Προς το περιεχόμενο

zte r236 €39.00

nikolaos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ZTE R236

GSM/GPRS

Αναλογικός δέκτης τηλεόρασης

Οθόνη 2", 220*176 pixels

Κάμερα 0.3 MP

QWERTY πληκτρολόγιο

Βάρος 90g

Διαστάσεις 107mm x 53mm x 13.5mm

Λευκό χρώμα

καλή προσφορά είναι...ε?????

Δημοσ.

ZTE R236

GSM/GPRS

Αναλογικός δέκτης τηλεόρασης

Οθόνη 2", 220*176 pixels

Κάμερα 0.3 MP

QWERTY πληκτρολόγιο

Βάρος 90g

Διαστάσεις 107mm x 53mm x 13.5mm

Λευκό χρώμα

καλή προσφορά είναι...ε?????

Γιατί ;; Για να βλέπεις τηλεόραση, ( ΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ) σε........ 2 ίντσες ;;; Δες καλύτερα αυτό.. http://www.skroutz.gr/s/296696/ZTE-R221.html

Δημοσ.

Παντως εχετε υποψιν σας οτι τα ΖΤΕ δεν θεωρουνται "κινεζικα" Οποτε μαλλον το r236 θεωρειται προσφορα... καθαρα και μονο για την τηλεοραση, αν εχει γιατι πολυ χλωμο μου φαινεται να εχει...

Για μενα αν εχει ειναι προσφορα... και μαλλον δεν εχει... περισσοτερα χαρακτηριστικα απο γαλλικο σαητ.

R236, Black/Blue

ZTE®

Appareil vendu débloqué et sans carte SIM. Il est donc compatible avec tous les opérateurs

Téléphone portable Zte R236

Design full azerty

Ecran TFT 2 pouces

Appareil photo VGA

Radio FM & Lecteur MP3

MMS

Caractéristiques:

Général

Dimensions (h/l/e) : 105,5*58,5* 12,7 mm

Poids : 85 g

Batterie : 670 mAhLithium Ion

Ecran : Ecran TFT 65000 couleurs 2 pouces (220 * 176 pixels)

Autonomie en conversation : 6 h

Autonomie en veille : 8 jours

Couleur : Noir

Fonction vibreur intégré : Oui

Communication réseau

Catégorie : Bi-bande

Gprs : Oui

Wap : Oui, 2.0

Connexion PC : Micro USB

Edge : Non

HSDPA (3G+) : Non

GPS intégré : Non

Connectivité

Connexion Bluetooth : Non

Wi-fi : Non

Mémoire

Mémoire interne : 5 Mo

Carte mémoire : Slot pour cartes micro SD jusqu’à 2 Go

Multimédia

Lecteur MP3 : Midi,MP3

Radio : oUI

Agenda : Oui

Date/heure/réveil : Oui

Fonction Photo : VGA: 0,3 Mpx

Fonction Vidéo : H.263, MPEG4

Bureau

Messages écrits : SMS/MMS

Δημοσ.

Παντως εχετε υποψιν σας οτι τα ΖΤΕ δεν θεωρουνται "κινεζικα" Οποτε μαλλον το r236 θεωρειται προσφορα... καθαρα και μονο για την τηλεοραση, αν εχει γιατι πολυ χλωμο μου φαινεται να εχει...

Για μενα αν εχει ειναι προσφορα... και μαλλον δεν εχει... περισσοτερα χαρακτηριστικα απο γαλλικο σαητ.

R236, Black/Blue

ZTE®

Appareil vendu débloqué et sans carte SIM. Il est donc compatible avec tous les opérateurs

Téléphone portable Zte R236

Design full azerty

Ecran TFT 2 pouces

Appareil photo VGA

Radio FM & Lecteur MP3

MMS

Caractéristiques:

Général

Dimensions (h/l/e) : 105,5*58,5* 12,7 mm

Poids : 85 g

Batterie : 670 mAhLithium Ion

Ecran : Ecran TFT 65000 couleurs 2 pouces (220 * 176 pixels)

Autonomie en conversation : 6 h

Autonomie en veille : 8 jours

Couleur : Noir

Fonction vibreur intégré : Oui

Communication réseau

Catégorie : Bi-bande

Gprs : Oui

Wap : Oui, 2.0

Connexion PC : Micro USB

Edge : Non

HSDPA (3G+) : Non

GPS intégré : Non

Connectivité

Connexion Bluetooth : Non

Wi-fi : Non

Mémoire

Mémoire interne : 5 Mo

Carte mémoire : Slot pour cartes micro SD jusqu’à 2 Go

Multimédia

Lecteur MP3 : Midi,MP3

Radio : oUI

Agenda : Oui

Date/heure/réveil : Oui

Fonction Photo : VGA: 0,3 Mpx

Fonction Vidéo : H.263, MPEG4

Bureau

Messages écrits : SMS/MMS

Και όμως έχει αναλογικο δέκτη TV

http://wwwen.zte.com.cn/endata/magazine/mobileworld/2010/4/articles/201101/t20110131_219008.html

Δημοσ.

