giannis83 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Καλησπερα! εχω την εξης απορία, αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Προσπαθησα αρκετη ωρα, εψαξα και σε διαφορα forums αλλα δεν εβγαλα ακρη. Ξερει καποιος να μου πει πως γινεται να γραψω ενα αρθρο στο joomla και να μπει το κειμενακι διπλα στην εικονα? Δεν μπορω να βρω την σχετικη ρυθμιση. Κατεβασα το CKEditor και το JoomlaCK αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι πρεπει να κανεις.
giorgos147 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Όπα. Να γράψεις άρθρο θες ή να προσθέσεις εικόνα μέσα στο άρθρο; Για το πρώτο και πολλά άλλα για το Joomla, σε βοηθήματα, ρίξε μια ματιά στα παιδιά εδώ: Joomla.gr Για το δεύτερο, δοκίμασε τον JCE Editor.
giannis83 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Να προσθέσω φωτογραφια στο αρθρο, ο JCE Editor νομιζω ειναι μονο για την 1.5 εκδοση, εγω χρησιμοποιώ την 1.6! Εχεις να προτεινεις κανεναn άλλο editor? νομιζω και με τον JoomlaCK που εχω κατεβασει γινεται. απλα δεν ξερω την διαδικασια.
giorgos147 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Να προσθέσω φωτογραφια στο αρθρο, ο JCE Editor νομιζω ειναι μονο για την 1.5 εκδοση, εγω χρησιμοποιώ την 1.6! Εχεις να προτεινεις κανεναn άλλο editor? νομιζω και με τον JoomlaCK που εχω κατεβασει γινεται. απλα δεν ξερω την διαδικασια. Βασικά... Γιατί δε προσθέτεις τη φωτογραφία με τον Default Editor; Μέσα στα κουμπιά επιλογών του έχει φυσικά και για προσθήκη φωτογραφίας!
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Πρόσθεσε την φωτογραφία που θέλεις, κάνε την align left ή right και μετά γράψε το κείμενό σου. Το κείμενο θα «τυλιχτεί» γύρω από την εικόνα. Εναλλακτικά μπορείς να παίξεις με tables.
giorgos147 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Πρόσθεσε την φωτογραφία που θέλεις, κάνε την align left ή right και μετά γράψε το κείμενό σου. Το κείμενο θα «τυλιχτεί» γύρω από την εικόνα. Εναλλακτικά μπορείς να παίξεις με tables. Δε νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα του. Βασικά νομίζω ότι δε ξέρει/δε μπορεί να περάσει την εικόνα στο άρθρο.
kinq1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 1. O JCE Editor δουλεύει στην 1.6 έκδοση, εδώ και 3 μήνες τουλάχιστον. Αφού τον εγκαταστήσεις, πάς global configuration -> editor -> jce editor. Μετά πας article manager -> add new article -> πατάς το εικονίδιο "insert/edit image" και διαλέγεις την εικόνα. Με το aligment διαλέγεις τη θέση της εικόνας. Αν θες να τοποθετήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια την εικόνα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα table με δύο μέρη, στο ένα κελί να βάλεις την εικόνα και στο άλλο το κείμενο.
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δε νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα του. Βασικά νομίζω ότι δε ξέρει/δε μπορεί να περάσει την εικόνα στο άρθρο. [...]και να μπει το κειμενακι διπλα στην εικονα? Δεν μπορω να βρω την σχετικη ρυθμιση.[...] Για να θέλει να βάλει κείμενο δίπλα στην εικόνα υποθέτω πως έχει βάλει ήδη εικόνα.
giorgos147 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Για να θέλει να βάλει κείμενο δίπλα στην εικόνα υποθέτω πως έχει βάλει ήδη εικόνα. Απλά με μπέρδεψε αυτό. Να προσθέσω φωτογραφια στο αρθρο, ο JCE Editor νομιζω ειναι μονο για την 1.5 εκδοση, εγω χρησιμοποιώ την 1.6! Εχεις να προτεινεις κανεναn άλλο editor? νομιζω και με τον JoomlaCK που εχω κατεβασει γινεται. απλα δεν ξερω την διαδικασια. Ακόμη βέβαια δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.