Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 μάλλον, θ αγοράσω ένα mac book pro από Αγγλία γιατί θα πάω εκεί..αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι ακριβώς συμβαίνει με την εγγύηση και κωδικούς-user names κλπ που χρησιμοποιεί η apple και τα βάζει ο κάτοχος όταν το αγοράζει;;
Κomos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 η εγγυηση δεν παει στον ιδιοκτητη αλλα στο προιον αμα σου παθει τιποτα και πας για σερβις αυτοι θα δουν μεσω sn οτι εχεις εγγυηση
atheatos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Το Applecare εννοείς?Λογικά αν έχει , θα το δεις εδώ βαζοντας το S/N Τωρα user names passwords δεν ξέρω για ποιά λες αλλα αν έχει θα το δεις κατευθείαν με το που το βάλεις μπροστά,αλλά δεν ξέρω αν τα χρησιμοποιεί η Apple.... και ούτε χρειάστηκα να βάλω κάποια όταν αγόρασα το macbook pro πέρα από κάποια στοιχεία για να το κάνω register που και αυτά δεν χρειαζόντουσαν,αν ήθελα έβαζα το username(όπως σε όλα τα λειτουργικά) και τελείωνε εκεί χωρίς να το κάνω register....
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 α, δλδ δεν έχει σημασία που θ αλλάξει κάτοχο γι αυτούς;;προφανώς..οκ ξέρετε κανέναν που να πήρε μεταχειρισμένο;;δεν είχε κάποιο πρόβλημα πάνω σ αυτά που ρώτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.