Προς το περιεχόμενο

Validation στο cpuz

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ γιατί δεν βλέπω θερμοκρασίες; :P

Με λίγο παραπάνω fsb τα έχεις άνετα τα 4.5ghz

Ε,οχι και ανετα αλλα κατι καναμε.αφου μπορεσα και εκανα validate μια χαρα.με πιο λιγο ρευμα bootaρει αλλα unstable.

Άκυρο Link/show_oc.php?id=1894415

Δεν το περιμενα ποτε να το δω αυτο απο το τσιπακι...

(βγαινω τωρα γιατι θα καει αμα συνεχισω να ποσταρω στα 4.5 :devil: :P )

Τουλαχιστον αυτο ηταν το 2000 post μου και 38 βαθμοι σε cpu (socket δηλαδη) με browsing

Δημοσ.

Ε,οχι και ανετα αλλα κατι καναμε.αφου μπορεσα και εκανα validate μια χαρα.με πιο λιγο ρευμα bootaρει αλλα unstable.

Άκυρο Link/show_oc.php?id=1894415

Δεν το περιμενα ποτε να το δω αυτο απο το τσιπακι...

(βγαινω τωρα γιατι θα καει αμα συνεχισω να ποσταρω στα 4.5 :devil: :P )

Τουλαχιστον αυτο ηταν το 2000 post μου και 38 βαθμοι σε cpu (socket δηλαδη) με browsing

εγω αυτη την στιγμη που ειμαι απλα στο ιντερνετ χωρις oc εχω σε cpu 45 βαθμους και σε gpu 50 βαθμους!

υ.γ. με air condition στους 25 βαθμους αλλιως 65αρα μες στο νερο!

Δημοσ.

εγω αυτη την στιγμη που ειμαι απλα στο ιντερνετ χωρις oc εχω σε cpu 45 βαθμους και σε gpu 50 βαθμους!

υ.γ. με air condition στους 25 βαθμους αλλιως 65αρα μες στο νερο!

Ρε συ αφου εκανα validate παλι καλα να λεω.ενταξει δεν εχω και την καλυτερη αεροψυχτρα,φανταζομαι με καμια αλλη πως θα πηγαινει.ωρα για το εαν ειναι stable,δεν ξερω και δεν θελω να το δοκιμασω.....

Με αζωτο,θα τον δωσω στον george oc να τον δοκιμασει :devil: :devil: :devil:

Και για του λογου το αληθες....

Edit: α και το aircondition στο φουλ με ανοιχτο πλαινο.Εχω και περιθωριο 500 στροφες στην ψυχτρα....

post-164700-0-14146100-1309810467_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια χαρά θηρίο ο επεξεργαστής .

Τώρα που έρχονται η καινούριες corsair πάρε μια να τον φτάσεις κάνα 4.8ghz :devil:

Χα,τι λες ρε τρελε.να καψω καμια μητρικη θελεις?

Δημοσ.

Χαχα είναι και αυτό δεν πειράζει θα κανείς κατευθείαν αναβάθμιση στης μπουλντόζες :lol: :lol: .

Μια χαρά είσαι κρατά τον στα 4ghz σταθερό για κάθε μέρα

Δημοσ.

Χαχα είναι και αυτό δεν πειράζει θα κανείς κατευθείαν αναβάθμιση στης μπουλντόζες :lol: :lol: .

Μια χαρά είσαι κρατά τον στα 4ghz σταθερό για κάθε μέρα

3.7 ειμαι με 1.33 ρευμα. :P

οχι τιποτα αλλο αλλα μεχρι εκει δουλευει το coolnquiet.μετα δεν κανει τιποτα.

Δημοσ.

Χαχα πολύ καλά caution .

Ρε σι πολύ ρεύμα για τα 4,6ghz έμενα στα 4,5 είχε φτάσει με 1,55V core μάλλον δεν έπεσες σε κάλο κομμάτι.

Δημοσ.

Nah - απλά το 4.5 σε 4.625 είναι μεγάλη "απόσταση" για αυτά τα chips, απ' ότι έχω δει. Ασε που δεν ψάχτηκα και για ελάχιστα voltages... :-D

Το chip συμπαθητικό είναι, γενικά.

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει κάτι οπότε δεν έχω άποψη σε αυτό που είπες με την μεγάλη ''απόσταση'' .Αφού δεν ψάχτηκες μπορεί να μπορέσεις να το κατεβάσεις λίγο .

Με ποια ψήκτρα είσαι ;

Ναι είναι αρκετά .

Δημοσ.

Μετά τα 4400 το scalling κάνει τρελά - fact... γι αυτό εξάλλου 3D Benchable πάνω από 4,4 σε αέρα δεν είναι εύκολο.

Με την NH-D14 είμαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...