localy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 εχω βαλει cyta internet και μου εδωσαν το pireli το μαυρο που ειναι και παραλληλα ασυρματο access point και το εχω στον κατω οροφο του σπιτιου και θελω να αυξησω λιγο την εμβελια του τι μπορω να κανω ? αν βαλω ενα access point αλλα σε τι mode πρεπει να το βαλω και θα συνεργαζετε με το pireli η οχι ?
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 αν ριξεις καλωδιο απο το Pirelli μπορεις να συνδεσεις ενα access point η ενα παλιο ρουτερ που θα γινει access point>αν θες να αυξησεις την εμβελεια βαζωντας ενα Repeater απλα αγοραζεις ενα repeater.αν τωρα το pirelli υποστηριζει wds και εχεις κανα παλιο ρουτερ που να υποστηριζει και αυτο wds τοτε μπορεις να τα βαλεις να παιξουν μεταξυ τους.αν παρεις repeater να προσεξεις να ειναι repeater και οχι Repeater(wds) γιατι το Wds ειναι λιγο για κλαμματα και πρεπει και οι 2 συσκευες να υποστηριζουν wds.
localy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 δηλαδη αν παρω ενα repeater για να αυξησω την εμβελεια θα ειμαι οκ? εχει κανεις να μου προτεινει κανενα?
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 αν και το καλωδιο ειναι η καλυτερη λυση και η δευτερη καλυτερη ειναι το να κανεις ενα παλιο router access point συνδεοντας το με καλωδιο με το αρχικο σου ρουτερ εν τουτοις υπαρχει και η λυση των Powerlines. αλλιως για repeaters εγω ειχα δοκιμασει ενα belkin και ηταν οκ αν και σιχαινομαι την εταιρεια και μετα ειχα δοκιμασει και ενα d link και ειχε παιξει και αυτο μια χαρα.θα βρεις σιγουρα και tp link που πολλοι τα προτιμουν .για Powerline δεν εχω να προτεινω κατι δεν τα εχω δοκιμασει.ας μας πει οποιος τα εχει δοκιμασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.