Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτοι ειναι ικανοι σε λιγο να τερματιζεις το campaign του CoD και να μην σε αφηνουν να παιξεις multiplayer

Χαχα, θα τρελαθουν στις πωλησεις

Δημοσ.

Γενικά η capcom ενώ θα μπορούσε να ήταν δέκα βήματα μπροστά πηγαίνει 10 βήματα πίσω.

Από την στιγμή που έκανε τα Resident Evil από horror σε action games έπεσε πολύ στα μάτια μου.

Από τα καλύτερα Fail της ήταν το ΕΛΕΕΙΝΟ Dino Crisis στο Xbox το πρώτο.

Ένα action με δεινόσαυρους στο διάστημα. Τεράστιο Fail.

Ενώ τα δύο πρώτα Dino για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον ήταν πάρα πολύ όμορφα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως το θεωρώ βλακεία που απαγορεύουν reset στο save.... δεν μπορεί η κασέτα να καταλάβει πιο 3ds την παίζει (πχ από κάποιο S/N της συσκευής κτλ) έτσι ώστε να αποθηκεύεται το πρώτο S/N και από εκεί και πέρα αν πας να την βάλεις σε άλλο 3ds να μην σου επιτρέπει την πρόσβαση στο game...

Αλλα τώρα είτε το ένα κάνουν είτε το άλλο πάλι θα σπάει..

Τι θα γίνει? πολύ απλά θα βάζεις την κασέτα σε ένα drive που να την διαβάζει και στο pc μέσω software θα κανεις reset στο game.. μεγάλη δουλειά :P

Τους (σου) εδωσα την απάντηση πιο πάνω... Μια rom στην κασέτα κι όλα μια χαρα...

Δημοσ.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια νομίζω...

Μποϋκοτάζ από όλους τους υποψήφιους αγοραστές μόνο και μόνο για το λόγο αυτό.

Τέλος!

Δημοσ.

Αν είναι έτσι ας έχει και την ανάλογη τιμή! Την τιμή του "ενός save". Εκει που θα το πουλούσανε 30 ευρώ π.χ να το δίνουν 10. Δεν θα το κάνουν όμως! Για αυτό θα πάρουνε τα @@ των gamers. Με κάτι τέτοιες κινήσεις σε οθούνε στην πειρατία ακόμα και αν θέλεις να είσαι νόμιμος!

Δημοσ.

Μόνη της η capcom θα μας πει (και καλά μέσω ενός κακού ανώνυμου cracker) πώς παρακάμπτεται αυτή η βλακεία όταν δει τις πωλήσεις. Και οι παπάρες που πήραν πριμ για την αρχική ιδέα θα πάρουν και άλλο πριμ για την ιδέα της 'διαρροής' του crack. Οι προγραμματιστές μάλλον θα πάρουν απλά πόδι γιατί έκατσαν και υλοποίησαν τέτοιες αηδίες.

Δημοσ.

Καταρχήν αφορά τα cartridge του 3ds, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό γιατί για μια στιγμή αναρωτιόμουν αν θα έγραφαν πάνω σε δισκάκι dvd... (καλύτερα να μην τους βάζουμε ιδέες :lol:)

Από την εξήγηση (???) που έδωσαν http://www.capcom-unity.com/resident_evil/go/thread/view/7391/27944601/About_the_Save_Data_%28Official%29 υποστηρίζουν ότι αν δοθεί σε κάποιον άλλο το cartridge, το παιχνίδι θα παίξει κανονικά στο 3ds του αλλά θα έχει ξεκλείδωτο όλο το κλειδωμένο περιεχόμενο που ξεκλείδωσε ο προηγούμενος χρήστης.

Η ουσία ποια είναι; Αν έχεις δυο γιους και τους έχεις πάρει 1 3ds και το συγκεκριμένο παιχνίδι τότε μόνο ο ένας θα το ευχαριστηθεί αφού ο άλλος δεν θα είναι σε θέση να δει την σταδιακή εξέλιξή του.

FAIL

To κάνουν που το κάνουν ξεκάθαρα για να μειώσουν τις πωλήσεις μεταχειρισμένων, τουλάχιστον ας άφηναν την δυνατότητα να μπορεί να "μηδενιστεί" το cartridge ένα μικρό μονοψήφιο αριθμό ώστε σιγά σιγά να μπει ο κόσμος στην λογική αυτή και σιγά σιγά θα μείωναν αυτό τον αριθμό σε 3 ή 2.

Δημοσ.

