Jason13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Εβαλα το backtrack μαζι με τα windows 7 και τωρα θελω να το σβησω.(ΜΟΝΟ το backtrack 5 να σβησω). Αλλα δεν ξερω πως. ΔΕΝ ΘΕΛΩ να χαθει καμια φωτογραφια και αρχεια απο τα windows 7. Χρησιμοποιω το backtrack 5 gnome 32bit. Επισης εκανα μια βλακεια και μεσα απο το backtrack εσβησα ολο το filesystem του backtrack και τωρα οταν παω να ανοιξω το pc μου βγαζει μαυρη οθονη με διαφορα στοιχεια και λεει FAIL system.. με αποτελεσμα να μην μπορω να συνδεθω ουτε στο backtrack ουτε sta windows. αλλα μονο στο live usb. Βοηθηστε με και οτι δν καταλαβατε ρωτηστε με, γιατι ειναι ενος φιλου μου το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 χρειάζεσαι windows7 cd fix mbr για να βγάλεις το backtrack μέσα απο τα win μεγαλώνεις το partition (γράφεις στο start "disk managment") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 αν κανω τις εντολες οπως ειναι δεν θα παθω καμια ζημια και θα σβηστει ΜΟΝΟ ΤΟ backtrack.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 δεν θα σβηστεί τίποτα ,ούτε το backtrack θα επαναφέρει πάλι τα win όπου κολλήσεις ξαναρωτάς (πας βήμα βήμα μην πάρεις φόρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ωραια μπηκαν τα windows 7 . Τωρα πες να καντε απενεγκατασταση το backtrack 5 μεσα απο τα windows. δηλ πως να σβησω το partition του; * Εχω βαλει μαλιστα 2 φορες το backtrack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 πατάς στο start των windows >disk managment και ανέβασε εδώ screen-shot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.