nikolaos13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ZTE R236 GSM/GPRS Αναλογικός δέκτης τηλεόρασης Οθόνη 2", 220*176 pixels Κάμερα 0.3 MP QWERTY πληκτρολόγιο Βάρος 90g Διαστάσεις 107mm x 53mm x 13.5mm Λευκό χρώμα καλή προσφορά είναι...ε?????
xouzel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ZTE R236 GSM/GPRS Αναλογικός δέκτης τηλεόρασης Οθόνη 2", 220*176 pixels Κάμερα 0.3 MP QWERTY πληκτρολόγιο Βάρος 90g Διαστάσεις 107mm x 53mm x 13.5mm Λευκό χρώμα καλή προσφορά είναι...ε????? Γιατί ;; Για να βλέπεις τηλεόραση, ( ΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ) σε........ 2 ίντσες ;;; Δες καλύτερα αυτό.. http://www.skroutz.gr/s/296696/ZTE-R221.html
eko13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παντως εχετε υποψιν σας οτι τα ΖΤΕ δεν θεωρουνται "κινεζικα" Οποτε μαλλον το r236 θεωρειται προσφορα... καθαρα και μονο για την τηλεοραση, αν εχει γιατι πολυ χλωμο μου φαινεται να εχει... Για μενα αν εχει ειναι προσφορα... και μαλλον δεν εχει... περισσοτερα χαρακτηριστικα απο γαλλικο σαητ. R236, Black/Blue ZTE® Appareil vendu débloqué et sans carte SIM. Il est donc compatible avec tous les opérateurs Téléphone portable Zte R236 Design full azerty Ecran TFT 2 pouces Appareil photo VGA Radio FM & Lecteur MP3 MMS Caractéristiques: Général Dimensions (h/l/e) : 105,5*58,5* 12,7 mm Poids : 85 g Batterie : 670 mAhLithium Ion Ecran : Ecran TFT 65000 couleurs 2 pouces (220 * 176 pixels) Autonomie en conversation : 6 h Autonomie en veille : 8 jours Couleur : Noir Fonction vibreur intégré : Oui Communication réseau Catégorie : Bi-bande Gprs : Oui Wap : Oui, 2.0 Connexion PC : Micro USB Edge : Non HSDPA (3G+) : Non GPS intégré : Non Connectivité Connexion Bluetooth : Non Wi-fi : Non Mémoire Mémoire interne : 5 Mo Carte mémoire : Slot pour cartes micro SD jusqu’à 2 Go Multimédia Lecteur MP3 : Midi,MP3 Radio : oUI Agenda : Oui Date/heure/réveil : Oui Fonction Photo : VGA: 0,3 Mpx Fonction Vidéo : H.263, MPEG4 Bureau Messages écrits : SMS/MMS
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παντως εχετε υποψιν σας οτι τα ΖΤΕ δεν θεωρουνται "κινεζικα" Οποτε μαλλον το r236 θεωρειται προσφορα... καθαρα και μονο για την τηλεοραση, αν εχει γιατι πολυ χλωμο μου φαινεται να εχει... Για μενα αν εχει ειναι προσφορα... και μαλλον δεν εχει... περισσοτερα χαρακτηριστικα απο γαλλικο σαητ. R236, Black/Blue ZTE® Appareil vendu débloqué et sans carte SIM. Il est donc compatible avec tous les opérateurs Téléphone portable Zte R236 Design full azerty Ecran TFT 2 pouces Appareil photo VGA Radio FM & Lecteur MP3 MMS Caractéristiques: Général Dimensions (h/l/e) : 105,5*58,5* 12,7 mm Poids : 85 g Batterie : 670 mAhLithium Ion Ecran : Ecran TFT 65000 couleurs 2 pouces (220 * 176 pixels) Autonomie en conversation : 6 h Autonomie en veille : 8 jours Couleur : Noir Fonction vibreur intégré : Oui Communication réseau Catégorie : Bi-bande Gprs : Oui Wap : Oui, 2.0 Connexion PC : Micro USB Edge : Non HSDPA (3G+) : Non GPS intégré : Non Connectivité Connexion Bluetooth : Non Wi-fi : Non Mémoire Mémoire interne : 5 Mo Carte mémoire : Slot pour cartes micro SD jusqu’à 2 Go Multimédia Lecteur MP3 : Midi,MP3 Radio : oUI Agenda : Oui Date/heure/réveil : Oui Fonction Photo : VGA: 0,3 Mpx Fonction Vidéo : H.263, MPEG4 Bureau Messages écrits : SMS/MMS Και όμως έχει αναλογικο δέκτη TV http://wwwen.zte.com.cn/endata/magazine/mobileworld/2010/4/articles/201101/t20110131_219008.html
cabdik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 εχει αναλογικο δεκτη που στην ελλαδα ακομα λειτουργει. στη Γαλλια αν ειναι -που μαλλον ειναι- ολα τα καναλια ψηφιακα, τι εννοια εχει να αναφερουν στο Γαλλικο site οτι εχει αναλογικο δεκτη?
