dimitris74 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι όλοι οι νέοι browsers ακολουθούν την φιλοσοφία εμφάνισης καρτελών, δλδ εμφάνισης που πρωτοπαρουσίασε το google chrome. οταν ο οπερα ειχε tabs ο firefox δεν υπηρχε και η google ηταν μια απλη μηχανη αναζητησης. ειναι απο τους παλιοτερους browser αλλα θυμα της εκαστοτε μοδας.
GCMH Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Opera über alles. Αυτό με τα password που συγχρονίζονται επιτέλους έγινε πραγματικότητα... Και η εμφάνιση βελτιώθηκε αισθητά... Να δούμε και την ταχύτητα...
xcoder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι όλοι οι νέοι browsers ακολουθούν την φιλοσοφία εμφάνισης καρτελών, δλδ εμφάνισης που πρωτοπαρουσίασε το google chrome. ωπ! είσαι φάουλ με όλο το σεβασμό ο chrome δεν υπήρχε καν όταν ο opera έπαιζε με καρτέλες...
giannis00 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πάντως ο Opera έχει hardware acceleration!!! Νομίζω είναι αυτό που λέει Vega backend...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ο καλύτερος browser κι ας μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό.Οι γνωστοί και πολυδιαφημισμένοι browsers έχουν καταντήσει με τις εκδόσεις τους σαν τους προπονητές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο χωρίς να αλλάξει σε κάτι η ομάδα.
indian Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με το sportfm.gr ή κάτι παίζει και μου κάνει κολπάκια;
Muchacho Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Να ρωτησω κατι ασχετο?Αυτη η κοκκινη μπαρα στο http://www.opera.com/ τι ειναι?
21century Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Σε σχεση με παλια ομως οι πλοηγοι ειναι ταχυτατοι και γινονται ολοενα και λειτουργικοι οποτε νομιζω οτι κινουνται σε πολυ καλο δρομο και ιδιως στα κινητα ειναι σουπερ...
apos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Είναι μάταιο να ψάχνουμε τον ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ browser, αφού σε κάθε νέα έκδοση κάποιου browser τα πρωτεία συνήθως αλλάζουν. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Opera είναι πάντα μέσα στους γρηγορότερους, ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο πλήρης out-of-the-box, προσφέροντας features που οι άλλοι browsers πρέπει να επιβαρυνθούν με ένα σωρό add-ons για να αποκτήσουν. Τον χρησιμοποιώ από το 2004 (έκδοση 7.κάτι), και ως default από την έκδοση 8.5. Έρωτας! :)
mandos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πάντως ο Opera έχει hardware acceleration!!! Νομίζω είναι αυτό που λέει Vega backend... Γιάννη δεν είναι διαθέσιμο στις σταθερές εκδόσεις, μόνο σε καποιες nightly builds. Σύντομα όμως!
BadBoy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 http://my.opera.com/community/customize/skins/info/?id=9281 Απαραίτητο για χρήστες Windows (Vista και πάνω).
revvok Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 http://my.opera.com/community/customize/skins/info/?id=9281 Απαραίτητο για χρήστες Windows (Vista και πάνω). Βγήκε και νέο Z1-Ultra με περισσότερα transparent σημεία Link
giannis00 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Γιάννη δεν είναι διαθέσιμο στις σταθερές εκδόσεις, μόνο σε καποιες nightly builds. Σύντομα όμως! Ναι, μάλλον έχεις δίκιο γιατί εγώ χρησιμοποιώ nightly build!!! Άκυρο!!!
personGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Ωραίο, καθαρό interface (τουλάχιστον για MacOS, που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή), το Opera Link αναβαθμισμένο και πιο γρήγορο, παρόλο που έχει ακόμα θέματα συμβατότητας με ορισμένες σελίδες. Επιτέλους ένα update της προκοπής μετά την αστεία αναβάθμιση του Firefox! Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με το sportfm.gr ή κάτι παίζει και μου κάνει κολπάκια; Μήπως βάζεις στη μπάρα σκέτο http://sport-fm.gr; Μερικές φορές ο opera θέλει και το www. μπροστά, αν και δεν ξέρω πως και γιατί. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2011 από personGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα