Προς το περιεχόμενο

Νέα θήκη + ψύκτρα

Jimie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα απ' όλα αυτά. Παρατηρήστε τις φωτογραφίες του pc... Διαθέτει μια θέση για 120mm fan μπροστά η οποία δεν έχει ανεμιστήρα. Ακόμα στην πίσω θέση 120mm για ανεμιστήρα έχει 80mm. Οπότε με έναν ανεμιστήρα μπροστά 120mm o οποίος θα βάζει αέρα στο κουτί, και έναν πίσω 120mm ο οποίος θα βγάζει τον αέρα από μέσα ,το ρεύμα αέρος που δημιουργείται και ο σωστός αερισμός μέσα στο κουτί θα μειώσει άνετα την cpu temp μέχρι και 10 βαθμούς. Τσεκαρισμένα όλα αυτά με ίδιο πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται 2 fan 120mm με μεγάλη σχετικά ροη αέρα, έξοδα 20 euro το πολύ. ^_^

Δημοσ.

Τίποτα απ' όλα αυτά. Παρατηρήστε τις φωτογραφίες του pc... Διαθέτει μια θέση για 120mm fan μπροστά η οποία δεν έχει ανεμιστήρα. Ακόμα στην πίσω θέση 120mm για ανεμιστήρα έχει 80mm. Οπότε με έναν ανεμιστήρα μπροστά 120mm o οποίος θα βάζει αέρα στο κουτί, και έναν πίσω 120mm ο οποίος θα βγάζει τον αέρα από μέσα ,το ρεύμα αέρος που δημιουργείται και ο σωστός αερισμός μέσα στο κουτί θα μειώσει άνετα την cpu temp μέχρι και 10 βαθμούς. Τσεκαρισμένα όλα αυτά με ίδιο πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται 2 fan 120mm με μεγάλη σχετικά ροη αέρα, έξοδα 20 euro το πολύ. ^_^

Ποιες φωτογραφίες να παρατηρήσουμε; :whistle:

Δημοσ.

Δες εδω karmen Υψηλές ή όχι οι θερμοκρασίες της CPU ; , ειναι η συνεχεια αυτου του θεματος.

Ε δεν το φαντάστηκα ότι έχει ανοίξει αρκετά θέματα για τον ίδιο λόγο και αναρωτήθηκα που βλέπεις το κουτί...

Δημοσ.

Ok παιδιά ένα έχω να πώ ότι όσο καιρό είμαι εδώ η βοήθεια που πήρα ήταν ΤΡΟΜΕΡΗ ! ! ! Γι'αυτό ζητάω για άλλη μια φορά βοήθεια...είμαι τελείως άσχετος σε θέματα case και έτσι, αν μπορείτε να μου πείτε ΟΤΙ μπορώ να κάνω (και εννοώ τα πάντα) θα σας είμαι ευγνώμον για μια ολόκληρη ζωη. Ευχαριστώ και πάλι.... :D :mrgreen:

Δημοσ.

flogerakos μήπως μπορείς να φτιάξεις μια απο τις φωτογραφίες έτσι ώστε να φαίνεται πού και πώς να τα φτιάξω ;

Αν βαριέσαι απλά πές το και θα το παλέψω μόνος.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...