lakman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μου το εκαναν προσφατα δωρο αυτο το κινητο και εβγαλα τα εξης συμπερασματα: Σχετικα με την τηλεόραση: Εχει αναλογικο δεκτη, ο οποιος εχει καλη ληψη. Επειδη ειμαι σε περιεργη περιοχη οσον αφορα το τηλεοπτικο σημα (στην τηλεοραση του σπιτιου ειναι σχδον αδυνατο να εχω ληψη με εσωτερικη κεραια) το R236 "επιασε" τα πιο μεγαλα καναλια (δημοσια - ιδιωτικα) με ικανοποιητικη εικονα. Φυσικα λογω μεγεθους οθονης, το να διαβασεις υποτιτλους θα το θεωρουσα μαλλον αδυνατο. Δε συνοδευεται απο καποιο λογισμικο, και στην ιστοσελιδα της ZTE δεν υπαρχει καν ως μοντελο (εκτος αν δε το βρηκα εγω). Ακομα προσπαθω να συνηθισω το QWERTY πληκτρολογιο (αυτο βεβαια ειναι προσωπικο θεμα του καθενος). Στην περιγραφη της παραπανω Γαλλικης ιστοσελιδας, γραφει πως δεν εχει Bluetooth. Εχει Bluetooth, το οποιο ακομα δεν εχω δοκιμασει. Για τους παιχνιδοφιλους δε θα το συνιστουσα. Ενα παιχνιδι εχει ολο κι ολο το οποιο μαλλον ειναι καποια παραλλαγη του Mahjong. Συνδεεται με USB σε υπολογιστη (μονο WINDOWS, το δοκιμασα σε MAC λειτουργικο και δεν υπηρξε ανταποκριση) με μονη επιλογη την αποθηκευση δεδομενων ή στο τηλέφωνο απευθειας ή στην καρτα μνημης 2GB που εχω βαλει μεσα. Μπορει να φορτισει και απο τη θυρα USB του υπολογιστη. Η καμερα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Το μενου ειναι αρκετα απλο αν και δυστυχως δεν εχει καποιες απλες μεν χρησιμες δε παραμετροποιησεις που συνανταμε σε αλλα χαμηλου κοστους τηλεφωνα Το πολυ πρακτικο χαρακτηριστικο που εχει, για οσους βεβαια το χρειαζονται, ειναι οτι παιρνει δυο καρτες SIM οι οποιες δουλευουν παραλληλα χωρις προβλημα (προς το παρον, δυο μερες ειναι που το εχω ολες κι ολες). Οι καρτες SIM που εβαλα εγω ειναι απο δυο διαφορετικες εταιρειες και στην οθονη εχει απο μια ενδειξη σηματος για καθε καρτα ξεχωριστα. Παντως για κατι λιγοτερο απο 40 ευρω που στοιχιζει, πιστευω πως υπερκαλυπτει τα λεφτα του. Εκτος ισως απο κανα παιχνιδακι παραπανω που θα ηθελα κι αυτο καμμια πασιεντζα οχι τρελα πραγματα. Αυτες ηταν οι παρατηρησεις μου, ευχομαι να βοηθησα.
eko13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σε ενα αλλο σαητ ελεγε καθαρα, τηλεοραση:νον, φανταζομαι οτι οπως και στο ebay οπου λενε τηλεοραση ενοουν αναλογικη, παντως διευκρινεζεται αυτο Επισης ενα αλλο περιεργο ειναι οτι το καλο σαητ για τα κινητα gsmarena.com δεν το εχει καν, αλλα εχει το απο κατω με το ραδιο. Οπως και να εχει, αν εχει, ειναι καλη τιμη, παιρνει και microsd μεχρι 2gb και συνδεεται με usb στο pc. Αν εχει εγυηση κιολασ 3 χρονια ειναι πολυ καλα. ΕΝΤΙΤ: Αφου ειναι οπως τα λεει ο φιλος, εφυγες ;-) Ποσο μαλλον αφου εχει δυο σιμ! Μεχρι και εγω ψυνομαι τωρα
ipal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Σαν αυτα ειναι? http://cgi.ebay.com/Unlocked-Quad-Band-2-sim-Phone-TV-AT-T-JAVA-mobile-red-/250840409191?pt=Cell_Phones&hash=item3a6740e467 http://cgi.ebay.com/2-SIM-FM-TV-QWERTY-AT-T-MP3-4-phone-YS111-Analog-TV-/300554592602?pt=Cell_Phones&hash=item45fa73215a
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.