Προς το περιεχόμενο

παλιο msn messenger

kage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρχιζει να κλειδωνει τις παλιες εκδοσεις η ms.

εχω εκδοση 2008 (8.5)πειραγμενη να δειχνει την τωρινη αλλα εχει αρχισει τα προβληματα π.χ.

δεν στελνει πια offline chat,προβλημα με video/hxo και τωρα δεν στελνει και nudge.

ολοι εχετε βαλει την τελευταια εκδοση?δεν ειναι χαζο να μην στελνει offline και να πρεπει να εμφανιστεις online εστω στο ατομα αυτο?

Δημοσ.

αρχιζει να κλειδωνει τις παλιες εκδοσεις η ms.

εχω εκδοση 2008 (8.5)πειραγμενη να δειχνει την τωρινη αλλα εχει αρχισει τα προβληματα π.χ.

δεν στελνει πια offline chat,προβλημα με video/hxo και τωρα δεν στελνει και nudge.

ολοι εχετε βαλει την τελευταια εκδοση?δεν ειναι χαζο να μην στελνει offline και να πρεπει να εμφανιστεις online εστω στο ατομα αυτο?

Και εγώ το παλιό έχω ακόμη. Έκδοση 2009.

Το καινούριο είναι χάλια. Το έβαλα πριν κάμποσους μήνες και το έβγαλα αμέσως.(Με τα χίλια ζόρια όμως.)

Κοίταξε να δοκιμάσεις την έκδοση του 2009 που έχω και εγώ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ή δοκίμασε κανένα άλλο πρόγραμμα.(aMSN κ.λπ.)

*Βέβαια... Αν όντως άρχισε η MS να αφαιρεί τη λειτουργία από τις παλιές εκδόσεις, ας μεταφερθούμε σιγά-σιγά στο καινούριο για να το συνηθίσουμε και πιο σύντομα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...