτρονική μορφή εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.