Προς το περιεχόμενο

αγορα οικονομικου αυτοκινητου

barrcode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να μου προτεινετε ενα οικονομικο αμαξι κυριως στην καταναλωση εως 12.000-13.000.

Δεν εχω καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε μαρκα

• Moderators
Δημοσ.

Αν πας σε πολυ μικρο, προτεινω ανεπιφυλακτα Chevrolet Spark.

Εχει λιγο "περιεργη" εμφανιση, αλλα σε πολυ καλες τιμες ειναι εξοπλισμενο αριστα.

Δες και τα Hyundai i10 και i20. :)

Δημοσ.

Αν επαιρνα ΣΗΜΕΡΑ ενα μικρό οικονομικο, απο τα μικρά θα έπαιρνα τογιοτα aygo. Κυρίως αυτό λόγω εγγυησης, παρολο που ειναι ιδιο με 107,C1.

Αν ανεβαινα κατηγηρία θα έπαιρνα κόρσα πετρελαιο ή/και βενζίνη, αλλα ξεφευγει λιγο απ'τα 13.000 αν θυμάμαι καλά.Το φιεστα δεν μου αρεσε και μου φανηκε ακριβό,συμπαθητικό και το φιατ.

Γενικα οτι αυτ/το καινουργιο να πάρεις, μια χαρά θαναι.Ακόμη και το ματιζ της γυναικας με έχει σώσει!

Δημοσ.

Αν επαιρνα ΣΗΜΕΡΑ ενα μικρό οικονομικο, απο τα μικρά θα έπαιρνα τογιοτα aygo. Κυρίως αυτό λόγω εγγυησης, παρολο που ειναι ιδιο με 107,C1.

Αν ανεβαινα κατηγηρία θα έπαιρνα κόρσα πετρελαιο ή/και βενζίνη, αλλα ξεφευγει λιγο απ'τα 13.000 αν θυμάμαι καλά.Το φιεστα δεν μου αρεσε και μου φανηκε ακριβό,συμπαθητικό και το φιατ.

Γενικα οτι αυτ/το καινουργιο να πάρεις, μια χαρά θαναι.Ακόμη και το ματιζ της γυναικας με έχει σώσει!

το βενζινοκινητο 1.2 κορσα γυρω στα 11,500€ κοστιζει ( με τις πεντε πορτες η βασικη εκδοση,η τριθυρη ειναι περιπου ενα 500€ κατω )

Δημοσ.

παιδια μπορειτε να μου πειτε ποια μαρκα να προτιμησω για φθηνο service,συντηρηση.Ποια εχει περισσοτερα χρονια εγγυηση κτλ?

Επισης τι γνωμη εχετε για αγορα μεταχειρισμενου?Παιζουν ευκολα πουστιες?Να προτιμησω μαντρα ή ιδιωτη?

• Moderators
Δημοσ.

Με 13 χιλιαρικα κανεις παπαδες σε μεταχειρισμενο.

Μαντρα ή ιδιωτης δεν παιζει πολυ ρολο, παντα το ελεγχεις το αμαξι εντελως εξονυχιστικα πριν το παρεις. Γνωμη μου, αν θες να δωσεις τα μισα απο το αρχικο budget, πηγαινε σε μικρο μεταχειρισμενο. Αν θες να τα δωσεις "ολα", πηγαινε σε καινουριο.

Σε καθε μεταχειρισμενο, υπολογιζε 600-700 ευρω πανω απο οσο θα το παρεις, για σερβις, και τυχον προβληματακια που ισως βγαλει στην αρχη.

Δημοσ.

αυτο σκεφτομαι.τα μισα απο το αρχικο budget για μικρο μεταχειρισμενο αλλα μια μαρκα να προτιμησω για φθηνοτερο ανταλακτικα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...