Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Οπως λεει ο τιτλος. Ψυχτρες χαλκού COOLTEK 197 αυτα μπαινουν για ψυχτρες στα mofsets? EVERCOOL PC AIR CONDITIONER αυτο ειναι αυτο που καταλαβα???εαν ναι θα κανει τιποτα?λογικα ναι ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kss207rc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Θανο ωραιο φαινεται το evercool αλλα δεν πρεπει να κανει δουλεια και μαλλον κανει και αρκετο θορυβο. Link Πιστευω κατι τετοιο ειναι καλητερο Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ψυχτρες χαλκού COOLTEK 197 αυτα μπαινουν για ψυχτρες στα mofsets? Checkαρε τις διαστασεις αυτων αν μπορεις. Αν ειναι μεγαλυτερα απ'οσο πρεπει θα κολλανε μεταξυ τους και θα γινει μπαχαλο. Btw στο link που εστειλες εχει 4 τετοια ψυκτρονια. Η mobo σου εχει 5 ζευγη απο mosfet. Εγω ειχα την Μ4Α88Τ που χωροταξικα μοιαζουν πολυ. Αν μπορουσες να βρεις την ψυκτρα απο μια τετοια θα ησουν αρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Θανο ωραιο φαινεται το evercool αλλα δεν πρεπει να κανει δουλεια και μαλλον κανει και αρκετο θορυβο. Link Πιστευω κατι τετοιο ειναι καλητερο Link Ναι το διαβασα μετα το review για το evercool.οντως δεν πρεπει να κανει αυτα που υπόσχεται.Βασικα ψηνομαι να ξεκινησω καμια moda για mini aircondition για μεσα στον υπολογιστη.απλα πρεπει να σκεφτω πως.... Φυσικα μιλαω για τελειως fallout φαση και Parts..... Edit:μπα τιποτα.μαλλον θα πρεπει να εγκαταλειψω την ιδεα.παιζει θεμα με την υγρασια με τα Parts που ηθελα να βαλω. Checkαρε τις διαστασεις αυτων αν μπορεις. Αν ειναι μεγαλυτερα απ'οσο πρεπει θα κολλανε μεταξυ τους και θα γινει μπαχαλο. Btw στο link που εστειλες εχει 4 τετοια ψυκτρονια. Η mobo σου εχει 5 ζευγη απο mosfet. Εγω ειχα την Μ4Α88Τ που χωροταξικα μοιαζουν πολυ. Αν μπορουσες να βρεις την ψυκτρα απο μια τετοια θα ησουν αρχοντας. Βασικα αυτα που εχω δει ειναι αυτα Enzotech MOS-C10 C1100 Enzotech MOS-C1 C1100 Swiftech MC14 Copper Εκτος και εαν οπως λες βρω τιποτα απο καμια καμμενη μητρικη που ειναι και ομορφοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τα swiftech με ένα τίμιο airflow - θα σε κρατήσουν μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Τα swiftech με ένα τίμιο airflow - θα σε κρατήσουν μια χαρά Μαλλον θα τα δοκιμασω φιλαρακι,thanks.απο airflow καλα παω.ποιο πολυ για αξιοπιστια,ξερεις τωρα. Σε ελληνικο καταστημα που εψαξα δεν βρηκα κατι παρόμοιο οποτε μαλλον απο newegg..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Βασικα αυτα που εχω δει ειναι αυτα Enzotech MOS-C10 C1100 Enzotech MOS-C1 C1100 Swiftech MC14 Copper Εκτος και εαν οπως λες βρω τιποτα απο καμια καμμενη μητρικη που ειναι και ομορφοτερο. Το C1 στο αποκλειω λογω μεγεθους. Ειναι μεγαλυτερο απο ενα mosfet και μικροτερο απο δυο οποτε και θα σου κανει νερα αν θελεις να βαλεις ενα ανα ζευγος - η πιο φρονιμη επιλογη. Η δικη σου με την Μ4Α88Τ εχουν πανομοιοτυπο layout, αν εβρισκες απο καμια χαλασμενη θα ηταν ευχης εργο. Ζεσταινονται τοσο πολυ που ψαχνεσαι για