Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 5 19.90 multirama

holy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πήρε κανένας; γιατί κάθε φορά που βγάζουν τέτοιες προσφορές, όταν πας στο μαγαζί σου λένε ότι έχουν τελειώσει...

Δημοσ.

Το πήρε κανένας; γιατί κάθε φορά που βγάζουν τέτοιες προσφορές, όταν πας στο μαγαζί σου λένε ότι έχουν τελειώσει...

στο κόσμος που πήγα το απόγευμα και πήρα 1 είχε άλλα 2..

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια να είναι στα ελληνικά (γούστα).

Τώρα τι να λέει δηλαδή, "Γρήγορος Αγώνας"...?

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια να είναι στα ελληνικά (γούστα).

Τώρα τι να λέει δηλαδή, "Γρήγορος Αγώνας"...?

Νομίζω ότι έχει και άλλες γλώσσες χωρίς να είμαι σίγουρος. Αρκετά παιχνίδια έχουν και άλλες γλώσσες απλά αναγνωρίζουν το region που έχεις στην κονσόλα και ξεκινάνε ανάλογα ( αν δεν έχουν επιλογή γλώσσας στο κεντρικό μενού).

Δημοσ.

Το παιχνιδάκι τα σπάει και αξίζει να υπάρχει στην συλλογή των απανταχού fans των driving simulator. Όμως οι Fans των simulator δεν περίμεναν την τιμή να πέσει στα 20€ για να το τσιμπήσουν. ;)

Θέλω να πώ ότι το παιχνίδι κυκλοφορεί αρκετό καιρό στην αγορά και η τιμή του είναι λογικό να διαμορφώνεται πλέον στα 20€.

Εγώ επί παραδείγματι το πήρα όταν πρωτοκυκλοφόρησε στα 60€ αλλά αυτό έλαβε χώρα πριν απο ένα χρόνο, δεν λέω ότι δεν είναι προσφορά απλά μην νομίζετε ότι σας το χαρίζουν κιόλας. :)

Δημοσ.

Το παιχνιδάκι τα σπάει και αξίζει να υπάρχει στην συλλογή των απανταχού fans των driving simulator. Όμως οι Fans των simulator δεν περίμεναν την τιμή να πέσει στα 20€ για να το τσιμπήσουν. ;)

Θέλω να πώ ότι το παιχνίδι κυκλοφορεί αρκετό καιρό στην αγορά και η τιμή του είναι λογικό να διαμορφώνεται πλέον στα 20€.

Εγώ επί παραδείγματι το πήρα όταν πρωτοκυκλοφόρησε στα 60€ αλλά αυτό έλαβε χώρα πριν απο ένα χρόνο, δεν λέω ότι δεν είναι προσφορά απλά μην νομίζετε ότι σας το χαρίζουν κιόλας. :)

Για Ελλαδα η τιμη ειναι πολυ καλη...Επειδη σπανια παιρνω απο Ελλαδα παιχνιδια και το ψαχνω αρκετα νομιζω οτι ειναι καλη ευκαιρια. Ειδικα αν δουμε οτι και στο εξωτερικο κανει απο 30Ε και πανω.

Οσο αναφορα το menu στα Ελληνικα, εχει γινει πολυ καλη δουλεια δεν ειναι στυλ pro δηλαδη, αλλα ετσι και αλλιως μπορεις να βαλεις και Αγγλικα αν δεν σου αρεσουν τα Ελληνικα.

Δημοσ.

Mπορει σε υπολογιστες και κινητα να κραταμε καποιο επιπεδο σε σχεση με τις χωρες της Ευρωπης,πραγμα που δεν θα επρεπε να ισχυει λογω μισθων συγκριτικα με αυτους,στα παιχνιδια ομως ειμαστε πραγματικοι κλεφτες,εγω ποτε δεν θα αγορασω καινουριο παιχνιδι απο ελληνικο καταστημα κι ας στεναχωριεμαι που τα δινω εξω αλλα ας βαλουν λιγο μυαλο τα ελληνικα μαγαζια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...