Προς το περιεχόμενο

Validation στο cpuz

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα τον ξεσκισες.καλα ρε με αυτη την ψυχτρα και δεν δινεις αλλο ρευμα για ενα validation?(βασικα καλα κανεις,και εγω χεστηκα πανω μου με την hyper) :P

Ραφ απο εσενα ποτε θα δουμε validation?

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες γιατί δεν φτιάχνετε ένα μικρό μονοβάθμιο με καμιά 300άρα ευρώ να παίξετε λίγο στους -40*C να γουστάρετε; :) Ή εναλλακτικά, ένα απλό κανιστράκι με ~150€ και ξηρό πάγο στους -70*C. Ακούγονται βουνό στην αρχή, αλλά μετά τις πρώτες φορές ξεκολλάς και παίρνεις φόρα (σας θυμίζει και μια άλλη δραστηριότητα αυτό; :P).

Αφού ασχολείστε που ασχολείστε, do it right!

Δημοσ.

Ας μαζευτούμε οι ενδιαφερόμενοι και να φτιάξουμε ενα Insomnia OC Crew :-D

Χωρίς πλάκα με ενδιαφέρει να παίξω με υγρό άζωτο κτλπ αλλα ψιλό φοβάμαι λόγω οτι δεν έχω προηγούμενη εμπειρία

Δημοσ.

προφανως γιατι δεν παιζει χρημα και κανουν οτι κανουν με οτι εχουν για χαβαλε,ουτε αποθηκες εχουν με υλικο απο site ουτε samples απο εταιριες παιρνουν ουτε reviewers ειναι γενικα ειναι εκτος του συστηματος "μου ερχονται καλουδια ας κανω κανα ln2 να ερθουν και αλλα να εχω rank αφου ειναι και το χομπι μου" δυσκολα θα βρεις κανεναν εκτος καποιου o/c site reviewer feedbacker hwboter να κανει ln2 ετσι για το ποστ στο ινσομνια και μονο...

Δημοσ.

Χαχα τον ξεσκισες.καλα ρε με αυτη την ψυχτρα και δεν δινεις αλλο ρευμα για ενα validation?(βασικα καλα κανεις,και εγω χεστηκα πανω μου με την hyper) :P

Ραφ απο εσενα ποτε θα δουμε validation?

Για τον 1090Τ όταν πάρω ψήκτρα :P .

Κάτσε τώρα αν είναι να ξεζουμίσω λίγο τον E8500 :P

Δημοσ.

Το σοου ειναι να δουμε τι κανουμε με τις ψυχτρες του εμποριου.....

Εαν αρχισουμε να χρησιμοποιουμε αζωτο που εχει και ενα αλφα κοστος τοτε...

Καλυτερα να φερνουμε σε εσενα τους επεξεργαστες να τους δοκιμαζεις εσυ :devil:

Raf,αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Δημοσ.

Χίλιες φορές δοκίμασα ένα ακόμη και 420fsb να δώσω δεν ανοίγει με τίποτε η μητρική φταίει .

Θα δω μπας και πάρω κανέναν 955 εάν μου την βαρέσει :P

Δημοσ.

Χαχαχαα οχι ρε τι να τον κανεις τον 955?το θεμα ειναι να παρεις κανεναν με κλειδωμενο πυρηνα και να ξεκλειδωσεις.εκει να δεις χαρα.(εγω τουλαχιστον τον χαρηκα τον δικο μου).....

παντως τον ξεσκισες τον διπυρηνο.μπραβο ρε. :D

(και η κυρια μολις ξεκλειδωσε την καρτουλα)... :lol:

Δημοσ.

Χαχχαχ ναι μου το είπε τώρα θα ξεσκίσουμε τον 1090Τ της κυρίας :P

Ήθελα να κατεβάσω και τα timings αλλά τα ρημάδια δεν.....

π.σ και ο συγκεκριμένος εάν είχα άλλη μητρική θα τον έφτανα άνετα στα 4,5ghz :devil:

Δημοσ.

Δεν είπα πουθενά για άζωτο unstable hero :) Παιδιά και εγώ παίζω με άζωτο μόνο όταν ανεβαίνω Αθήνα και βρίσκομαι με τους υπόλοιπους από την Hellas Overclocking Team, δηλαδή 1 ή 2 φορές το χρόνο. Ένα απλό μονοβάθμιο μου έφτιαξε ο Stelaras το οποίο παίζει -40*C και χαίρομαι λίγο παραπάνω το hobby μου. Όσο για τα άπειρα samples και το ένα και το άλλο, δεν ισχύουν αυτά παιδιά. Ένα kitάκι μνήμες να σου δώσουν πρέπει να ασχοληθείς 100 ώρες για να βγάλεις την παρουσίασή του... Τίποτα δεν είναι δωρεάν και τίποτα δεν χαρίζεται, όλα γίνονται εις βάρος του καθημερινού προγράμματός σου. Όσοι παίρνουν hardware από εταιρείες συνήθως αφιερώνουν τόσες ώρες που καλύτερα να το είχαν αγοράσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...