alexkoco Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 γεια σε όλους..θέλω να πάρω ένα laptop για internet chat ταινίες,τι μου προτείνεται?? τα mac είναι καλά??αξίζει να δώσει κανεις τόσα λεφτά γεια laptop??? εγώ σκέφτομαι ένα laptop με 450 το πολύ θα akzizei?? ενοω θα μου κρατήσει η λόγο τιμής θα είναι σάπιο??
xristoforos89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0482193&catid=010200 Τον θεωρω πολυ καλη επιλογη. Η τιμη δεν εχει σημασια.. Μπορει να παρεις ενα λαπτοπ των 2000 ευρω και να σου βγαλει προβλημα στην 1 ημερα..
eko13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Eνα θεμα πιο κατω εχω και και εγω καποια σε τοπικ που ειχα ανοιξει, καταρχας και το πιο φθηνο γυρω στα 370 ειναι αξιολογο, εχει ιδιο επεξεργαστη υστερει σε δισκο αλλα εχει 1gb καρτα γραφικων. Ενω υπαρχει και μοντελο με καλυτερο επεξεργαστη και καρτα 1gb. Προσπαθω να καταλαβω πιο ειναι καλυτερο απο αυτα. Aυτο το μοντελο εχει το καλυτερο δισκο (500ρι και 7200). Το καθενα απο τα 5 εχει τα πλεονεκτηματα του. Και επειδη το εχω ψαξει αρκετα μεχρι 450 ευρω δεν βρισκεις καλυτερα...
alexkoco Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 το ξέρω στο eshop έχει κάτι καλά με 400,450 αυτό που θέλω να ρωτήσω ακόμα είναι αν τα mac είναι καλά?? τα laptop σε τέτοια τιμή όπως 400 450 είναι καλά??
panos9553 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 το ξέρω στο eshop έχει κάτι καλά με 400,450 αυτό που θέλω να ρωτήσω ακόμα είναι αν τα mac είναι καλά?? τα laptop σε τέτοια τιμή όπως 400 450 είναι καλά?? Αυτο που σου προτεινε ο xristoforos θα σε καλυψει πληρως για την χρηση που το θες...και ειδικα σε αυτα τα λεφτα... τα mac φυσικα και ειναι καλα αλλα προοριζονται κυριως για αλλη χρηση..αλλη κατηγορια εντελως..
alexkoco Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 τα mac διλαδη για τι χρήση ειναι; ενοω τι καλό εχουν;;γιατι έχουν τετια ιπερβολικη τιμη ;;;
aserprince Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 http://www.multirama...93&catid=010200 Τον θεωρω πολυ καλη επιλογη. Η τιμη δεν εχει σημασια.. Μπορει να παρεις ενα λαπτοπ των 2000 ευρω και να σου βγαλει προβλημα στην 1 ημερα.. Δεν το καλύπτει η εγγύηση?
xristoforos89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δεν το καλύπτει η εγγύηση? Φυσικα και το καλυπτει η εγγυηση. Και το λαπτοπ των 300ευρω το καλυπτει η εγγυηση. τα mac διλαδη για τι χρήση ειναι; ενοω τι καλό εχουν;;γιατι έχουν τετια ιπερβολικη τιμη ;;; Αφου εσυ θες λαπτοπ μεχρι 450ευρω, τι τα κοιτας τα mac; Τα mac πρωτα απο ολα εχουν διαφορετικο λειτουργικο συστημα. Οχι windows δηλαδη, αλλα το snow leopard. Μπορεις να βαλεις και windows αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Επισης, το mac θα το παρει καποιος και για φιγουρα και μονο. Φυσικα εγω ειμαι κατα αυτου, αλλα αν υπαρχουν χρηματα, ολο και ξοδευεις σε βλακειες! Τελος, το mac ειναι διαφορετικη νοοτροπια φορητου. Αν το δεις απο κοντα μπορει να μην σου κανει.. κλικ, αλλα αν το δουλεψεις θα καταλαβεις οτι ειναι μια κατηγορια απο μονο του (αλλα και παλι ειναι υπερβολικα τα χρηματα που κοστιζει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.