Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία DVD με υπότιτλους & σκηνές

chrisv.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αφού ήταν pal το βάζεις πάλι pal.

Πάνε Project settings->burning και εκεί κάνε τικ το Create ISO image έτσι δεν θα το γράψει απ'ευθείας σε δισκάκι και θα μπορέσεις να ελέγξεις πρώτα το αποτέλεσμα π.χ. με το vlc.

Χμ,σε αυτό το σίτε.... ^_^

Δημοσ.

@ TheElf...Σ'έυχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου!Ελπίζω οτι θα τα καταφέρω...Φαίνεται να είμαι σε καλό δρόμο!!!Ευχαριστώ και πάλι....

@Dbzakias2....Επίσης σε ευχαριστώ!Έκανα μια αναζήτηση στο ίντερνετ για να μου βγάλει απλά παρόμοια προγράμματα του DVD Flick, και ένα απο αυτά, ήταν και αυτό που μου πρότεινες!Το έχω κατεβάσει και το εξερευνώ!

Θα σας ενημερώσω μόλισ βγάλω κάποιο αποτέλεσμα...

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!!!

Καλό βράδυ

Δημοσ.

Παιδι καλημέρα!!!

Οφείλω να πω ευχαριστώ και στους δύο,διότι χρησίμευσαν κα τα δυο.Εγώ χρησιμοποίησα το ASHAMPOO για κάτι εξώφυλλα και το DVD Flick το χρησιμοποιήσα σε κάποιες ταινίες που ήταν πιο δύσκολη η μετατροπή!Επίσης το DVD Flick το βρήκε χρήσιμο ένασ φίλος που θέλει ναμοντάρε κάτι βίντεο! Αυτό όμως που με βοήθησε αρκετά (ίσως πειήηταν ανευκολο στην ειτουργία του), ήταν το πρόγραμμα ConvertXtoDVD..Πραγματικά εύκολο....Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!Και πάλι όμως ευχαριστώ, να στε καλά και ο δύο.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...