xpapias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Γειά χαρά. Έχω το συγκεκριμένο μοντέλο 4-5 χρόνια. Η χρήση που κάνω είναι κατά 90% σπίτι οπότε και έχω αποσυνδέσει τη μπαταρία όσο ο υπολογιστής βρίσκεται στην πρίζα. Όμως, αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα: 1. Όταν βάζω την μπαταρία: Όσο βρίσκομαι στα windows και η ενδειξη δείχνει 99% available (plugged in, not charging) βγάζω το καλώδιο και υπολογιστής σβήνει αμέσως σαν να μην υπήρχε μπαταρία. Επίσης δεν μου ανάβει όταν έχω μόνο την μπαταρία. 2. Οσο ο υπολογιστής δουλεύει, o φορτιστής καιει υπερβολικά, ίσα που μπορεί κανείς να τον ακουμπήσει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει για τα παραπάνω;
Votritis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 του χεις κανει ποτε καθαρισμα απο την σκονη? τι σχέση εχει αυτό? 1.με τον καιρό χαλάνε οι μπαταριές, 2. φυσιολογικό.
jmallen3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 τι σχέση εχει αυτό? 1.με τον καιρό χαλάνε οι μπαταριές, 2. φυσιολογικό. μηπως σβηνει επειδη ανεβαζε θερμοκρασια αλλαα δεν προσεξα οτι το κανει μονο με τν μπαταρια επανω
Votritis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 μηπως σβηνει επειδη ανεβαζε θερμοκρασια αλλαα δεν προσεξα οτι το κανει μονο με τν μπαταρια επανω Mα το τροφοδοτικό λέει οτι καίει, οχι το λαπτοπ ,κατι που ειναι φυσιολογικό.
ipal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 τι σχέση εχει αυτό? 1.με τον καιρό χαλάνε οι μπαταριές, . επισης οι μπαταριες χαλανε και χωρις χρηση λενε πολλοι. τωρα δεν εχω αφησει li-on 5 χρονια αλλα σε αλλου τυπου το εχω δει να συμβαινει.
xpapias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Συγγνώμη αλλά ήμουν κανένα διήμερο εκτός Αθηνών. Λοιπόν, καθαρισμό από σκόνη δεν του έχω κάνει - η αλήθεια είναι ότι το ανεμιστηράκι δουλεύει συνέχεια και είναι αρκετά θορυβώδες. Από εκεί και πέρα το τροφοδοτικό (φορτιστής) θερμαίνεται υπερβολικά. Περισσότερο από παλαιότερα. Μάλιστα μια φορά στο τόσο (δίμηνο) μπορεί να σβήσει ξαφνικά ο υπολογιστής και να ξαναπάρει μπροστά μόνο άν τον βγάλω κανένα τέταρτο από την πρίζα. Η μπαταρία ήταν το περισσότερο διάστημα εκτός. Πριν 4 μήνες που την είχα χρησιμοποιήσει τελευταία φορά, μου κράτησε 1+ ώρα. Συνήθως τη φόρτιζα και την εβγαζα από τον υπολογιστή. Σκεφτηκα μήπως την είχα αφήσει καιρό ξεφόρτιστη, αλλά πάλι δε θα μου την εδειχνε στο 97 και 99% γεμάτη. Άρα: - Με φορτιστή και μπαταρία, μόλις βγάζω το καλώδιο της πρίζας ο υπολογιστής σβήνει. - Με μπαταρία μόνη της δεν ανάβει. - Ο φορτιστής υπερθερμαίνεται και πολύ σπάνια διακόπτει την τροφοδοσία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.