Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν την 11.60 οταν έκανες δεξί κλικ σε μια φώτο, και Image Properties, τo url στο address μπορούσες να τo κάνεις δεξί κλικ copy, ενώ τωρα μόνο ctrl+c. Ξέρω λεπτομέρεια, αλλά λόγω συνήθειας με έχει εκνευρίσει λίγο. Το κάνει σε όλους;

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον έτσι θα το αφήσουν, αφού και στη 12.00 alpha έτσι είναι.

Αλλά γιατί να το κάνεις έτσι, αφού χωρίς να ανοίξεις το Image Properties υπάρχει στο δεξί κλικ το "Copy Image Address";

Δημοσ.

συνήθεια είναι. που έχει να κάνει με μία χωρίς νόημα "ψυχαναγκαστική" συνήθεια να δώ πρώτα το source της φωτό (που ειναι hosted δηλ) :D

Δημοσ.

άκυρο, θα το δημοσιεύσω σε πιο σχετικό forum καλύτερα

μεταξύ άλλων έχω το εξής πρόβλημα με τους τελευταίους opera που με ενοχλεί πολύ και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας, μήπως είναι των windows και όχι του opera

sry για το μακρύ κείμενο έτσι

μαζεύω wallpaper (δεν ξέρω αν σας έχει τύχει αλλά μερικές φορές κολλάω με τα ωραία wallpaper και κατεβάζω με τις ώρες) και σε πολλές σελίδες είναι ανεβασμένα με τα ίδια απλά filename πχ 1.jpg ή πολλές φορές ψάχνω για το ίδιο πράγμα πχ castle και πέφτω σε πολλές εικόνες που τιτλοφορούνται castle.jpg προφανώς

οπότε κάνω save as και γρήγορη τιτλοποίηση χτυπώντας στην τύχη νούμερα πχ 1413634

όμως πολλές φορές έκανε overwrite χωρίς να με ρωτήσει σε αρχεία που έτυχε να είχα ξαναβάλει τον ίδιο αριθμό

έκατσα και το αναπαρήγαγα και βρήκα κι έναν άλλο χρήστη που το έχει πάθει στα opera forum κι έχω την εντύπωση πως αυτό γίνεται μόνο όταν βγαίνει η αυτόματη λίστα που δείχνει υπάρχοντα αρχεία που ξεκινούν με τους ίδιους χαραχτήρες στο παράθυρο του save as

όταν πχ πας να αποθηκεύσεις κάτι ως 1234 και ξεκινάς να γράφεις 12, σου βγαίνει αυτόματα μια λίστα με ότι αρχεία υπάρχουν ήδη και ξεκινούν με 12, αλλά ούτως ή άλλως στην περίπτωση του overwrite και μέχρι το 1234 να γράψεις πάλι θα είναι ανοιχτή η λίστα αφού υπάρχει αρχείο 1234

έχει παρατηρήσει κανείς τπτ τέτοιο και πως μπορεί να λύνεται?

αν θέλει κάποιος να απαντήσει ας το κάνει στο νέο θέμα, επιστρέφω με link

edit: http://www.insomnia.gr/topic/403107-opera-browser/page__st__50__gopid__4495398#entry4495398

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Σήμερα κυκλοφόρησε η 11.61 ((build 1250) έκδοση με κάποια security και stability fixes.

http://www.opera.com/download/

Έχει κάποιες αξιόλογες βελτιώσεις σε σχέση με την 11.60, (crash fixes, UI fixes) αλλά κατά τη γνώμη μου έχουν φτάσει τον browser να χρειάζεται περισσότερο *γυάλισμα* για το οποίο δε δείχνουν να αφιερώνουν αρκετό χρόνο, και σίγουρα χρειάζεται να διορθώσουν προβλήματα που εμφανίστηκαν πρόσφατα (με τη μετάβαση στη νέα έκδοση της Carakan? ) με δημοφιλή sites (νέο Gmail, Facebook, The Verge κλπ).

Σε πιο ενθαρρυντικά νέα, εμφανίστηκε πριν μερικές μέρες ένα lab release με 64bit εκδόσεις του Opera και με out-of-process plug-ins (εκτέλεση plug-in σε ξεχωριστή διεργασία) για τις εκδόσεις των Windows (στο Linux υπήρχε ήδη αυτή η λειτουργία).

• 2 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Βγήκε και η σταθερή έκδοση 11.62 (build 1347) του Opera, σήμερα.

http://www.opera.com/download/

Κυκλοφορεί κυρίως ως security update αλλά περικλείει αρκετές διορθώσεις και βελτιώσεις σε σχέση με τον 11.61 όσον αφορά τη σταθερότητα και λειτουργικότητα του.

Changelog για Windows

Changelog για UNIX

Changelog για Mac

---

Σε άλλα νέα, στο branch του Opera Next 12.00 (ακόμα σε pre-beta στάδιο) υπάρχουν πλέον και builds 64-bits για Windows(με Out-of-process plugins), με υποστήριξη (σε αρχικό στάδιο) HTML5 drag'n'drop καθώς και CSS animations & CSS Transitions (CSS3). Οι εκδόσεις αυτές (snapshots) είναι δοκιμαστικές για την ώρα - δεν προτείνονται για καθημερινή χρήση σε καμιά περίπτωση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η οποία έκδοση είναι για τα μπάζα πολλές σελίδες τις φορτώνει λάθος, γύρισα σε προηγούμενη έκδοση

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με το φόρτωμα/rendering σελίδων.

πολλές σελίδες τις φορτώνει λάθος (...)

Όπως για παράδειγμά;

Ποιες είναι αυτές οι πολλές σελίδες;

Δημοσ.

Τί να πώ χρησιμοποιώ ΟΠΕΡΑ 2 χρόνια δεν είχα κάποιο πρόβλημα με αυτή την έκδοση δεν ξέρω οι συγκεκριμένες σελίδες τουλάχιστον δεν διαβάζονταν.

Δημοσ.

μία που θυμάμε www.defencenet.gr/defence/index.php

και σε αυτή εκτός την εμφάνιση πολλές φορές κολλούσε και έβγαζε για αναφορά σφάλματος http://ksipnistere.blogspot.com/

Μια χαρά τις φορτώνει εμένα.Ρε μήπως ήθελες να κάνεις διαφήμηση :P (πλάκα κάνω.)

Δημοσ.

όχι ρε φίλε τι να διαφημίσω το πρώτο είναι εντάξει αλλα στο ksipnistere είναι για τα μπάζα ο κάθε πικραμένος γράφει ότι θέλει.Ξανάκανα τώρα εγκατάσταση την έκδοση 11.62 και είναι οκ τι να πώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...