Παιδια ισως να το εχουμε παρεξηγησει λιγο το θεμα.Ενταξει ειναι καμενοι εκει στην capcom αλλα οχι και τοσο!Το παιχνιδι σου επιτρεπει μονο ενα save σωστα;Ωραια.Και αλλα παιχνιδια ειχαν μονο ενα save,Απο εκει και περα.Το τερματιζεις.Οταν εννοει οτι δεν μπορεις να ξεκινησεις απο την αρχη ξανα εννοει σαν νεος παιχτης.Δηλαδη δεν μπορεις να ξεκινησεις με 0 score,Χωρις κανενα οπλο και χωρις upgrades.Με λιγα λογια οταν ξεκινας θα ξεκινας σαν new game + με ενα σωρο αντικειμενα που εχεις μαζεψει την πρωτη φορα.ΤΩρα θα μου πεις και τι εγινε με αυτο.Ειναι πολυ απλο .Ποιος gamer θελει να ξεκινησει ενα παχνιδι την πρωτη φορα με σκορ αλλου και με πολλα αντικειμενα και files που στην ουσια κανουν το παιχνιδι ανιαρο και ευκολο αφου εχεις ηδη ολα τα οπλα και upgrades;;;Ειναι σαν να κανεις cheat στο παιχνιδι χωρις να το θελεις!Σιγουρα αυτο θα αποτρεψει απο πολλους να παρουν το παιχνιδι απο "δευτερο χερι".Απο την αλλη αυτος που το τερματισε για πρωτη φορα δεν θα τον χαλασει αν ξεκινησει με new game + αφου στην ουσια θα απολαμβανει τους δικους του κοπους του πρωτου "περασματος".

Δημοσ.

Αισχος,κατι τετοιες κινησεις πρεπει να τις σαμποταρουμε,ας τα ειχαν φθηνοτερα τα παιχνιδια να μην αγοραζαμε μεταχειρισμενα!

Πάλι offtopic αλλα δεν νομίζω να αξίζει να αγοράσεις μεταχειρισμένο από τα public... (τώρα παίζει και να σου αποκαλύψω κάτι που δεν ήξερες ποτε! :P -μιας και παίρνεις από public-)

Τα μεταχειρισμένα παιχνίδια εκεί είναι σχεδόν στην ίδια τιμή με αυτά των καινούργιων τίτλων.... (εκτος αν μιλάμε για πολύ αντιεμπορικά games όπως πχ baseball 2003 :P)

Σίγουρα είναι σχετικά φτηνότερα από τις αντίστοιχες τιμές των καινούργιων ΜΕΣΑ ΣΤΑ PUBLIC.. πχ αν το CoD έκανε 60 euro το μεταχειρισμένο του τώρα το δίνουν 40-45...

Αυτό που δεν σκέφτηκες (για να παίρνεις ακομη από εκεί) είναι ότι στην αγορά με 45 euro.. η ακόμη και με 35 euro -ίσως και λιγότερο- μπορείς να βρείς το CoD ολοκαίνουργιο στην ζελατίνα!!!

Αλλα όχι φυσικά στα public... λιγο skroutz και ebay και το βρήκες πάντως..

και μεταχειρισμένο cod είμαι σιγουρος ότι βρίσκεις και με μερικά euro.. πχ 25.. σε πολύ καλή κατάσταση που πολλές φορες θα είναι σαν καινούργιο (εγώ με 23 euro + έξοδα αποστολής ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ είχα αγοράσει "μεταχειρισμένο" MGS4 για το ps3... το δισκάκι ούτε ίχνος γρατσουνιάς.. είχε μια μικρή δαχτυλιά αλλα έφυγε με ένα απαλό μαντιλάκι.. το κουτί σαν καινούργιο...)

Στα public δεν θα μου έκανε εντύπωση αν το έβρισκα μεταχειρισμένο (την εποχή που το πήρα εγώ που ήταν σχετικά φρέσκος τίτλος) στα 40...

πολύ επικινδυνη πολιτικη απο την capcom. δεν νομιζω να εχει οφελος

Εγώ δεν νομίζω να έχει ούτε όφελος ούτε ζημια... οποιος θέλει να σβήσει το save με τον κατάλληλο εξοπλισμό (που θα τον έχει σίγουρα αν παίζει και "ατιγραμμενα" roms) μπορεί να σβήσει το save 100%...

Τώρα απλά ίσως μειώσουν την αγορά μεταχειρισμένων (μιας και μονο όσοι έχουν εξοπλισμό θα πάνε να αγοράσουν το μεταχειρισμένο...)

αλλα δεν νομίζω πως η μείωση της κίνησης στον συγκεκριμένο τίτλο στην αγορά μεταχειρισμένων θα φέρει αύξηση στην δικη τους αγορά (καινούργια)

γιατί σίγουρα θα εκμεταλλευτούν κάποιοι την ευκαιρία (που έχουν τον εξοπλισμό) και θα σβήνουν ομαδικά RΕ κασέτες και θα τις πουλάνε με λίγο μεγαλύτερη τιμή (από την συνηθισμένη για μεταχειρισμένο)

So simple :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...