Snolly Δημοσ. 25 Απριλίου 2003 Δημοσ. 25 Απριλίου 2003 Υπάρχει sowftware player που σε συνδυασμό με κάποια 5.1 κάρτα ήχουν να έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει Super Audio CDs; Μόλις αγόρασα το Dark Side of the Moon από Pink Floyd και στο PowerDVD με κάποιες ρυθμίσεις μου φαίνεται πως ακούω 5.1 ήχο (ακούω φωνές μόνο από το κεντρικό ηχείο), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι κάποιο software φίλτρο του PowerDVD ή το SACD.
steliosdj Δημοσ. 25 Απριλίου 2003 Δημοσ. 25 Απριλίου 2003 Δεν ειναι δυνατον να αποκωδικοποιηθει η παλμοσειρα του SACD μεσω του PC. Δεν υπαρχει hardware PC που να μπορει να το κανει αυτο , ουτε και software. Δες αυτο εδω. http://www.disctronics.co.uk/technology/dvdaudio/dvdaud_sacd.htm Αναμενουμε τα καινουρια chips που εχουν ανακοινωθει απο τις μεγαλες εταιρειες του χωρου ....
Snolly Δημοσ. 25 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2003 Kala kai giati to sygekrimeno CD einai to monadiko CD pou an to paixw me PowerDVD kai exw settarei 5.1 kanalia akougetai 5.1 apo thn SB Live mou? Kai mporw na katalavw to 5.1, oi fwnes mono apo to kentriko kai yparxoun faneres diafores metaxy twn mpros kai pisw kanaliwn... Exei kaneis kamia idea ti mporei na symvainei?
steliosdj Δημοσ. 25 Απριλίου 2003 Δημοσ. 25 Απριλίου 2003 Υπαρχουν αρκετα υβριδικα. Μπορει να επεσες σε ενα απο αυτα
dim_b Δημοσ. 25 Απριλίου 2003 Δημοσ. 25 Απριλίου 2003 Το Dark side of the moon είναι dual layer και παίζει σε CD player και SACD player. Το πιθανότερο είναι να άκουσες ήχο από όλα τα κανάλια επειδή το PowerDVD χρησιμοποιεί το Dolby ProLogic II το οποίο παράγει ψευδο-surround από οποιαδήποτε πηγή 2 καναλιών. ʼλλωστε (χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος) δε νομίζω ότι τα υπάρχοντα DVD-ROM drives μπορούν να διαβάσουν δίσκους SACD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.