Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάλι offtopic αλλα δεν νομίζω να αξίζει να αγοράσεις μεταχειρισμένο από τα public... (τώρα παίζει και να σου αποκαλύψω κάτι που δεν ήξερες ποτε! :P -μιας και παίρνεις από public-)

Τα μεταχειρισμένα παιχνίδια εκεί είναι σχεδόν στην ίδια τιμή με αυτά των καινούργιων τίτλων.... (εκτος αν μιλάμε για πολύ αντιεμπορικά games όπως πχ baseball 2003 :P)

Σίγουρα είναι σχετικά φτηνότερα από τις αντίστοιχες τιμές των καινούργιων ΜΕΣΑ ΣΤΑ PUBLIC.. πχ αν το CoD έκανε 60 euro το μεταχειρισμένο του τώρα το δίνουν 40-45...

Αυτό που δεν σκέφτηκες (για να παίρνεις ακομη από εκεί) είναι ότι στην αγορά με 45 euro.. η ακόμη και με 35 euro -ίσως και λιγότερο- μπορείς να βρείς το CoD ολοκαίνουργιο στην ζελατίνα!!!

Αλλα όχι φυσικά στα public... λιγο skroutz και ebay και το βρήκες πάντως..

και μεταχειρισμένο cod είμαι σιγουρος ότι βρίσκεις και με μερικά euro.. πχ 25.. σε πολύ καλή κατάσταση που πολλές φορες θα είναι σαν καινούργιο (εγώ με 23 euro + έξοδα αποστολής ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ είχα αγοράσει "μεταχειρισμένο" MGS4 για το ps3... το δισκάκι ούτε ίχνος γρατσουνιάς.. είχε μια μικρή δαχτυλιά αλλα έφυγε με ένα απαλό μαντιλάκι.. το κουτί σαν καινούργιο...)

Στα public δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το έβρισκα μεταχειρισμένο (την εποχή που το πήρα εγώ που ήταν σχετικά φρέσκος τίτλος) στα 40...

Εγώ δεν νομίζω να έχει ούτε όφελος ούτε ζημια... οποιος θέλει να σβήσει το save με τον κατάλληλο εξοπλισμό (που θα τον έχει σίγουρα αν παίζει και "ατιγραμμενα" roms) μπορεί να σβήσει το save 100%...

Τώρα απλά ίσως μειώσουν την αγορά μεταχειρισμένων (μιας και μονο όσοι έχουν εξοπλισμό θα πάνε να αγοράσουν το μεταχειρισμένο...)

αλλα δεν νομίζω πως η μείωση της κίνησης στον συγκεκριμένο τίτλο στην αγορά μεταχειρισμένων θα φέρει αύξηση στην δικη τους αγορά (καινούργια)

γιατί σίγουρα θα εκμεταλλευτούν κάποιοι την ευκαιρία (που έχουν τον εξοπλισμό) και θα σβήνουν ομαδικά RΕ κασέτες και θα τις πουλάνε με λίγο μεγαλύτερη τιμή (από την συνηθισμένη για μεταχειρισμένο)

So simple :P

Φιλε σορρυ κιολας αλλα οτι ειπες ειναι τοσο ακυρο οσον αφορα το public,με το χερι στην καρδια σου λεω πως ποτε δεν εχω αγορασει κανενα μεταχειρισμενο απο ολα αυτα τα sites που μου ανεφερες παρα μονο απο αγγελιες του insomnia και του ps3forums.gr ως αποτελεσμα να μην εχω δωσει ποτε πανω απο 25ε για παιχνιδι,ελπιζω να σε καλυψα!

Δημοσ.

Απίστευτες ηλιθιότητες από την Capcom. Και πρωτοφανές, γιατί όσα παιχνίδια της έχω παίξει, ακόμα και arcade ports, είχαν διάφορες επιλογές μετά τον τερματισμό για να αυξηθεί το replay value.

• Super Moderators
Δημοσ.

όλοι εμπρός να ενισχύσουμε την Capcom για να φτιάξει κι άλλα τέτοια games...

...not

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλά εγώ θα προσπαθήσω να το Hackarw μόνος μου και όταν το καταφέρω ρε πούστη μου θα το βάλω pop-up σε όλες τις ιστοσελίδες των γνωστών μου για free-download όλο βλακείες για να βγάζουν κέρδη!!!!!

Δημοσ.
όλο βλακείες για να βγάζουν κέρδη!!!!!

Μα έτσι δεν βγάζουν κέρδη...!

Ας έκαναν ένα RE όπως τα πρώτα και να δεις πως θα έφταναν οι πωλήσεις στο ταβάνι...!!

Δημοσ.

Είχα σκοπό να το αγοράσω το παιχνίδι. Με αυτά που κάνει η Capcom ούτε για πλάκα. Είμαι περίεργος να δω τις πωλήσεις......

Δημοσ.

σιγουρα δεν θα πουλησουν τιποτα..και γιατι παρακαλω δεν θα βγει και για το πσ3?παντως για

μενα τιο καλυτερο resident evil που βγηκε ηταν το 4.αφου ακομα παιζω και δεν το χορταινο.

χαζομαρες κανει η εν λογο εταιρια

:confused: Μην παραπονιέσται!!!!!!!!! ....Σκεψου να το εκαναν αντί του ONE SAVE >>>> ONE LIFE!!!!! με το που έχανες να μην ....μπορουσες να ξαναπαίξεις!!!!! :cry:

φανταζεσε?να σου λεγανε πες οτι ειναι πραγματικοτητα?μια φορα αν πεθανεις πεθανες :-D

Δημοσ.

αντε ΟΚ..ψαχνανε τροπο για να μην υπαρχει μεταπωληση ή να μη μπορει να παιξει αλλος το παιχνιδι/game 2η φορα...ποσοι απο εμας αγορασαμε ενα game..και το παιξαμε ξανα κ ξανα...επειδη μας αρεσε ή μετα απο καιρο ..θελαμε να ξανανιωσουμε το feeling που μας εδωσε??!! ειναι λιγο ελεος αυτη η κινηση....

ας σεβαστουνε εστω αυτους που τους δινουν τα λεφτα τους.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οποιος αγορασει τέτοιο παιχνίδι θα είναι πολύ ζώο.. πολυ οικολογικό κι όλας έ? έτσι... να μαζευεται κι αλλο αχρηστο σκουπιδαριο. πειρατεια FTW

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...