bokoboko Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Επειδη δε διαβασα ολα τα μηνυμα σρυ αλλα εχω μια ερωτηση που ισως καποιος γνωριζει. Το Google+ θα αποθηκευει το υλικο που ανεβαζει ενας χρηστης κ θα μενει για παντα εκει?(οπως στα αλλα κοινωνικα δικτυα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Τώρα μου φαίνεται ότι περιμενουν να δουν τις αντιδράσεις των χρηστων για την νέα υπηρεσία κα να βγαλουν τα συμπεράσμτά τους για τα καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 εμένα πάλι μου άρεσε το huddle, παρόλο που δεν είμαι φαν των γραπτών μηνυμάτων. Με τόσα android εκεί έξω, και με ένα φθηνό data plan, θα τα ξεφτιλίσει τελείως τα κλασικά sms. Αν δηλαδή κάνει αυτό που κατάλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaTaL_ErrOr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Παίζει κανένα invitation? Στείλτε PM Φαίνεται πολύ συμπαθητικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Χμμμ και εγω θα ηθελα κατι διαφορετικο απο facebook. Βασικα οτι και να γινει στο τελος νικητης θα βγει ο ιδιοκτητης των profile αφου θα μπορει να επιλεξει το καλυτερο που θεωρει ο ιδιος. Εχει γινει τελειως παιδικο το facebook αλλα νομιζω το ιδιο θα γινει με οποιοδηποτε social ασχοληθει πολυς κοσμος. Οποιος εχει 1 inv pls ας πασαρει και σε μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 πάντως η εφαρμογή για android δεν υπάρχει στο μάρκετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Λογικα θα βγει οταν ανοιξει σε ολους, τωρα ειναι ακομα με προσκλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 πάντως η εφαρμογή για android δεν υπάρχει στο μάρκετ Υπάρχει https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.plus αλλά δεν είναι διαθέσιμη αν δεν έχεις πρόσκληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ενδιαφέρων φένεται όλη η φάση πάντως... Εμένα με τρώει να δοκιμάσω το conference call Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
legionarius Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Απλώς να ενημερώσω μερικά άτομα εδώ πως αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη εταιρεία δεν είναι ούτε η Microsoft, ούτε η Google, είναι η Amazon. Έχει 15 φορές περισσότερους εργαζομένους από το facebook και 16% περισσότερα έσοδα από τη Google. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νομίζετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Για προσκλήσεις, πάμε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/412765-google-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaros1994 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ελλαδα θα λειτουργησει; Γιατι στον android μου λεει δεν ειναι δυνατο να κατεβει στην χωρα σας. Μαλλον ειναι νωρις εε; Ας μου πει καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Λογικά θα παίξει και για Ελλάδα, πιστεύω να μην το αργήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lady In Black Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Χμμ, καιρός ήταν να παρουσιαστεί κι ένα σοβαρό αντίπαλο δέος απέναντι στο Φατσοβιβλίο. Τα βίντεο δεν τα είδα αλλά από τα features για τα οποία διάβασα, φαίνεται να είναι μία ωραία ολοκληρωμένη πρόταση με περισσότερα συν συγκριτικά με το fb. Το θέμα είναι να το μάθει ο κόσμος, να διαδοθεί γρήγορα και να είναι σταθερό κι αξιόπιστο από θέμα οργάνωσης κι ασφάλειας πληροφοριών ούτως ώστε να μπορεί σοβαρά να απειλήσει τον κολοσσό του Ζούκερμπεργκ. Οψόμεθα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Γιατί θα πετύχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα