Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικά Drums

paul7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μάθω να παίζω Drums από το ιντερνετ και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια σειρα μαθημάτων και δευτερον να με βοηθησετε στην αγορα ηλεκτρονικών drums.Και να μου πείτε συνδέονται με usb;Παιρνεις καλο ηχο;και αν χρειάζονται περιφερειακά?

Δημοσ.

Θέλω να μάθω να παίζω Drums από το ιντερνετ και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια σειρα μαθημάτων και δευτερον να με βοηθησετε στην αγορα ηλεκτρονικών drums.Και να μου πείτε συνδέονται με usb;Παιρνεις καλο ηχο;και αν χρειάζονται περιφερειακά?

Πρώτον: ξέρεις κάποιο άλλο μουσικό όργανο?Αν δεν ξέρεις θα δυσκολευτείς αρκετά χωρίς δάσκαλο...

Επίσης ως πρωτάρης στο θέμα θα σου έλεγα ότι καλά κάνεις και ζητάς ηλεκτρονικά και μάλιστα θα σου πρότεινα να μην δώσεις καμιά περιουσία γιατί αν τα παρατήσεις κατά τη διάρκεια (πίστεψέ με, όσο τέλειο και να σου φαίνεται τώρα θα περάσεις δύσκολα μέχρι να μάθεις αρκετά πράγματα για να μπορείς να βγάζεις κομμάτια και πάααρα πολύς κόσμος τα παρατάει).Οπότε για αρχή, βρες κάποια καλά μαθήματα μέσω ίντερνετ, αν δεν θες να πληρώσεις θα σου πρότεινα κανέναν καλό τυπά που έχει ανεβάσει tutorials στο yt στάνταρ θα υπάρχει, πιστεύω θα σε βοηθήσει περισσότερο και θα είναι και πιο διασκεδαστικό ^_^

Όσο για τα ντραμς, πάρε πολύ οικονομικά για αρχή, και μεταχειρισμένα ακόμα, απ ότι ξέρω όσοι συνεχίζουν ντράμς παίρνουν τα κανονικά και θέλουν να ξεφορτωθούν τα ηλεκτρονικά οπότε μπορεί να βρεις καλό κομμάτι σε καλή τιμή :-)

Δημοσ.

Αυτά ειναι οκ; και θα παρω και ακουστικα αυτα γιατι τα δικα μου τα εχουν παιξει...

edit:δν ξερω αλλο οργανο αλλα θα προσπαθησω...

edit 2:μουσικο οργανο*...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι, καλύτερα από μια χαρά βασικά γιατί θα σου είναι αρκετά μέχρι να παρακαλάς για κανονικά :rolleyes:

Πάντως επιμένω ότι θα ήταν καλύτερο για την τσέπη σου να κοιτάξεις και για μεταχειρισμένα...

Δημοσ.

Γι'αυτο επιασα δουλεια για να δωσω καποια λεφτα....

Μπορεις να μου πεις πως συνδεεται?

Δημοσ.

Τραυματιας παιζεις ντραμς?

Προσωπικά όχι, αλλά είχα περάσει από ένα συγκρότημα(ψιλά πράγματα μην φανταστείς) και με ντράμερς γενικά έκανα πολύ παρέα, με αποτέλεσμα να ξέρω όλα τα υπέρ και τα κατά του αθλήματος, εξάλλου είναι τόσο καλά παιδιά :-D

Να τος και αυτός δουλεύει για να αγοράσει τα ντραμς, μπράβο σου που το παλεύεις ελπίζω ότι θα το λατρέψεις και συ και θα καείς στα στούντιο όπως όλοι μας χοχο

Edit:και δικά σου που είναι τα λεφτά, ψάξε για μεταχειρισμένα!Ξέρω τι σου λέω, φίλος μου πούλησε ολοκαίνουριο σετ με ηλεκτρονικά επειδή τον άφησαν οι γονείς του να αγοράσει τα κανονικά και τα έδωσε για ψίχουλα για να συμπληρώσει :-D

Δημοσ.

... με ντράμερς γενικά έκανα πολύ παρέα, με αποτέλεσμα να ξέρω όλα τα υπέρ και τα κατά του αθλήματος, εξάλλου είναι τόσο καλά παιδιά :-D ...

με την άδειά σας:

Πώς λένε αυτόν που κάνει παρέα με μουσικούς;

drummer!

Δημοσ.

με την άδειά σας:

Πώς λένε αυτόν που κάνει παρέα με μουσικούς;

drummer!

Θέλω να πιστεύω πως δεν το σκέφτηκες πολύ ώρα αυτό πριν το πετάξεις, εξάλλου είπα ότι δεν ξέρω να παίζω ντραμς, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω πως λειτουργούν και δεν μπορώ να τα ξεχωρίζω, έλεος δεν είναι και καμιά επιστήμη :rolleyes:

Edit: άσε που δεν γίνεται να είσαι σε συγκρότημα χωρίς να είσαι μουσικός, αλλά τέλος πάντων, λογικά εσύ ξέρεις καλύτερα :rolleyes:

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω πως δεν το σκέφτηκες πολύ ώρα αυτό πριν το πετάξεις, εξάλλου είπα ότι δεν ξέρω να παίζω ντραμς, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω πως λειτουργούν και δεν μπορώ να τα ξεχωρίζω, έλεος δεν είναι και καμιά επιστήμη :rolleyes:

Edit: άσε που δεν γίνεται να είσαι σε συγκρότημα χωρίς να είσαι μουσικός, αλλά τέλος πάντων, λογικά εσύ ξέρεις καλύτερα :rolleyes:

μαλλον εννοουσε οτι οι drummers δεν ειναι μουσικοι...

Δημοσ.

Γι'αυτο επιασα δουλεια για να δωσω καποια λεφτα....

Μπορεις να μου πεις πως συνδεεται?

Δεν είναι ανάγκη να τα συνδέσεις σε PC για να έχεις ήχο. Εχουν δικούς τους. Συνδέεις ακουστικά κι ακούς. Ξεκίνα έτσι, να αρχίσεις να μαθαίνεις, και μετά ψάχνεσαι, αναλόγως το ενδιαφέρον και την πρόοδο.

Για την ιστορία, θες μια κάρτα ήχου με μηδενικό latency και ASIO drivers, όχι creative κ τέτοιες γενικής χρήσης. Μια από τις φτηνές m-audio μια χαρά θα είναι. Συνδέεις με ένα απλό usb. Αλλά χρειάζεσαι software με virtual drumkit και samples. Οταν φτάσεις σε εκείνο το σημείο, εδώ είμαστε για ό,τι απορία προκύψει.

Δημοσ.

Δεν είναι ανάγκη να τα συνδέσεις σε PC για να έχεις ήχο. Εχουν δικούς τους. Συνδέεις ακουστικά κι ακούς. Ξεκίνα έτσι, να αρχίσεις να μαθαίνεις, και μετά ψάχνεσαι, αναλόγως το ενδιαφέρον και την πρόοδο.

Για την ιστορία, θες μια κάρτα ήχου με μηδενικό latency και ASIO drivers, όχι creative κ τέτοιες γενικής χρήσης. Μια από τις φτηνές m-audio μια χαρά θα είναι. Συνδέεις με ένα απλό usb. Αλλά χρειάζεσαι software με virtual drumkit και samples. Οταν φτάσεις σε εκείνο το σημείο, εδώ είμαστε για ό,τι απορία προκύψει.

Ευχαριτώ πολυ......

Δημοσ.

μην παρεξηγείσαι...

είναι common fact ότι όλη η μπάντα κοροιδεύει τους ντράμμερς για αμούσικους, όλοι θα κοροιδεύουν τον κιθαρίστα για ποζερά, ο πληκτράς (αν υπάρχει) θα θέλει να παίξει κομμάτια μόνο Dream Theater (αν θυμάμαι καλά) και ότι ο μπασίστας θα είναι πάντα ή ο πιο κουλ ή ο πιο άσχετος...

φιλικά ότι είπα...

Δημοσ.

Ναι, ρε, τέτοιου τύπου ανέκδοτα υπάρχουν και λέγονται για όλους. All in good fun. Unless your name is Lars :devil:

Str, ξέχασες και τους τραγουδιστές με τη λάμπα.

-Πόσοι τραγουδιστές χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;

-Ενας. Ανεβαίνει στη σκάλα, πιάνει τη λάμπα κι ο κόσμος γυρνάει γύρω του.

Α, πού 'σαι, τόπικ στάρτερ, πάρε μερικά διαφορετικά σετ μπαγκέτες για αρχή, να δεις ποιες σε βολεύουν. Θα σου πρότεινα όχι πολύ χοντρές. Δε χρειάζονται πολύ κοπάνημα τα ηλεκτρονικά. Και ήρεμα στα πιατίνια. Χαλάνε εύκολα (σχετικά) στα φτηνά σετ. Φτηνά είναι για να τα αλλάξεις, αλλά μη χαλάσεις κανά πιάτο στις 10 μέρες και ξενερώσεις να περιμένεις άλλες 10 να σου έρθει το άλλο.

(Υπερβάλλω λίγο, αλλά μπορεί να σου βγει ο άνθρωπος των σπηλαίων από μέσα σου όταν κάτσεις στο σκαμπό. Συμβαίνει :P )

Δημοσ.

(Υπερβάλλω λίγο, αλλά μπορεί να σου βγει ο άνθρωπος των σπηλαίων από μέσα σου όταν κάτσεις στο σκαμπό. Συμβαίνει :P )

χαχαχαχα Οκ θα προσεξω.... :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...