την ψυξη τους? Στην Μ4Α88Τ ηταν παγωμενη η ψυκτρα. Παντως μπορεις να σκεφτεις και outside the box δοκιμαζοντας κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Το C1 στο αποκλειω λογω μεγεθους. Ειναι μεγαλυτερο απο ενα mosfet και μικροτερο απο δυο οποτε και θα σου κανει νερα αν θελεις να βαλεις ενα ανα ζευγος - η πιο φρονιμη επιλογη. Η δικη σου με την Μ4Α88Τ εχουν πανομοιοτυπο layout, αν εβρισκες απο καμια χαλασμενη θα ηταν ευχης εργο. Ζεσταινονται τοσο πολυ που ψαχνεσαι για την ψυξη τους? Στην Μ4Α88Τ ηταν παγωμενη η ψυκτρα. Παντως μπορεις να σκεφτεις και outside the box δοκιμαζοντας κατι τετοιο. Αυτο το zalman το ειδα αλλα πρεπει να μετρησω την αποσταση απο της τρυπες.μακαρι να χωραει.Αν και το ιδανικοτερο θα ηταν η ψυχτρα της Μ4Α88Τ που ειναι και ομορφη αλλα που να την βρεις τωρα... Ζεστενονται....δεν ζεστενονται πολυ,μια αλφα θερμοκρασια την εχουν ρε παιδι μου αλλα πιο πολυ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο το ηθελα.και εαν παω σε αυτονομα,εαν δεις εχει κατω κατω στις φωτογραφιες που εβαλες και ξεχωριστα για τις μνημες.οποτε θα εβαζα και εκει ενα.Μια αλλη λυση που σκεφτηκα ειναι κοψιμο με dremmelακι καμιας παλιας ψυχτρας επεξεργαστη και καλο μονταρισμα.αλλα μετα θα πρεπει να βρω τροπο για στερεωμα.αυτο το adhesive pad που μπορω να το βρω? (υπαρχει κανεις που να πουλαει την ψυχτρα του?????)της μητρικης εννοω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Για thermal pads δεν έχεις και πολλές επιλογές.. Phobya WLP Ultra Thermal Pad 120 x 20 x 0.5mm Αθήνα δεν θα βρεις, τουλάχιστον εύκολα στα online μαγαζιά. Εμένα μου έφτασε ίσα ίσα για την 4870x2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasPolys Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Θανο μπορεις να δοκιμασεις την πατεντα με το dremmel και thermal pads δεν νομιζω να εχει προβλημα.Επισης αν εχεις ορεξη μπορεις με το dremel να ανοιξεις τρυπα αν το κοψεις λιγο παραπανω και να κουμπωσει πανω στην μητρικη σαν εργοστασιακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αυτο το zalman το ειδα αλλα πρεπει να μετρησω την αποσταση απο της τρυπες.μακαρι να χωραει.Αν και το ιδανικοτερο θα ηταν η ψυχτρα της Μ4Α88Τ που ειναι και ομορφη αλλα που να την βρεις τωρα... Ζεστενονται....δεν ζεστενονται πολυ,μια αλφα θερμοκρασια την εχουν ρε παιδι μου αλλα πιο πολυ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο το ηθελα.και εαν παω σε αυτονομα,εαν δεις εχει κατω κατω στις φωτογραφιες που εβαλες και ξεχωριστα για τις μνημες.οποτε θα εβαζα και εκει ενα.Μια αλλη λυση που σκεφτηκα ειναι κοψιμο με dremmelακι καμιας παλιας ψυχτρας επεξεργαστη και καλο μονταρισμα.αλλα μετα θα πρεπει να βρω τροπο για στερεωμα.αυτο το adhesive pad που μπορω να το βρω? (υπαρχει κανεις που να πουλαει την ψυχτρα του?????)της μητρικης εννοω. Θάνο ψύχτρες έχω αλλά έχεις εσύ θέμα με θερμοκρασίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Θάνο ψύχτρες έχω αλλά έχεις εσύ θέμα με θερμοκρασίες; Ελα βγε,οχι δεν εχω θεμα με τις θερμοκρασιες της μητρικης αλλα πιο πολυ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο θελω να το κανω.