Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μπαταρία σε Dell?

jpsih

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα dell inspiron 15r απο τον φεβρουαριο.

στα καλα καθουμενα σημερα μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα..

Δεν ειναι δυνατη η αναγνωριση της μπαταριας. Οι μπαταριες στο συστημα σας δεν μπορουν να φορτιστουν. Τοποθετηστε μια μπαταρια dell για καλυτερη λειτουργια του συστηματος.

την μπαταρια την βλεπει αλλα δε φορτιζει. παιζει να τα επαιξε τοσο συντομα η μπαταρια? του κανω νορμαλ χρηση και γενικα την προσεχα αρκετα την μπαταρια..

με μια επανεκκινηση δεν αλλαξε τιποτα.. ενω απο τα τρια ledακια στο αριστερο μερος του λαπτοπ, αναβοσβηνει με κοκκινο το 3ο.

6 μηνες εχουν εγγυηση οι μπαταριες ή κανω λαθος? οποιαδηποτε βοηθεια, πριν το τηλεφωνο στη dell ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

6 συνηθως. βαλε κ το batterymon μπας δειξει κατι αλλα παρε το service συντομα να προλαβεις αν δεν φτιαξει.

Δημοσ.

Κι εμενα μου εβγαζε τετοιο μηνυμα (στα αγγλικα) πριν μπει στα Windows και εστρωσε με bios update απο Α12 σε Α13. Αλλα νομιζω εμενα συνεχιζε να φορτιζει, απλα ελεγε οτι δεν αναγνωριζε την μπαταρια.

Δημοσ.

την εβγαλα και την ξανατοποθετησα και μου δουλευει παλι κανονικα..

μυστηρια πραγματα..

Δημοσ.

μυστηρια πραγματα..

Χμ, εγω δεν το εκανα αυτο, απλα ετυχε εκεινη την ωρα που μου το εβγαλε να κανω update και εστρωσε.

Δημοσ.

μυστηρια πραγματα..

έχει κάνει και το ίδιο στο δικό μου inspiron Q15R, που είναι και 2 μηνών, με το βγάλε-βάλε την μπαταρία μια φορά έφτιαξε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...