Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι όλοι οι νέοι browsers ακολουθούν την φιλοσοφία εμφάνισης καρτελών, δλδ εμφάνισης που πρωτοπαρουσίασε το google chrome.

οταν ο οπερα ειχε tabs ο firefox δεν υπηρχε και η google ηταν μια απλη μηχανη αναζητησης. :-D

ειναι απο τους παλιοτερους browser αλλα θυμα της εκαστοτε μοδας.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Opera über alles.

Αυτό με τα password που συγχρονίζονται επιτέλους έγινε πραγματικότητα... :-) Και η εμφάνιση βελτιώθηκε αισθητά... Να δούμε και την ταχύτητα... ^_^

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι όλοι οι νέοι browsers ακολουθούν την φιλοσοφία εμφάνισης καρτελών, δλδ εμφάνισης που πρωτοπαρουσίασε το google chrome.

ωπ! είσαι φάουλ με όλο το σεβασμό :rolleyes:

ο chrome δεν υπήρχε καν όταν ο opera έπαιζε με καρτέλες...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο καλύτερος browser κι ας μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό.Οι γνωστοί και πολυδιαφημισμένοι browsers έχουν καταντήσει με τις εκδόσεις τους σαν τους προπονητές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο χωρίς να αλλάξει σε κάτι η ομάδα.

Δημοσ.

Σε σχεση με παλια ομως οι πλοηγοι ειναι ταχυτατοι και γινονται ολοενα και λειτουργικοι οποτε νομιζω οτι κινουνται σε πολυ καλο δρομο και ιδιως στα κινητα ειναι σουπερ...

Δημοσ.

Είναι μάταιο να ψάχνουμε τον ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ browser, αφού σε κάθε νέα έκδοση κάποιου browser τα πρωτεία συνήθως αλλάζουν. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Opera είναι πάντα μέσα στους γρηγορότερους, ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο πλήρης out-of-the-box, προσφέροντας features που οι άλλοι browsers πρέπει να επιβαρυνθούν με ένα σωρό add-ons για να αποκτήσουν.

Τον χρησιμοποιώ από το 2004 (έκδοση 7.κάτι), και ως default από την έκδοση 8.5. Έρωτας! :) :)

Δημοσ.

Πάντως ο Opera έχει hardware acceleration!!! :rolleyes: Νομίζω είναι αυτό που λέει Vega backend...

Γιάννη δεν είναι διαθέσιμο στις σταθερές εκδόσεις, μόνο σε καποιες nightly builds. Σύντομα όμως!

Δημοσ.

Γιάννη δεν είναι διαθέσιμο στις σταθερές εκδόσεις, μόνο σε καποιες nightly builds. Σύντομα όμως!

Ναι, μάλλον έχεις δίκιο γιατί εγώ χρησιμοποιώ nightly build!!! :-) Άκυρο!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο, καθαρό interface (τουλάχιστον για MacOS, που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή), το Opera Link αναβαθμισμένο και πιο γρήγορο, παρόλο που έχει ακόμα θέματα συμβατότητας με ορισμένες σελίδες. Επιτέλους ένα update της προκοπής μετά την αστεία αναβάθμιση του Firefox!

Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με το sportfm.gr ή κάτι παίζει και μου κάνει κολπάκια;

Μήπως βάζεις στη μπάρα σκέτο http://sport-fm.gr; Μερικές φορές ο opera θέλει και το www. μπροστά, αν και δεν ξέρω πως και γιατί.

Επεξ/σία από personGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...