για τα mofsets κυριως μιας και δεν εχουν ψυχτρα επανω τους (ενταξει ειναι και 9+1 design,μικρο το κακο) και θελω να το κανω για αξιοπιστια. Ειπες εχεις ψυχτρες ε?δεν εχω dremmel οποτε θα παω μαλλον σε σιδεροπριονο(δεν φοβαμαι,πιανουν τα χερια μου) και γυαλοχαρτο για φινιρισμα. johnieXoX αυτο που μου εδειξες θα κανει δουλεια ε?θα αντεξει το κολλημα στα πλαγια που ειναι η μητρικη? VasPolys εχεις στο νου σου καμια εργοστασιακη ψυχτρα που να ειναι τοσο μεγαλη για να μπορεσει να γινει ενα κομματι?γιατι εγω δεν εχω.ειναι μεγαλη η αποσταση για να βιδωθει στις εργοστασιακες τρυπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δεν μπορώ να σου πω σίγουρα αν θα αντέξει ή όχι.. Στην κάρτα μου φάνηκαν να κρατάνε άνετα την μεταλλική πλάκα μέχρι να βιδωθεί.. Το θέμα είναι ότι και να θες να δοκιμάσεις κάτι άλλο, η μόνη επιλογή που βρήκα είναι αυτό Thermal Pad Akasa που έχει όμως πολύ μικρότερη θερμοαγωγιμότητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αυτο το zalman το ειδα αλλα πρεπει να μετρησω την αποσταση απο της τρυπες.μακαρι να χωραει.Αν και το ιδανικοτερο θα ηταν η ψυχτρα της Μ4Α88Τ που ειναι και ομορφη αλλα που να την βρεις τωρα... Ζεσταινονται....δεν ζεστενονται πολυ,μια αλφα θερμοκρασια την εχουν ρε παιδι μου αλλα πιο πολυ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο το ηθελα.και εαν παω σε αυτονομα,εαν δεις εχει κατω κατω στις φωτογραφιες που εβαλες και ξεχωριστα για τις μνημες.οποτε θα εβαζα και εκει ενα.Μια αλλη λυση που σκεφτηκα ειναι κοψιμο με dremmelακι καμιας παλιας ψυχτρας επεξεργαστη και καλο μονταρισμα.αλλα μετα θα πρεπει να βρω τροπο για στερεωμα.αυτο το adhesive pad που μπορω να το βρω? (υπαρχει κανεις που να πουλαει την ψυχτρα του?????)της μητρικης εννοω. Bασικα αν βρεις κατι που κανει καλη επαφη με ολα τα VRM και νοιωθεις τολμηρος μπορεις να παρεις μια θερμοαγωγιμη κολλα, δεν ειναι απαραιτητο να το κουμπωσεις στην motherboard. Αν παρεις απο αυτα που μου εδειξες σχεδον παντα συνοδευονται απο καποια θερμοαγωγιμη κολλητικη ταινια -- ενα εξοδο λιγοτερο. Οποτε αν θελεις καποια στιγμη να τα αφαιρεσεις ωστε να πουλησεις την motherboard συμφερει περισσοτερο. Τα adhesive pads ειναι σχετικα ακριβα, δεν τα συνιστω. Οποτε ακομα ενα +1 για τα 'ετοιματζιδικα' που εστειλες. Καπου εχω μια μικρη αλουμινενια ψυκτρα, απο εναν Pentium MMX. Αν την εκοβες στην μεση (εχει ενα κεντρικο "χωρισμα") θα εκανε μια χαρα. Στα συν της οτι ειναι γαλαζια οποτε αισθητικα θα δενει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Λοιπον ευχαριστω τα παιδια που προταθηκαν να μου δωσουν τις ψυχτρες τους (να πω την αληθεια ντρεπομουν να τις παρω κιολας) αλλα μαλλον βρηκα τον κατάλληλο δωρητή.μουσειακό κομματι ομως.δεν πειραζει γιαυτο φτιαχτηκε. Τωρα το θεμα ειναι...adhesive pad για να κρατηθουν και να κολλησουν κιολας η thermal pad ψαχνω τροπο να βιδωθει επανω στην μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.