εχει αναλογικο δεκτη που στην ελλαδα ακομα λειτουργει. στη Γαλλια αν ειναι -που μαλλον ειναι- ολα τα καναλια ψηφιακα, τι εννοια εχει να αναφερουν στο Γαλλικο site οτι εχει αναλογικο δεκτη?

Δημοσ.

Μου το εκαναν προσφατα δωρο αυτο το κινητο και εβγαλα τα εξης συμπερασματα:

Σχετικα με την τηλεόραση: Εχει αναλογικο δεκτη, ο οποιος εχει καλη ληψη. Επειδη ειμαι σε περιεργη περιοχη οσον αφορα το τηλεοπτικο σημα (στην τηλεοραση του σπιτιου ειναι σχδον αδυνατο να εχω ληψη με εσωτερικη κεραια) το R236 "επιασε" τα πιο μεγαλα καναλια (δημοσια - ιδιωτικα) με ικανοποιητικη εικονα. Φυσικα λογω μεγεθους οθονης, το να διαβασεις υποτιτλους θα το θεωρουσα μαλλον αδυνατο.

Δε συνοδευεται απο καποιο λογισμικο, και στην ιστοσελιδα της ZTE δεν υπαρχει καν ως μοντελο (εκτος αν δε το βρηκα εγω).

Ακομα προσπαθω να συνηθισω το QWERTY πληκτρολογιο (αυτο βεβαια ειναι προσωπικο θεμα του καθενος).

Στην περιγραφη της παραπανω Γαλλικης ιστοσελιδας, γραφει πως δεν εχει Bluetooth. Εχει Bluetooth, το οποιο ακομα δεν εχω δοκιμασει.

Για τους παιχνιδοφιλους δε θα το συνιστουσα. Ενα παιχνιδι εχει ολο κι ολο το οποιο μαλλον ειναι καποια παραλλαγη του Mahjong.

Συνδεεται με USB σε υπολογιστη (μονο WINDOWS, το δοκιμασα σε MAC λειτουργικο και δεν υπηρξε ανταποκριση) με μονη επιλογη την αποθηκευση δεδομενων ή στο τηλέφωνο απευθειας ή στην καρτα μνημης 2GB που εχω βαλει μεσα.

Μπορει να φορτισει και απο τη θυρα USB του υπολογιστη.

Η καμερα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.

Το μενου ειναι αρκετα απλο αν και δυστυχως δεν εχει καποιες απλες μεν χρησιμες δε παραμετροποιησεις που συνανταμε σε αλλα χαμηλου κοστους τηλεφωνα

Το πολυ πρακτικο χαρακτηριστικο που εχει, για οσους βεβαια το χρειαζονται, ειναι οτι παιρνει δυο καρτες SIM οι οποιες δουλευουν παραλληλα χωρις προβλημα (προς το παρον, δυο μερες ειναι που το εχω ολες κι ολες). Οι καρτες SIM που εβαλα εγω ειναι απο δυο διαφορετικες εταιρειες και στην οθονη εχει απο μια ενδειξη σηματος για καθε καρτα ξεχωριστα.

Παντως για κατι λιγοτερο απο 40 ευρω που στοιχιζει, πιστευω πως υπερκαλυπτει τα λεφτα του. Εκτος ισως απο κανα παιχνιδακι παραπανω που θα ηθελα κι αυτο καμμια πασιεντζα οχι τρελα πραγματα.

Αυτες ηταν οι παρατηρησεις μου, ευχομαι να βοηθησα.

Δημοσ.

Σε ενα αλλο σαητ ελεγε καθαρα, τηλεοραση:νον, φανταζομαι οτι οπως και στο ebay οπου λενε τηλεοραση ενοουν αναλογικη, παντως διευκρινεζεται αυτο

Επισης ενα αλλο περιεργο ειναι οτι το καλο σαητ για τα κινητα gsmarena.com δεν το εχει καν, αλλα εχει το απο κατω με το ραδιο.

Οπως και να εχει, αν εχει, ειναι καλη τιμη, παιρνει και microsd μεχρι 2gb και συνδεεται με usb στο pc. Αν εχει εγυηση κιολασ 3 χρονια ειναι πολυ καλα.

ΕΝΤΙΤ: Αφου ειναι οπως τα λεει ο φιλος, εφυγες ;-) Ποσο μαλλον αφου εχει δυο σιμ! Μεχρι και εγω ψυνομαι τωρα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...