lebron15 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Αισχος,κατι τετοιες κινησεις πρεπει να τις σαμποταρουμε,ας τα ειχαν φθηνοτερα τα παιχνιδια να μην αγοραζαμε μεταχειρισμενα!
tool1983 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 καλη κινηση αν κοστιζει το παιχνιδι 2 ευρω. Παντως 60 ευρω για ενα νεο παιχνιδι ειναι υπερβολη.Εγω παιρνω κ θα συνεχισω να παιρνω μτχ. Εστω κα αν μερικα μτχ παιχνιδια απ τα public ειναι λες κ τα εχουν καθαρισει με γυαλοχαρτο.
REDODIN7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Χμμμ σκεφτηκε κανεις τι θα γυνει με τους ενοικιαζομενους τιτλους στο μελλον
DreadKnight Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ψόφος στην CRAPcom...τους εύχομαι σύντομα να αποτελούν μέρος της ΕΑ! χαχαχα η μεγαλητερη καταρα
Cosbuster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Και όταν δουν τον αριθμό των πωλήσεων σε μονοψήφιο αριθμό θα πουν κλασικά πως φταίει η πειρατία, πολύ γέλιο!
eko13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Τελειως ακυρη κινηση και μισο ευρω να κανει, δεν εχει νοημα να συμβαινει. Αμα σου αρεσει και θες να το ξαναπαιξεις? θα βγαζουν συνεχεια συνεχειες?
NickTG Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μία σειρά από mini games δεν είναι το Mercenaries; Δε λέω άκυρη κίνηση αλλά δε χάνεις και κάτι. Στην ουσία απλά δεν μπορείς να κάνεις reset το σκορ κάθε επιπέδου.
T0m Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 gay...Το μόνο που ίσως καταφέρουν είναι να στρέψουν πιο πολύ κόσμο στα παράνομα dl's και να χάσουν τους πελάτες που είχαν.
Orifiel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Είναι μεγάλα τουρμπο, γιαυτο και θα κλίσουν μια ώρα αρχύτερα. Εγώ για παράδειγμα ότι μου αρέσει, μπορεί να το τερματίσω 2-3-100 φορές.. Αυτό δεν το σκέφτηκαν? Πχ (FF7, FFX, Zelda, Internal Darkness, Gear of wars 1, etc.. halo 1)
BlackScorpionX Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Πωωω... μα καλά πόσο .......ες είναι;! Δεν υπάρχει παιχνίδι που να μην το έχω τερματίσει τουλάχιστον 2 φορές, τα περισσότερα 3-4. Μα τι στο καλό, σ***α έχουν στο κεφάλι τους;! Καλά, όχι ότι υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ με το παιχνίδι.... Φυσικά και θα το χακάρουν με 1002 τρόπους! Δε βλέπουν τη έπαθε η sony; Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να εξαγριώνεις τους πελάτες σου; Τι να πεις....
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Τώρα αυτό το είπες για να ευχαριστηθείς έτσι δεν είναι? αφού ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι ΜΙΑ ΧΑΡΑ θα συνεχίσουν να κερδίζουν χρήματα ακόμη και αν σου ζητάνε να βάζεις τα χερια σου στα σκατά κάθε φορα που πας να παίξεις το παιχνίδι.... Έτσι μεγαλώσαμε τι να κάνουμε? Ζώα με καταναλωτική συνείδηση... Εγώ πάντως το θεωρώ βλακεία που απαγορεύουν reset στο save.... δεν μπορεί η κασέτα να καταλάβει πιο 3ds την παίζει (πχ από κάποιο S/N της συσκευής κτλ) έτσι ώστε να αποθηκεύεται το πρώτο S/N και από εκεί και πέρα αν πας να την βάλεις σε άλλο 3ds να μην σου επιτρέπει την πρόσβαση στο game... Αλλα τώρα είτε το ένα κάνουν είτε το άλλο πάλι θα σπάει.. Τι θα γίνει? πολύ απλά θα βάζεις την κασέτα σε ένα drive που να την διαβάζει και στο pc μέσω software θα κανεις reset στο game.. μεγάλη δουλειά φιλε μου αν θες να πληρωνεις 50€ για ενα παιχνιδι μιας φορας (ασχετα με το τι μπορεις να κανεις μετα) τοτε πληρωνε τα! αλλα εγω δεν θα κατσω να τους πληρωνω για αυτο το game (αν ειναι 2€ τοτε παιζει). και πως ακριβως θα συνεχιζουν να κερδιζουν χρηματα αν τουλαχιστον οι μισοι απο τους καταναλωτές των προιοντων τους παψουν να τα αγοραζουν; οσο για το κλειδωμα η καθε κασετα θα φερει στη συσκευασια της ενα licence key ασ το πουμε το οποιο θα κλειδωνει το παιχνιδι στη συγκεκριμενη συσκευη...
spyroskonst Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 εδώ ταιριάζει το νέο κουμπάκι του youtube "FAIL"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα