kss207rc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Γειας παιδια, Θελω να μονωσω το κουτι μου και ψαχνω καταστηματα online για να αγορασω μονωτικα. Μεχρι στιγμης εχω βρει στην Ελλαδα το checkmate με καποια κομματια και απο εξω το Quietpc. Αν γνωριζετε καποιο αλλο θα με βοηθουσε παρα πολυ. Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Σε ενοχλει ο θορυβος απο τους ανεμιστηρες????γιατι υπαρχουν και αλλες λυσεις απο το να μονώσεις το κουτι σου.ποιο κουτι εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kss207rc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δεν με ενοχλει ο θορυβος ειναι σχετικα αθορυβο και εχω κανει προσεκτικη επιλογη στους ανεμηστηρες,υπαρχει και fan controller απλα θελω να το βελτιωσω.Το κουτι μου ειναι το coolermaster atcs 840 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ε,μια χαρα εισαι τοτε.και ωραιο κουτακι και fan controllers,μια χαρα. και στα λεω αυτα γιατι εχω διαβασει οτι δεν κανουν δουλεια τα ηχομονωτικα και παιζει να σου ανεβασουν και λιγο την θερμοκρασια. Τωρα εαν τα εχει βαλει καποιος και οντως κανουν δουλεια,παω πασο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kss207rc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Ριξε λιγο μια ματια εδω και θα καταλαβεις τι θελω να κανω περιπου,οχι τοσο εκτεταμενα βεβαια απλα να βελτιωσω καποια πραγματα που δεν μου αρεσουν. Αν κανεις σωστη δουλεια,με τα σωστα υλικα και συνδιασμους αξιζει αλλα ειναι το κακο οτι δεν μπορω να βρω υλικα η αν πω να τα φερω απο το quietpc θελω 25Ε μεταφορικα για ολλα λογο βαρους,οποτε δεν με πολυ συμφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Καλύτερα να πας σε κάνα μαγαζί με ηχομονώσεις που έχει τα πάντα, τώρα άμα θες να κολλάει κιόλας ΑΚΑΣΑ, απλά να ξες ότι υλικό και να βάλεις οι διαφορες θα είναι ελάχιστα μικρές, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να μονώσεις τις εξόδους από τα fans. http://www.insomnia.gr/topic/271297-cosmos-silent-project/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kss207rc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αυτο το υλικο της akasa(paxmate αν δεν κανω λαθος) δεν κανει καθολου δουλεια.Τελικα βρηκα καποια μαγαζια με υλικα μονωσεων και θα παρω απο εκει μεγαλα φυλα(εχει και αυτο κολλητα)σε οτι παχος θελεις τα εχει και σε οτι πυκνοτητα θα δω και τι θα μου πρωτεινουν και θα γινει ετσι δουλεια.Επειδη δεν ειμαι στον υπολογιστη τωρα δεν εχω τις σελιδες τους,θα τις ανεβασω αργοτερα.Δεν ξερω αν γνωριζεις το ricofon αλλα κατι παρομοιο θελω γιατι διαβασα κανει την καλητερη δουλεια απ ολλα.Γενικα δεν εχω προβλημα με θορυβο απο την ροη του αερα οσο με ψιλες συχνοτητες που βγαινουν απο τους ανεμηστηρες και λογο λεπτον αλουμινενιων πλαινων πανελ κυριως ενισχυετε ο θορυβος αυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ψάχτο λίγο όμως αυτο με την θερμοκρασία γιατι αν ειναι να θυσιάσεις τον θόρυβο για την θερμοκρασία δεν ξέρω αν αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.